Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olika pentek a buzinap! Ma szerda van!
melegszik a kotera, csak jól esik ha valaki, aki életében nem beszélt élőben velem egy szót sem felhív és jobbulást kíván :)
ennyire ne melegedjetek mar itt be...
hát most hogy felhívott hogy jobbulást kívánjon, mostmár a joci hangját is szeretem LOL
azt hittem joci hangját szereted először:)
Hi mi ebböl a tanulsag? A bohoc mindig jon amugy mi mar csak egymasrol almodunk
köszike, még1 dologgal lettem "okosabb" :))))

basszus mekkora idiótaságot álmodtam. :DD JociRS felhívott telefonon, hogy megvenné az arrow kipuffomat jó pénzért.. Én meg rájöttem hogy tökre szeretem a hangját, és mondtam neki hogy sorry, megtartom a motort, és így a kipuffot is :DD És megkérdeztem h a gyári nem érdekel e? :D Végülis 10rongyért a gyári dobját rásóztam Jocira :DDDDD
Kanáldugó az a dugó, ami eredetileg menzakanálként szolgált. Szokásos-az anyagösszetételre utaló-elnevezés még a kilincs-dugó, ezek előző életükben panelházak kilincsei voltak, csak a lelkes szinesfémgyűjtők összeszedték ezeket, az őntő szakik meg dugót öntenek belőlük, ilyeneket ex szocoalista országokbankészült motorokhóz lehet kapni,bár én vettem már hondához is olyat,ami olyan puha volt mint a fos:)
kanáldugó? :) ez mit jelent? nem hallottam még ezt a szakkifejezést! :)
aha köszi! kiváncsi vok rá:)
Na,csak hogy ne hidd, hogy folyton bactatlak a dugóval, elmesélem, hogy tegnap olyat akasztottam,de olyat... Monnyuk speciális kanáldugó, racing bilivas gyűrűvel:)
Szóval mindenkivel előfordulhat, még az olyan űberzseniális szakikal is mint én vagyok:)
5századdal lett összerakva, somától szereztem :)
kérdés van még? :))))) üdv
53,97. kovácsolt wössner.
engem érdekel
az én rs-emen fordítva van
kell kép ?
sztem még a 0% kezdőt is meg tudják oldani...
Csá.

Használt motorra nem tudod megoldani a 10% kezdőt. Az csak újnál van!
szia tyt ...neked mekkora dugó kellett a hengeredbe? és milyen wösner? teflonos stb...?
min 10% de ha akarod lehet több is, és havi 22-23 között van
jaja komolyan eladó
A kis recés tengelyről beszéltünk , azon elméletileg ha elfordítot 180fokkal akkor megfordul a váltás... de az elöbb azt írta valaki hogy nem fér el a rudazat... a franc tudja, nincs rsem
bazz mennyit röhögtem ezeken

van egy kis barkácsolt cucc ami megfordítja...
majd valahonnan keresek képet róla...
a kis recés tengelyre teszel egy olyan cuccot ami megfordítja amechanizmust...semmi váltókar forgatás
Hát ha elviszik az enyémet akkor van esély rá.....de ki tudja mi lesz még.....
most néztem meg, a gyári váltórudazattal nem lehet megoldani.
ha elfér a rudazat fent a váztól