jah igen nekem műanyag fogaskerék van benne és a főtengelyhez kapcsolódik szal ha eked is ígyvan valszeg anyagelgyengülés után kisebb gázfröccs ledarálhatja
ha érdekel mutathatok képet az én bedarát fogaskerekemről, naon pöpec
Sráácok.... állati nagy gáz van... Melegszik a moccom valszeg nem nyit ki a termosztát... Tudja valaki hogy ez hol van?? Szerintem abban a csőben ami a hűtőből megy a hengerhez..... nem?? Azon vanb rajta a légtelenítő csavar...
Sziasztok!
Ha valaki elakad a szerelésben vagy alkatrészre van szüksége esetleg egy kis tuningra vágyik legyen az bármilyen tipus is, keressen bátran.
Komoly szervizháttér és tapasztalat:
vargesmotors
(30) 612-8980
(22) 312-737 (Szfvár)
Tudod ez úgy szokott menni, hogy egy gumi 12000, de ha párban elviszik akkor olcsóbb és mind1 hogy első vagy hátsó... én eleve a felét mondtam az árnak...
kérlekszépen 2006os RS ből 2 verzió van, a 15 le/ fojtott gyújtás, nincs power, más a henger, stb/, ill a 30le /fojtott gyújtás ami 5és 6ezer között elveszi az előgyújtást/...
a fojtatlan verziós ami az enyém, na ezt is csak ezzel a fos elektronikával forgalmazzák...
Nem tudsz rs 125 km-spiráljához csigát szerezni?
mert hiába keresem bontóba, nincsen sehol. Az eredeti meg kicsit sokba kerül.
ha érdekel mutathatok képet az én bedarát fogaskerekemről, naon pöpec
ha nem a termosztát a baja akkor még lehet hengerfejes de ha az sem akkor pedig a vízkeringetőnek a fogaskereke ment tönkre mint nekem is
de ez nembizti mert lehet h azis más az RS-en, de asszem az RS is rotax nem???
varges99@yahoo.com
Bár egy kicsit kopott és szakadt, de "ajándék lónak nenézd a fogát".
CAGIVA-sra cserélném .
Ha valaki elakad a szerelésben vagy alkatrészre van szüksége esetleg egy kis tuningra vágyik legyen az bármilyen tipus is, keressen bátran.
Komoly szervizháttér és tapasztalat:
vargesmotors
(30) 612-8980
(22) 312-737 (Szfvár)
a fojtatlan verziós ami az enyém, na ezt is csak ezzel a fos elektronikával forgalmazzák...
a gyári tuningos dologra én is kiváncsi vagyok