162 csak elfogyott az út!
Ha picit hűl a levegő akkor lesz egy újabb teszt!
Más:
olvastam hogy tudtatok fojtatlan elektronikát szerezni! Nagyonszépenkérlek áruljátok már el hogy HOL lehet kapni és MENNYIÉRT mert nekem is kurvára kéne!!!!!!! jó a fojtott is, majd kiherélem!!
na végig olvastam amit írtatok ,csak annyit akartam hogy abbahagyom ( a vitatkozást meg a kötekedést) erre kétokom van.
1.nem volt még soha apriliám szal személyes tapasztalatom nincs,csak amit innen onnan hallok de (ez már a második ok) ki tudjahogy ők hogy használták?!
egyébbként ha neked tyt az faszság hogy elmondom amit innen onnan hallok...
no befejeztem
kb...nekem gyári rxé van,de enyém replica rx...a racing gyújtással 160at simán ment,most megy 150et de nagyon nehézkesen,inkább 140,de még ez is nehézkes.
Ez igaz hogy tesznek bele 4ütemű-t de mellete ugyan ugy lehet majd kapni a 2-ütemű változatot is.Nem hinném hogy CBR ellenfél lenne mert ezt azért 1 kissé sportosabb és másrészt a Piaggio új 4ütemű blokkja lesz bene ami nem hiném hogy szar lesz.De ha még is igy lenne akor még mindig ott a 2ütemű
Szedd le, az egész tankot és keress rajta egy lyukat .
Ha picit hűl a levegő akkor lesz egy újabb teszt!
Más:
olvastam hogy tudtatok fojtatlan elektronikát szerezni! Nagyonszépenkérlek áruljátok már el hogy HOL lehet kapni és MENNYIÉRT mert nekem is kurvára kéne!!!!!!! jó a fojtott is, majd kiherélem!!
Mennyit hoztál ki az RS böl? olvastam hogy már téped neki!
1.nem volt még soha apriliám szal személyes tapasztalatom nincs,csak amit innen onnan hallok de (ez már a második ok) ki tudjahogy ők hogy használták?!
egyébbként ha neked tyt az faszság hogy elmondom amit innen onnan hallok...
no befejeztem
Neked tuning elektronikád van? jelent neki valamit teljesítménynövekedésbe?