üdv!
Papíros Aprilia Pegaso 125 vázat keresek, külföldi papírokkal:
-eredeti(külföldi) forgalmival,
-külföldi forgalomból kivonásról szóló papír
-adásvételi lánc onnantól kezdve h. külföldön meglett véve/a külföldi adásvételi mindenképpen kell hozzá/
ha valaki tud ilyet, vagy van neki eladó irjon nekem mailt az acsai.fz@gmail.com -ra
Hello! azt a kis dobozt úgy hívják hogy relé és ha azt kicseréled akkor menni fog az önindittó. Nekem van egy Aprilia Tuaregem és annak is ez volt a bajja és azt kicseréltem és jo lett.
Még annyi érdekelne engem hogy pegaso 125 ben hogy kell a hűtőben vizet cserélni? mire kell figyelni és hogy zajlik a folyamat? előre is köszönöm a választ!
Hali köszi a választ hát tegnap neki áltam szerelni karbit elég macerásan lehet kiszedni szóval azt hanyagoltam powert csak kivüről letakarítottam. de mondom magamban próba cseresznye kitakarítom a légszűrőt és ennek az eredménye 12000rmp lett :D szóval most egyenlőre jó de köszönöm szépen hogy leírtad hogy hogy kell szétszedni biztos szükség lesz rá!
Erős a gyanúm, hogy a power lesz a gond! A kipufogó fölött 2 csavar fogja, és egy bowden megy ki a végéből. Ha a 2 csavart kiveszed, kijön az egész power szelep. Ha nem tudod kihúzni, vagy nehezen jön ki, lehet, hogy maga a power szelep van megszorulva, azért nem nyit. Ha a szelep könnyen jár, akkor lehet, hogy a power motorral van gond, ami a fordulatszám függvényében nyitja a szelepet. (Esetleg a kettő közötti bowden is megszorulhat, vagy elszakadhat.)
Helló Eladnám a képen látható 99es kiadású Aprilia Pegaso 650es Cube mocim.
Karbulátor beállítási problémája van, beindul de kis idővel le áll ettől eltekintve nem füstöl nem csörög szép motor hangja van a benzin folyik orrba szájba. be állítást igényel
Hali.Nekem szükségem volna egy 125ös Pegaso első teleszkópra.Igazából nekem a fék,felöli oldal is elég volna,de ha csak párban van az sem baj.06706065426 w.r.c@vipmail.hu vagy itt is jó):
Bocsi srácok még annyi hogy olvastam itt hogy 10w40 es motor olajat tegyek a váltóhoz ez igaz? mondjuk egy repsol 10w40 es 4t olajat ha bele rakok az jó?köszi előre is.
Sziasztok kolegák! Aprilia pegaso 125(rotax 127) az lenne a problémám hogy olyan 6500-7000 körül pont mikor meg indulna a motor a power miatt nem pörög tovább illetve annyira erőlködik hogy már sajnálom. Az előző tulaj azt mondta hogy a karbit ki kellene tisztitatni meg a power szelepet. ez mind okés de hogy áljak neki és mit kell rajta takaítani? powert hogy takarítsam ki? és egyáltalán ez lehet a hiba oka? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Papíros Aprilia Pegaso 125 vázat keresek, külföldi papírokkal:
-eredeti(külföldi) forgalmival,
-külföldi forgalomból kivonásról szóló papír
-adásvételi lánc onnantól kezdve h. külföldön meglett véve/a külföldi adásvételi mindenképpen kell hozzá/
ha valaki tud ilyet, vagy van neki eladó irjon nekem mailt az acsai.fz@gmail.com -ra