Szerintem nem gáz, egyébként azt a kis bütyköt kell lekoptatni , de nem gáz ha nincs rajta olyan egyik haverom mociján sincs csak sima lábtartó azt ennyi....
egyébként leér kanyarban a lábtartód? az a kis bütyök. mert nem tudom gáz-e ha hátsó lábtartót rendelek előre mert ugyanolyan, leszámítva azt a kis vackot...
kedden hozom el a mocit de a 7végén nem leszek itthon és viszem jövő héten hátsó lengéscsillapító felujításra de 3 héten belül ha csaba mocija is kész majd lemegyünk 125ös arra is. meg a cbr-es társaság is, már tervezgetjük régóta...
furcsa... ha jól látom szívlámpás az RS-ed, de nekem az a 7500ft-os nem megy rá a mocira. tök másh kell csavarozni... mikori évjárat? mert elvileg 95-98ig ugyanolyan a plexi.
inkább megyek ringre vagy valahova kanyarogni, mint h azt nézzem h kunmadaroson h mennek egyenesen a motorok. Nekem annyira nem jön be a stuntozás meg a gyorsulás, biztos feelinges meg minden, de engem jobban leköt a versenyzés (amitől még qrva messze állok) vagy egy jó szerpentin.
oks adjál... meyik bontó?
ha netán versenyzésre adnám a fejem, sokkal könnyebben lehetne eltérű méretű tárcsát berakni
hat en magamnak fujtam le tudod sotetito spray-vel, szoval amennyit fujsz ra oylan lesz fustszin-tokfekete
csombek: ez jó 5let ez a sötétítés mennyiért csinálják? csak full feketére lehet vagy kicsit füstösre is?