Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit. Van egy kis holtjátéka az enyémnek is.
nekem van mindenem kuplung kornyekere barati aron. :D
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Sziasztok. Rotax 123-hoz keresek kuplung cuccokat. Elég sürgős lenne,és nem bánnám nagyon ha nem arany árban lenne.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv nektek!
Múlt héten vettem egy pegasot,és valószínűleg nincs töltésem.Van valakinek kapcs rajza meg kezelési esetleg szerelési útmutatója?Ha van legyenszíves nekem elküldeni e-mailben,megköszönném!
jezusum6630@gmail.com
Szia!
Igen vannak még! Kérlek keress meg emailon ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Szia vanakmég trafóid? mert érdekelne engem mert az enyém nem adja lea szikrát!
Sziasztok Pegahoz keresek első fékkart.normál állapotút
Hi. Lenne 4 db Gyári indexem Pegasohoz(elvileg még izzó is van mindben)Eladó! Vagy cserélhető:Első fékhez a felső munka hengerre,19 es első cross külső gumira,hátsó kerékhez ahoz a gumicuccra a fogas kerék mögött! Emailt is írhattok ha érdekel! meg egyezzünk kérésre emailben dobok képet.
NGK BR10EG gyújtógyertya a legjobb áron!

Előreutalással: 1990/db

10 darab esetén: 1800/db

20 darab esetén 1650/db

Telefonon, emailen érdeklődjetek!
Sziasztok. Egy hozzáértő szerelőt keresnék Érd környékén. Lenne kis millió kérdésem,pegaso 125-tel kapcsolatban.Most,hogy már megvan pár napja a paripa,jönnek elő rajta kisebb-nagyobb érdekességek.
Segítséget előre is köszönöm.
Hali mit csináljak olyankor ha a hátsó lánckerék lötyög? menet közben nem vettem észre semmi változást de azért zavaró a tudat hogy lötyög! ezt hogy tudom orvosolni és hol tudok hozzá alkatrészt venni?
Sziasztok!

Valakinek nincs eladó rotax 123-as komplett blokkja?
én csak városban használom melóba menet. 200km-ként tankolok és 8 liternél nem ment még több bele.
4,5-5,5 liter csuklótól függően. Járatás alatt zabált nálam 70 körüli átlagtempóval 4,5et. Átlagosan 4,5-5litert papál nálam. Jah, és már eladó!
Igaz. Én ma cseréltem 10w40es motulra. Elég jónak tűnik ebből a mai karikából ítélve!
Ja és egy power nyelv is nagyon jól jönne occsójééé ha van valakinek elfekvőben (rotax 123) köszönöm:)
Sziasztok mindenki.
Sikerült beszereznem egy jó képességű pegasot ,és az vele a problémám,hogy a kilóméterspirál meghajtó elforog a helyén....ezt lehet javítani valahogyan vagy cserés a cucc? Válaszokat előre is köszi:)
komplet kuplungot adok 8 ezerbe minden része tökéletes!
Ok irtam!
satellites88@gmail.com
Mi az email cimed?
Helló mennyi lenne a kuplung bütykös tányér stb?Nem tudok emailt küldeni a címedre már próbáltam!
Hali sok pegasonál látom hogy tök fent van az első sárvédő és a gyári sárvédővel van szerelve. nekem meg teljesen lent van ezt lehet valahogy állítani?És még 1 kérdés az első telóm alig mozog valamit mi lehet ennek az oka?
Tudok benne segíteni, ha erdekel emailon keress meg. patvaros87@gmail.com
Keresek a képen látható kuplung alkatrlszeket akinek van az írjon!
satellites88@gmail.com