kapossszerdahely, simsonális, 2004.
60cc kategória 2. hely. Aki megvert az egy 40kilós csaj volt a 4felömlős szarjával, én meg a 90kilómmal a 2 felömlős hengerrel :D
Ezaz jövő héten megvan a moci :)
JAMAL tegnap Érdről másztam haza gyalog :) kb 2 óra gyaloglás után felvettek apukám mert gyanus volt h éjjel 2kor nem vagyok otthon
Viszont jövő héten ha megyek arra koccanhatunk és kicsit tekergünk valamerre
Jo mondjuk az igaz h a 125-s Speed az igényli a pörgetést de azt nem jelenti h állandóan nyélen kell menni !! Igazából a nyitott változatokat jo ha mindig 5000 fölött tartja az ember (tehát nem megyünk 50-et lakott területen 3000 fordulaton mert megdöglik az olajban a gép) Hanem inkább 4-esben csorgunk
A fogyasztásról sztem kár beszélni mert itt az élményért és a teljesítményért minent feláldoztak a tervezők ezért esznek sokat ezért szervízigényesek nagyon ezek a motorok!
És tényleg azért néha meg kel pörgetni vagy ha nem akkor kell venni 4üteműt
hallod keményen dolgozok hogy fenntartsam a mocit... a benzin olajat én veszem saját magamnak szal ennyit erről, mondjuk komolyabb bajom még nem nagyon volt vele most legutóbb 4 fogaskereket cseréltem a blokkban... Kicsit olvass utána hogy mi tesz jobbat 2T-s motornak...ha 3000-es fordulaton egerészel vele vagy városban power alatt 5500-al mászkálsz, és azé oda rántasz neki ha kell... egyébként akárhogy használod az ajánlott dugócsere asszem 10 vagy 12 000 km szal, ha üvegelsz mindg akkor is kibír vagy 10000-et csak faszán keverd be az olajat és semmi baj nem lesz
látod eza különbség köztünk neked segged alá dugják a motort és van pénzed csináltatásra meg alaktrészekre ilyeneknek falba tudnám verni a fejét nekem nincs pénzem minden héten új dugóra........
és ezért vigyázok a motorra én is szeretem a gyorsulást de nem mindig csutka gázon megyek
kapossszerdahely, simsonális, 2004.
60cc kategória 2. hely. Aki megvert az egy 40kilós csaj volt a 4felömlős szarjával, én meg a 90kilómmal a 2 felömlős hengerrel :D