Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem addig a jogsit sem szerzem vissza! Amugy ott kell lennem mert mar 2 tabla csokit kapok
akkor kocsival jössz rs talira? mert ott kell lenned!
köszi a képet, elég komolyak :)))))
Hat szivem szerint 320d 2000 koruli
Nekem 1 crkt is eleg lenne
milyen ótó lesz?
Haveromnak van!Egyszer kizárták az ajtón, macheta-val betört
egyébként csak pénzkérdés, nekem ha kőgazdag lennék fegyverkiállítás lenne a lakásom :DDDDDDDD
ja értem. Nekem valami komolyabb penge kéne, min tramontina (brazil), vagy toledói acél (az a gyengém, van egy pillangóm, toledói)
Azt nemtom fejbol majd utana jarok. De gagyirol beszelek! Mielott felreertjuk 1 mast. Kardot amugy sokat eladtam
Én is tudok ha érdekel!
tényleg tudsz machetát? mi pénzért?:))))))

egyébként az ominózus képen naggggggggggggggggyon gatya fejem van, lehet nem is véletlen
Ha tenyleg kell tudok szerezni. Meg szamurai kardot is nekemis van 3
az a macheta sajnos nem az enyém :( egyik haveromé, próbáltam vele megboltolni, de hozzáértő a gyerek, és nem adja ki a kezéből :) de fogok szerezni magamnak is egy ilyet a mostani késeim mellé, hogy legyen valami nagyágyú is!
Annyit nem! Legyunk korrektek. Legyen annyi mint a natixba plusz 2ezer mert neked sikerult megcsinalni +afa
ja és Tyt pöpec a kisbicskád kellolyan nekemis:)
így igaz meg azisigaz amit jocimondott:D 10es órabért kel behajtani rajta:)
ez jó volt
Ok annyiert vettem mondjuk 150et koltottem ra.. Nemakarom eladni de ha apamnak ez feltetel h megvegye az autot akkor sajna el kell pedig imadom!
jah, hát rendszám nélkül sztem oan 370-380
Ne felejtsd el misoctol elkerni az orabered
na mr yamaha, látod nem kell nagyon beparázni. 1-2 napja még idegroncs voltál hogy minden szar a moccodon, erre minden megcsinálsz rajta :) ennyi
mondom én hogy aprilia love :)))))))))
na megbuheráltam a gépet pöpec a kuplung láncse vészes hátrébblett állítva ülést odacsavaroztam nagybb csavarokkal most pöpec minden:)
A komplett gepre ertem! Jo teloval jo gumikkal 2000 km rel
nemhiszem h kellene vkinek szar teló:)