Nekem is ajánlottak egy jó szerelőt, aki gyorsan és ügyesen dolgozok. Megrendült ahitem, mivel már 3 hete "leült és el van vele". Jóformán eddig csak szétszedte a motort és elüldte a hengert javításra és megrendelt egy új dugót. Ennyi. K**** ideges vagyok, mert ma kellet volna kész lennie, de már kevésbé hiszek a csodákban .
nekem van egy jó szerelőm bár solymáron, mocival 20 perc a moszkvától. ha gondolod megadhatom majd a számát, nagyon jó szerelő, én is hozzá viszem mindig. nem drága és a hobbija is és imádja, leül és qrva jól elvan vele.
nekem is 96os:)
kipuffogo le-gyujtás rá ekkor csinál 1 ellenörzést magának(ide-oda),amikor már nem csinálja teljesen nyitott állapotban kell állnia.Remélem érthetö voltam..(ha nem bocsi..van+1lehetöség de azt körülményes leirni..)
Ez jó megoldás lenne, de nekem van tartalék jelző lámpám....a kábel elmegy a tankig, de a tankba nem megy be, mert nem a gyári benzincsap van benne....
Hali! Nem túl régen lett dugó, hajtókar, fötengelycsapágy cserélve a mocimban, már 800km-ert járattam, de powernél elkezd rángatni meg nem is megy úgy mint azelőtt! Valszeg a powert raktuk össze szarul! De hogyan lehet a powert beállítani hogy ne szarakodjon??? Vagy mit csináljak vele? Segítségeteket megköszönném!!!
Sziasztok!
Most vettem egy 96-os Aprilia RS-et, és úgy tűnik kellene neki egy alapos atvizsgalas. Varhatóan lesz hatsó gumi csere, a kuplunggal is van valami, az önindító sem indít, egyszóval sok minden. Ki dolgozik jól, elfogadható áron? Tudnatok ajanlami valami budapesti szerelőműhelyet? (Keveset szeretnék vele menni, mert a hatsó gumi miatt szarazon is életveszélyesen csúszik.)
Kösz a segítséget: János
Nahh!Válaszolt az ember aki az AF1-ét hírdette ami 200KM/h-val megy szerinte
"Szia ha valóban érdekel az aprila Hatvan-ban meg lehet nézni, egyeztetünk időt és helyet,
A sebességről anyit hogy a 21-es en kipróbálhatod saját felelőségedre!!!! Kérlek, írd már, meg melyik oldalon láttad a hirdetést, hogy tudjam melyiken érdemes hirdetni."
benzincsapot nem kell az RSet venned veszel ra egy altalanos benzincsapot es jo lesz neked legalabb lesz tartalek allas sokkal jobb atkapcsolni mint tolni a kutig
viccet félre téve ez jellemzi a jó szerelőt.
nekem is 96os:)
Most vettem egy 96-os Aprilia RS-et, és úgy tűnik kellene neki egy alapos atvizsgalas. Varhatóan lesz hatsó gumi csere, a kuplunggal is van valami, az önindító sem indít, egyszóval sok minden. Ki dolgozik jól, elfogadható áron? Tudnatok ajanlami valami budapesti szerelőműhelyet? (Keveset szeretnék vele menni, mert a hatsó gumi miatt szarazon is életveszélyesen csúszik.)
Kösz a segítséget: János
"Szia ha valóban érdekel az aprila Hatvan-ban meg lehet nézni, egyeztetünk időt és helyet,
A sebességről anyit hogy a 21-es en kipróbálhatod saját felelőségedre!!!! Kérlek, írd már, meg melyik oldalon láttad a hirdetést, hogy tudjam melyiken érdemes hirdetni."
EZ A JÓ
Kicsit drága de általában 2 héten belül megkapod ami kell.
http://uk.catalogo.polini.it/en/pagina_710.8.html
bár nincs kiírva de a 60-as dugóból ki lehet számolni.