Huuu basz a Kushitani ruha az kurvajo!!!! Volt nálam 4 napig egy kabát (amig el nem adtam )Nagyon komoly a cucc nem véletlenül 140ezer egy jakó!!! Én eladtam 50ért
Ja, igazad van! Öltözzetek fel! Ma lakott területen kívül mentem (rövidgatyában + pólóban) 150-nel! Kifordult elém 1 tanyából valami bunkó paraszt, hát nem sokon múlott hogy el ne kapjam a LADA elejét! Többet nem megyek ruha nélkül!
hát jó nagy hülye vagy...
az ilyeneknek azt kívánom nyalják fel egyszer a betont pofával sisak nélkül...
vagy essenek egy kisebbet azt majd meglátják milyen jó érzés amikor nem marad rajtad bőr.. én tudom mert kipróbáltam párszor.. nemhiába járok még a wcre is bőrruhába...
Borzasztó.Ma voltunk a városba (autóval) és egy csomó motorost láttam.125ös Cagivától kezdve a 620 (?)-as Ducati valamiig és aza legszörnyűbb hogy egyikense volt rendes ruha.csak triko+rövidgatya+félcipő+bukó 20/20nál.
TZRr nem vok én olyan szegény csak állandóan felbasz az a sok idióta...
elkezdte szidni a 2t-t a hülyéje hogy elavult meg trabant meg faszságok... erre van neki egy GS500 hipersportmocija :D
más:
bazzeg ne csak este öltözzetek fel!!! legyen má" eszetek! én már ha csak az utcába is kerülök 1 kört akkor is full szerkó csizmával gerincvédővel mindennel!!! ÖLTÖZZETEK FEL!! én is tudom milyen 35 fokba belerohadni de ne legyetek hülyék!
Szegény Tyt! Most olvastam vissza hogy mi ment a CBR-es topicban! Reggel azzal feszítettek hogy mennyivel jobb a kis "cibere" mint az NSR, mert sokkal kevesebbet kajál! Ezután írtam nekik hogy nézzétek meg a teljesítményt is! És akkor bummm!!! -már robbant is a 2t vs. 4t háború! Korszerűtlen a 2t, meg ilyen marhaságok.... Az a legszomorúbb hogy ők is tisztában vannak a tényekkel.....
ezt is néztem és nekem is bejön...
ami nagyon teccik az a Clover, de abból csak a dzseki 76e
egy kétrészes ruha meg 159e.....
a shox Kushitani se rossz
tényleg nem, de nem hiába mondják, hogy hosszútávon jobban kíméli.
autónál én is észrevettem - mert elég öreg, és így lehet érezni rajta
szerintem megérdemli a csataló is azokat a plussz forintokat
Nah megvan a hiba.... Leszedtem a bal deknit és az alatta lévő 4 műanyag fogaskerékből 2 szarrá volt törve...... Tudja vki honnan lehet ilyen műanyag fogaskerék garnitúrát rendelni???? HELP
az ilyeneknek azt kívánom nyalják fel egyszer a betont pofával sisak nélkül...
vagy essenek egy kisebbet azt majd meglátják milyen jó érzés amikor nem marad rajtad bőr.. én tudom mert kipróbáltam párszor.. nemhiába járok még a wcre is bőrruhába...
papucs+rövidgatya+poló+bukó nélkül=boltba menés egy 600assal...majdnem megsüketültem bazz
elkezdte szidni a 2t-t a hülyéje hogy elavult meg trabant meg faszságok... erre van neki egy GS500 hipersportmocija :D
más:
bazzeg ne csak este öltözzetek fel!!! legyen má" eszetek! én már ha csak az utcába is kerülök 1 kört akkor is full szerkó csizmával gerincvédővel mindennel!!! ÖLTÖZZETEK FEL!! én is tudom milyen 35 fokba belerohadni de ne legyetek hülyék!
ami nagyon teccik az a Clover, de abból csak a dzseki 76e
egy kétrészes ruha meg 159e.....
a shox Kushitani se rossz
autónál én is észrevettem - mert elég öreg, és így lehet érezni rajta
szerintem megérdemli a csataló is azokat a plussz forintokat
Euro95: 297,9
V-Power95: 317,9
V-Power Racing100: meg 327,9.
Én mondjuk tegnap csepegtettem bele..:
KELOMOTOR
és hozzá csizma: Trace RX-1 (32ezer)
kesztyű már megvan : Suzuka(11ezer)