csak vasárnap láttam a gépedet, pont a swift kupa végére értem ki
Ádámmal dumáltam kicsit aztán léptem haza!
Fasza ha megynyerted, akkor vezethetsz pályán valami gépállatot!!!!!!!!!!!
RSV-vel voltam, lennt parkoltam ahol a csehek voltak!
mibe kerül a palyanap mert nekem halvany fogalmam sincs de egyszer majd ha belejovok a mocizasba(ugye meg csak a rutinvizsga a kovetkezo mert csak egy honap mulva leszek 16 :( ) akkor felmegyek beneznek,meg egy nagy talit is szervezhetnenk akkor,nem?
jogsit én se fogom neki mutogatni csak egyszer mikor meglesz és utána nem fogom neki mutogatni nem rendőr Ő nem fárásztom ilyenekkel.(megérzésem hogy lehet nem is tud olvasni )
az.lelkük van .én azért beszélni +jogsit mutogatni nem szoktam nekik,de szeretni kell őket.végülis igaz hogy motorozás közben a motorok is követnek el hibát,de mi asszem sokkal többet.
ennek őszintén örülök.mármint annak hogy így állsz amotorokhoz. én néha szoktam beszélni a TZRhez,meg mikor meg lett a kresz,rutin,elsősegély meg mutattam neki a papírokat.lehet hogy kezeltetnem kéne magam...vagy ez a normális?
de nem sokszor van a motor alapjáraton bemelegítés erejéig 2 percig ,de néha ráhúzkodom utána meg go...ha álldogálok akkor is túráztatom 1 picit,ha ugrani kell akkor gyrosan tegyük azt
Ádámmal dumáltam kicsit aztán léptem haza!
Fasza ha megynyerted, akkor vezethetsz pályán valami gépállatot!!!!!!!!!!!
RSV-vel voltam, lennt parkoltam ahol a csehek voltak!