Aszi, tényleg nem reagáltál se az elektronikás kérdésemre, se semmire. Nem vádaskodtam (én biztos nem), és nem követelőzöm semmivel, csak ezerszer tisztább és korrektebb lenne ha már védted a natixot, akkor hozzászólnál a tapasztalataimhoz, elvégre te bennfentes vagy! Nem kell helyette terelni, senki nem akar bántani az égadta világon, csak kérdeztem pár dolgot és szeretném ha válaszolnál!
Csombek meg igazából egy bágyadtlelkű költő csak még sosem derült ki eddig :)
Srácok köszönöm azoknak akik védenek engem még a hugomnak is, aki ismer tudja ki vagyok aki nem nem ettöl nem keszek se több sem kevesebb . A vádaskodásokat nem díjazom akinek gondja van velem az odajön és elmondja ,hála istennek többen vanak melletünk mint ellenünk .
Itt is esik. Amugy ez meg mindig 1 forum! Es igen aki nem korrekt arrol elmondjuk a tapasztalatot. Az meg h nektek szemelyes erdekeitek vannak a natixal azert meg nemkell oket vedeni
imádom h ebben a topikban mindig van élet. részeg hayabusás anyukák, natix, aszalós, misoc aki megette mr.yamaha motorját....
ettől lesz valaki fórumfüggő
Homár...geci szerinted nem tudnának egy Malossi MHR Team 2 kittet,Dellorot karbit,meg bitibo rugot összerakni? Te tiszta hülye vagy...Mit kéne ezen Olaszban csináltatni?ŐK tudnak szerelni
Csombek meg igazából egy bágyadtlelkű költő csak még sosem derült ki eddig :)