Üdv nektek!
Múlt héten vettem egy pegasot,és valószínűleg nincs töltésem.Van valakinek kapcs rajza meg kezelési esetleg szerelési útmutatója?Ha van legyenszíves nekem elküldeni e-mailben,megköszönném!
jezusum6630@gmail.com
Hi. Lenne 4 db Gyári indexem Pegasohoz(elvileg még izzó is van mindben)Eladó! Vagy cserélhető:Első fékhez a felső munka hengerre,19 es első cross külső gumira,hátsó kerékhez ahoz a gumicuccra a fogas kerék mögött! Emailt is írhattok ha érdekel! meg egyezzünk kérésre emailben dobok képet.
Sziasztok. Egy hozzáértő szerelőt keresnék Érd környékén. Lenne kis millió kérdésem,pegaso 125-tel kapcsolatban.Most,hogy már megvan pár napja a paripa,jönnek elő rajta kisebb-nagyobb érdekességek.
Segítséget előre is köszönöm.
Hali mit csináljak olyankor ha a hátsó lánckerék lötyög? menet közben nem vettem észre semmi változást de azért zavaró a tudat hogy lötyög! ezt hogy tudom orvosolni és hol tudok hozzá alkatrészt venni?
Sziasztok mindenki.
Sikerült beszereznem egy jó képességű pegasot ,és az vele a problémám,hogy a kilóméterspirál meghajtó elforog a helyén....ezt lehet javítani valahogyan vagy cserés a cucc? Válaszokat előre is köszi:)
Hali sok pegasonál látom hogy tök fent van az első sárvédő és a gyári sárvédővel van szerelve. nekem meg teljesen lent van ezt lehet valahogy állítani?És még 1 kérdés az első telóm alig mozog valamit mi lehet ennek az oka?
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Múlt héten vettem egy pegasot,és valószínűleg nincs töltésem.Van valakinek kapcs rajza meg kezelési esetleg szerelési útmutatója?Ha van legyenszíves nekem elküldeni e-mailben,megköszönném!
jezusum6630@gmail.com
Igen vannak még! Kérlek keress meg emailon ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Előreutalással: 1990/db
10 darab esetén: 1800/db
20 darab esetén 1650/db
Telefonon, emailen érdeklődjetek!
Segítséget előre is köszönöm.
Valakinek nincs eladó rotax 123-as komplett blokkja?
Sikerült beszereznem egy jó képességű pegasot ,és az vele a problémám,hogy a kilóméterspirál meghajtó elforog a helyén....ezt lehet javítani valahogyan vagy cserés a cucc? Válaszokat előre is köszi:)
satellites88@gmail.com