most értem haza Szegedről, gyorsulásin voltunk, napersze én nem gyorsultam :) de ettől független jót mociztam! nagyon harap a gép ebben a frankó kis esti levegőben ! :)
1960km :)
Viccelsz?? Arlen Ness az nagyon jo márka van jónéhány pilota Moto VB-n meg Superbike-ban is aki Arlennel megy pl Nakano (akinek egyik versenyen 300-nál eldurrant a hátsó gumma egyik évben és karcolás nélkül megúszta az elég jo reklám volt) Az Arlennek a testvérmárkája a Berik na az is nagyon faxa.
Többet nem is mondok még h Talmácsiék is Arlenba nyomják bár Gábor idén Beriket hord ( a Superzone szponzorálja őket aki az importőr) Meg még sokan mások: Tamada, Barros, Xaus csak igy aki az eszembe jutott
Simán ott van ahol a Dainese meg ezek és árban job is ráadásul!!!
Segítségre lenne szükségem.
Nem tudjátok hol lehet szerezni(bontó, kereskedő) km-spirál kihajtást?
Nem nagyon értek hozzá, ezért nem biztos, hogy ez a neve: az a kis réz-nyavalya a keréknél, amibe megy a km-spirál.
az enyémbe rosszat tett bele az előző tulaj, ezért csal 20-30%-kot minuszba a km óra.
Ja, és persze rs 125-höz kellene.
Előre is köszi.
szerezz nekem :D
de ígérem hamarosan meglesz mert nekem is kéne h ki tudjam rakni a szobámba :)
Nincs itt a tulaj?
most értem haza Szegedről, gyorsulásin voltunk, napersze én nem gyorsultam :) de ettől független jót mociztam! nagyon harap a gép ebben a frankó kis esti levegőben ! :)
1960km :)
IMÁDOM AZ RS-T !!!!!
bocsi ha fárasztó vok
Meg még egy pár h miket hord utcán illetve teszteken
Többet nem is mondok még h Talmácsiék is Arlenba nyomják bár Gábor idén Beriket hord ( a Superzone szponzorálja őket aki az importőr) Meg még sokan mások: Tamada, Barros, Xaus csak igy aki az eszembe jutott
Simán ott van ahol a Dainese meg ezek és árban job is ráadásul!!!
már kérdeztem egy bontóban én is, de ott sem sok esélyt adtak a felbukkanására
asszem akkor marad a drágább megoldás
Segítségre lenne szükségem.
Nem tudjátok hol lehet szerezni(bontó, kereskedő) km-spirál kihajtást?
Nem nagyon értek hozzá, ezért nem biztos, hogy ez a neve: az a kis réz-nyavalya a keréknél, amibe megy a km-spirál.
az enyémbe rosszat tett bele az előző tulaj, ezért csal 20-30%-kot minuszba a km óra.
Ja, és persze rs 125-höz kellene.
Előre is köszi.