Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért adod?
hat tartok tole h nem lehet venni de ha jo penzt adsz erte tied lehet az enyem
anyáááss.. honnan szerezted??? ilyenkellnekemis!!!!!!! vanmég? mennyié?

szerezz nekem :D
hehe :) nekem egy baszott nagy aprilia zaszlo van a falamon tok gizda
jóvanna motorozom vele, nem fotózgatom :D
de ígérem hamarosan meglesz mert nekem is kéne h ki tudjam rakni a szobámba :)
de egy normális digit képet még mindig nem tudtál felrakni a kis kedvencedröl
Tegnap a ZÖLDPARDONnál láttunk egy APRILIA RS 125-öt. Full fekete, csak néhány felirat van rajta.
Nincs itt a tulaj?
csak hogy legyen már szó RS ről is....

most értem haza Szegedről, gyorsulásin voltunk, napersze én nem gyorsultam :) de ettől független jót mociztam! nagyon harap a gép ebben a frankó kis esti levegőben ! :)
1960km :)

IMÁDOM AZ RS-T !!!!!

bocsi ha fárasztó vok
Figyelj azt tudhatnád h mindig mindenki azt isteniti amilye van Szóbeszédekre nem kell adni ki kell próbálni
Amúgy nem jön valaki jövő csütörtökön az euroringre ?
kössz azt tudtam hogy ők abba tolják csak nem tudtam milyen jó mert a haveri körömben mindenki a spykot istenítti a többit meg fikázza
Itt van Talma ruhája közelről 2005 Arlen Ness 2006 Berik
Meg még egy pár h miket hord utcán illetve teszteken
Viccelsz?? Arlen Ness az nagyon jo márka van jónéhány pilota Moto VB-n meg Superbike-ban is aki Arlennel megy pl Nakano (akinek egyik versenyen 300-nál eldurrant a hátsó gumma egyik évben és karcolás nélkül megúszta az elég jo reklám volt) Az Arlennek a testvérmárkája a Berik na az is nagyon faxa.
Többet nem is mondok még h Talmácsiék is Arlenba nyomják bár Gábor idén Beriket hord ( a Superzone szponzorálja őket aki az importőr) Meg még sokan mások: Tamada, Barros, Xaus csak igy aki az eszembe jutott

Simán ott van ahol a Dainese meg ezek és árban job is ráadásul!!!
Köszi Bencce!
már kérdeztem egy bontóban én is, de ott sem sok esélyt adtak a felbukkanására
asszem akkor marad a drágább megoldás
csigának hívják és bontókban nem igazán lehet találni. ujonnan az apriliánál ha jól emléem nekem 11E ft volt... vagy 13,,,
Üdvözlet Mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem.
Nem tudjátok hol lehet szerezni(bontó, kereskedő) km-spirál kihajtást?
Nem nagyon értek hozzá, ezért nem biztos, hogy ez a neve: az a kis réz-nyavalya a keréknél, amibe megy a km-spirál.
az enyémbe rosszat tett bele az előző tulaj, ezért csal 20-30%-kot minuszba a km óra.
Ja, és persze rs 125-höz kellene.
Előre is köszi.
csak szolok h ne felejtsd el megmutani a mocit :))))
ezek faszak nagyon ja
oké köszi mindent!!!!!!!
egyébként az arlen ness cucc az ényleg annyira fasza mint a dainese vagy az alpinestar?mert tudnék egyet venni nagyon jó áron
az. de ha nem akkor se tart semeddig ratolteni
ra van irva baszki 6dl
na zsir :)
váltóba mennyi olaj kell?
Postán nem küldik el az alkatrészekwet? ha egyáltalán van...