Megnéztem windsurfer gépét...télleg állat!!! Nah akkor én is beszerzek pirosat.... csak vazze kellene egy két alkatrész még a motorhoz, és nem találok bontót. nem tudsz vmi bontót(kat)?
szerintem über faxán én az enyémre sárgát veszek poliroztatni drágább és láttam képet asszem windsrufernek is ugyanilyenje van mint nekem csak neki sárga felnicsikkal hátmitmondjak szééééééééééééép :)
nem tudjátok, h kb mennyiért polírozzák fel nekem a vázat meg a lengővillát? Mindig az volt az álmom, h króm vázas legyen a motorom....és mivel a krómozás elég drága, maradt a polírozás....
köszi matt már csak ezt kellene összerakni, és egyszerűen senki sem tudja, h mennyit kell belerakni. Azt sem tudom, h milyen rakjak, mert van a híg, a közepes és a sűrű.
Viccelsz??? Chopperokra bőrzekét kell hordani Vagy bőrmellényt Most őszintén láttatok ti már chopperost protektoros jackie-ben??? Én még nem pedig voltam már pár motorostalálkozón. Ez az ICON Jackie tipikus Dirt Track stílusú és élőben iszonyat brutálul néz ki. Még le kéne hozzá fújni feketére a sisakomat és rárakatni egy ilyen halálfejet.
Egyébként egy ismerősöm vett ilyen Jackiet fekete TL1000S Fekete Jackie + halálfej fujva a sisakon hát mit mondjak nagyon durván néz ki Az autósok nem nagyon genyáznak vele mert elég félelmetesen néz ki
felnicsik