Bence: Én ugy tudom h pont ilyet mint az enyém nem fogsz kapni mert az enyém egy privát csapat pólója szponzorokkal szoval amit kapsz a Millébe azon csak az van h Aprilia azt szevasz Meg lehet kapni kék-fehér színkombinációban azis jo!!Egyébként volt ugyanebből egy teniszpolo verzio is de azt eladtam 15 ezerért Egyébként ez Olaszbol van valami privát csapatnak lett csinálva. Jo volt motorkiállításon megállítottak az Apriliánál a csajok h ez milyen polo.
Ja egyébként majd szólok ha lesznek cuccok mert mindig van innen-onnan egy két "kamionról leesett" ruházat. Pont mult héten adtam el egy Mv Agusta F4 garbos polot
Gyáli piacon lehet venni, utángyártott motoros pólókat. 2500Ft darabja, vagy mennyi.
És akár csinálnak is bármiylet . Asszem az 3000Ft... denem tom, csak tipp.
Jah, és pulóvert is csinálnak.
Itt az én polom (előről, hátulról):
Joe-Z: A hosszuujju apriliát vedd fel. Jövőre én is akarok mindenképp Brno-ba menni, de ez az év a motorfelujításé volt.
egyébként én is pont olyan apriliás pólót akarok venni 2 hét múlva:)
Köszi! nekemisteccik
már nem bejáratós, 2050 km van benne. 162t mentem vele bejáratósan, de most sem megy többet. Lehet fogynom kéne
miaz h gyári tuningos vagy alap? :D gyári 30lovas tuningfoselektronikával ami lefojtja 5és6ezer között :)
új elektronika már megvan csak kéne letta ahhoz h megvegyem, ehhez meg el kéne adnom azt a tetűláda simsont amit beszámítottam az előző apriliába
A jóégtudja. Ez forgalmi szerint 30 ló.. viszont erősebb mint az előző apriliám.. igazság nincs!
gyári tuning? az mit takar??
amúgy újan vettem ha nekem szólt a kérdés.
Bencce!
úgyértettem elég ritkán járok arrafele..