Ghostrider, csak azért h belekössek már valakibe:
írtad az infódba hogy 7 évesen elvittek egy zx10r-el, most meg 16 vagy. 2004ben jelent meg a zx10r... előtte csak zx10 volt... /86tól kb/
cső rs fanok
haverom most akar venni rs 125 öt,50esként...
nézett már motort,de vannak olasz rokonai ,és msot megy ki nemsoká 1 hónapra olaszba,montam neki,h hozzon onnan,ott sokkal olcsóbban leeht szerezni...de a határon kell tejelni?
kuplungbowden: van a blokkon két műanyag csavar,egy középen egy beteg kb job felül. tudod azon a kerek aprilia feliratúan. na azt kitekered, de jó alkatrésszel, valami jó vastaggal mert a csavarhuzú csak tönkreteszi. a középső lukon lazítsd meg a csavart aztán a felsőből akaszd ke egy csipesszel. lehet h egy csipsze nem lesz elé mert közben egy kart is nyomnod kell. ja és előtte a kuplungkarból szedd ki. talán ha tologatod akkor könyebben kiakad.
Le kell szedni az idomot, leengedni az olajat, kihúzni a bowdent a dekniből, új bowden be, dekni vissza csak vigyázz hogy az olajpumpa meghajtása a helyére menjen vissza megfelelő szögben áljon a kis pöcök különben nem passzol a dekni, ezután feltöltöd olajjal és már mehetsz is
csáó srácok!
elszakadt a kuplung bowdenem valaki tud segíteni hogy hogyan álljak neki ?
ha jól láttam akkor le kell szedni a blokk bal oldalát leengedni az olajat stb....
ugy emlékszem régebben ezt már valaki leírta csak nem találom a hozzászólást
Jaja,valóban gáz ez a sok ragadás...
Azért azt a szerelőt aki így csinálja meg nekem a mocim lehet beragasztanám én is valahova..!!!
Nem jártál ma a Bakáts-téren?(Láttam 1 olyan mocit mint a tiéd)
nem tom mi lehet nektek a gond(anyag/szerelö ) de ez a mergagadt dolog gáz Én akármennyi motort csináltam(csak off márka) olajzás nem bánt+olaj a tankba(max 1dl-12-14l-hez-1000km ig)soha nem ragadt meg
Nem tudom, hogy egészséges neki, de ennyire nem árthatott volna meg neki.
Haverom RS125-ét nyélgázon viszi. 700km van benne és még semmi baja.
Szerelő mondta, hogy húzzak neki néha (égjen ott benz el minden és ne lustúljon).
Az olaj a tnakba megvolt (1dl olaj 12liter benzinhez).
Lehet hogy semmi baja, de nem értem.
Elvittem szerelőhöz, mondta, hogy nincs furcsa hangja, de szétkapja és megnézi.
Kiváncsian várom.
Egyébként ő a karburátorra gyanakszik. 30-as van benne a 28-as helyett, és szerinte a főszelep, az maradt a régi. Tehát ha húzom neki, akkor több levegőt kap, mint kéne (előírt asszem 1:14).
A héten remélem kész.
Nem tudom, hogy egészséges neki, de ennyire nem árthatott volna meg neki.
Haverom RS125-ét nyélgázon viszi. 700km van benne és még semmi baja.
Szerelő mondta, hogy húzzak neki néha (égjen ott benz el minden és ne lustúljon).
Az olaj a tnakba megvolt (1dl olaj 12liter benzinhez).
Lehet hogy semmi baja, de nem értem.
Elvittem szerelőhöz, mondta, hogy nincs furcsa hangja, de szétkapja és megnézi.
Kiváncsian várom.
Egyébként ő a karburátorra gyanakszik. 30-as van benne a 28-as helyett, és szerinte a főszelep, az maradt a régi. Tehát ha húzom neki, akkor több levegőt kap, mint kéne (előírt asszem 1:14).
A héten remélem kész.
írtad az infódba hogy 7 évesen elvittek egy zx10r-el, most meg 16 vagy. 2004ben jelent meg a zx10r... előtte csak zx10 volt... /86tól kb/