Amúgy meg nemtudom én bárhova vittem a motorjaimat mindenhol maximálisan meg voltam elégedve ahova az Sp-t hordtam (igaz nem márkaszervíz) pl ingyen adott csak úgy a csávó egy kipuffdobot meg odavitem volt h nem kért pénzt. Az SV-vel bármikor legurulok Esztergomba a Suzuki szervízbe bejelentés nélkül fogadnak meghívnak egy kávéra eldumálgatunk és a szervízszámlák sem szöknek az egekbe
Úgyhogy Tyt veled egyetlen gond volt a natixnál h kúrvára nem vettek komolyan nem tartottak partnernek biztos nem voltál határozott vagy mittudomén de ez a lényeg...
Erre meg annyit h megveszed máshol 60-70 ért a kipufogót és elgurulsz vele bármelyik másik Aprilia szervízbe és felteszik neked.
Sztem Tyt te vagy a fasz mert ugatni tudsz a Natixra de akkor kérdezem h miért mész vissza oda? Van egy pár Aprilia kereskedés ahol ugyanúgy megcsinálják a motorod sőt bárhol Európában elviheted nem fog ugrani a szaros garanciád.
Egy példa 2 hete hoztuk el Ricsi barátom 1000SV-jét de az első 1000-es szervízre már nem a Hollóshoz visszük hanem a Csabihoz Esztergomba....
Ennyi.
Akit át lehet azt mindenki át fogja baszni
Ezt soha ne felejsd el. Biztos nem néztek ki belőled semmit, nyugodt lehetsz 10 ből 9 kereskedő átdobna a palánkon h csak úgy figyelsz
Nekem igazából a legjobban tyt mocijának újfényezése jönbe.Viszont ajjdeszaridővan:(pedig pont jó a szekér,nagy moccozást akartam erre tessék, sportmotoros rémálma sár eső hideg:(
nekem erről csak annyi a véleményem hogy nekem nemvolt még üzleti kapcsolatom a Natix Tomival, de mint versenyzőtárs jófej és jókat lehet dumálgatni vele és volt már rá példa hogy pályán egymással játszadoztunk
egyébként meg ha lenne egy icipici eszük, felfigyeltek volna az ügyemre, és minimum valamivel kárpótolnak. Ha lenne érzékük a kereskedelemhez, tudnák hogy az elégedetlen vendég a legrosszabb reklám. Nem gond, nem egy ott vásárolni akarót világosítottam már fel, hogy mi megy ott, akik ezáltal máshol vásároltak.
azért az érdekes, hogy magyarországon csak az aprilia áll hozzá ilyen szarul a garnciás kérdésekhez, a többi motorgyár az teljesíti a kötelezettségeit. A hyosung nem egy nagy wasistdas, még gyermekbetegségei vannak, de érdekes módon minden apró hibát kezelnek rajta készséggel, garanciába! és ez csak egy példa!
vagy akkor ne verjék a faszukat a garanciára, ha arra nem vonatkozik, ami baja lehet a motornak. Mire vonatkozik? A váz soha a büdös életben nem fog magától eltörni ezen a motoron!
Kopóalkatrész, értem én, de hát a 16e dugócserét ŐK mondták, feltételeztem eddig azért ki kéne bírnia. Úgy lenne korrekt ha nem bírja ki, valami kedvesebb hozzáállást kéne tanúsítaniuk az ügyben.
Azt azért sajnálom ilyenkor hogy nem amerikában vagyunk, mert ott olyan pert kaptak volna, és nyertek volna velük szemben, hogy az összes férget leültetnék, a natix meg még 200 évig fizethetné az adósságait a sértettel szemben.
Na aszi tovabbra is veded ezeket a GYÖKEREKET? Vagy te minek nevezned oket ezutan? Sztem ha tovabbra is kiallsz mellettuk sajat magad jaratod le meginkabb
20/5140810
Úgyhogy Tyt veled egyetlen gond volt a natixnál h kúrvára nem vettek komolyan nem tartottak partnernek biztos nem voltál határozott vagy mittudomén de ez a lényeg...
Sztem Tyt te vagy a fasz mert ugatni tudsz a Natixra de akkor kérdezem h miért mész vissza oda? Van egy pár Aprilia kereskedés ahol ugyanúgy megcsinálják a motorod sőt bárhol Európában elviheted nem fog ugrani a szaros garanciád.
Egy példa 2 hete hoztuk el Ricsi barátom 1000SV-jét de az első 1000-es szervízre már nem a Hollóshoz visszük hanem a Csabihoz Esztergomba....
Ennyi.
Ezt soha ne felejsd el. Biztos nem néztek ki belőled semmit, nyugodt lehetsz 10 ből 9 kereskedő átdobna a palánkon h csak úgy figyelsz
Elvileg a 2008-as fényezések ilyenek (lesznek):
itt lakik felettem...Tytnek
Kopóalkatrész, értem én, de hát a 16e dugócserét ŐK mondták, feltételeztem eddig azért ki kéne bírnia. Úgy lenne korrekt ha nem bírja ki, valami kedvesebb hozzáállást kéne tanúsítaniuk az ügyben.
Azt azért sajnálom ilyenkor hogy nem amerikában vagyunk, mert ott olyan pert kaptak volna, és nyertek volna velük szemben, hogy az összes férget leültetnék, a natix meg még 200 évig fizethetné az adósságait a sértettel szemben.