Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!
Papíros Aprilia Pegaso 125 vázat keresek, külföldi papírokkal:
-eredeti(külföldi) forgalmival,
-külföldi forgalomból kivonásról szóló papír
-adásvételi lánc onnantól kezdve h. külföldön meglett véve/a külföldi adásvételi mindenképpen kell hozzá/

ha valaki tud ilyet, vagy van neki eladó irjon nekem mailt az acsai.fz@gmail.com -ra
Megkésve, de küldtem mailt. Lövöm a cumót.
http://www.dpr-motor.fw.hu/123... próbáld meg itt! :) ennyiért ajándéknak tűnik a dolog!
Pegaso 125 ben (rotax 127) Hogy kell váltó olajat és hütő vizet cserélni? valaki leírná részletesen azt meg köszönném!
Hali!
Ha valaki tud 123 hengerszettet 35e körül az írjon. Csak nicasilos érdekel.
Előre is köszi!
Változó :) nekem volt már hogy 4 et evett de akkor nagyon light ba ment a dolog. de csuklótól felfele akár a 8at is bekajálja :D
Érdeklődni szeretnék hogy mennyit eszik a Pegaso 125?
Előre is köszönöm.
Hali azt az ülés alatt ami van az a kis doboz azt ugy hívják hogy inditto relé és ha azt kicseréled akkor indittani fog
Hello! azt a kis dobozt úgy hívják hogy relé és ha azt kicseréled akkor menni fog az önindittó. Nekem van egy Aprilia Tuaregem és annak is ez volt a bajja és azt kicseréltem és jo lett.
Pegasora gumi szett eladó 90%-os állapotban felni váltás miatt!
Rotax 127-hez keresek lendkereket.Köszönöm!
pudleiner@freemail.hu
Még annyi érdekelne engem hogy pegaso 125 ben hogy kell a hűtőben vizet cserélni? mire kell figyelni és hogy zajlik a folyamat? előre is köszönöm a választ!
Srácok nem rég kaptam meg a pegasom és még nem ismerem annyira mit lenne érdemes átnézni rajta?
Szia! Megvan még az a zárható tanksapka?
Hali köszi a választ hát tegnap neki áltam szerelni karbit elég macerásan lehet kiszedni szóval azt hanyagoltam powert csak kivüről letakarítottam. de mondom magamban próba cseresznye kitakarítom a légszűrőt és ennek az eredménye 12000rmp lett :D szóval most egyenlőre jó de köszönöm szépen hogy leírtad hogy hogy kell szétszedni biztos szükség lesz rá!
Erős a gyanúm, hogy a power lesz a gond! A kipufogó fölött 2 csavar fogja, és egy bowden megy ki a végéből. Ha a 2 csavart kiveszed, kijön az egész power szelep. Ha nem tudod kihúzni, vagy nehezen jön ki, lehet, hogy maga a power szelep van megszorulva, azért nem nyit. Ha a szelep könnyen jár, akkor lehet, hogy a power motorral van gond, ami a fordulatszám függvényében nyitja a szelepet. (Esetleg a kettő közötti bowden is megszorulhat, vagy elszakadhat.)
1992. évjáratú Pegaso 125-höz keresek km-óra meghajtót! Ha valakinek van eladó, jelentkezzen! Köszi!
Helló Eladnám a képen látható 99es kiadású Aprilia Pegaso 650es Cube mocim.
Karbulátor beállítási problémája van, beindul de kis idővel le áll ettől eltekintve nem füstöl nem csörög szép motor hangja van a benzin folyik orrba szájba. be állítást igényel

Új aksi új gumik

CSERE 600-650es enduró-kross
Borsod-megye
mobil:06-20-382-1797
Eladóvá vált a motorom, ha netán valakit érdekelne írjon.
Bővebb infó: http://www.kepesmotor.hu/april...
Hali.Nekem szükségem volna egy 125ös Pegaso első teleszkópra.Igazából nekem a fék,felöli oldal is elég volna,de ha csak párban van az sem baj.06706065426 w.r.c@vipmail.hu vagy itt is jó):
polini 123 rotax 160ccm koplet kifogástalan

06304053450
rotax 123 polini hengerszet eladó 160ccm es .henger dugó gyürük csapszeg tügörgő.hengerfej gyári 123 rotax hengerszetet beszámolok 125ccm est .
Bocsi srácok még annyi hogy olvastam itt hogy 10w40 es motor olajat tegyek a váltóhoz ez igaz? mondjuk egy repsol 10w40 es 4t olajat ha bele rakok az jó?köszi előre is.
Sziasztok kolegák! Aprilia pegaso 125(rotax 127) az lenne a problémám hogy olyan 6500-7000 körül pont mikor meg indulna a motor a power miatt nem pörög tovább illetve annyira erőlködik hogy már sajnálom. Az előző tulaj azt mondta hogy a karbit ki kellene tisztitatni meg a power szelepet. ez mind okés de hogy áljak neki és mit kell rajta takaítani? powert hogy takarítsam ki? és egyáltalán ez lehet a hiba oka? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv!

van 125-ös pegaso hoz komplett műszeregységem, 2 irányjelzőm és egy hűtőtakaró idomom eladó akit érdekel adatlapomon talál mailt.