hello segítséget szeretnék kérni nekem egy Aprilia Tuareg Etx crossom van 123 Rotax blokkal és ehhez kéne nekem kuplung bowden és a hátsó fékhez(Brembo tárcsa) javító készlet
hello segítséget szeretnék kérni nekem egy Aprilia Tuareg Etx crossom van 123 Rotax blokkal és ehhez kéne nekem kuplung bowden és a hátsó fékhez(Brembo tárcsa) javító készlet
Köszi,én is valami ilyesmire gondoltam,vagy hogy esetleg valami más súlyú dugó lehet benne,mint a gyári,de ez a megoldás olcsóbb lesz:)
Viszont nem úszom meg a blokk szétkapását:( Jelölés nincsen erre a mutatványra?A lent az azt jelenti,hogy a henger függőlegeséhez képest lent,vagy az abszolut vízszintes,ill. függőleges képest?
Az 1-es kidobáláshoz fogaskereket kell cserélni,vagy komplett váltó belsejét érdemes inkább?
szia, tudom hogy nem épp ma irtad ezt a hirdetést, de nekem pont ilyen kellene, van ebből a halomból még egy?az ár ennyi még? jaa és még hogy más alkatrészed nincs véletlen ? kellene még egy elsőfékkonzol ellendarab (az a kis pici u alak)válaszod elöre is köszi, szia
szerintem nem jó helyen áll a kiegyenlítő tengely.
Nekem is ez volt a baja mikor megvettem.
Elzsibbadt rajta mindenem. Szerintem ezt nézd meg.
Ha a dugattyú a felső holtponton áll a kiegyenlítő tengely lent legyen.
Nem nehéz megcsinálni.
Hali!
Segítsetek létszíves! Generic am6-om van ducati gyújtással és aza probléma 1x h nem pörög ki és a másik h folyamatosan daráló hangja van... már vagy kurva sok pénzt öltem bele és nemjó, valami 5let? új dugó van benne ezt méh hozzárakom!
Köszönöm mindenkinek a segítséget de a probléma megoldódott.
A kipufogó rendszer volt totál eldugulva ami lefojtotta motort. Le vettem a rendszert és láss csodát tökéletes minden. Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Széles utat
Sziasztok!
Új vagyok itt,most vettem egy Futurát és szerintem lesznek kérdéseim:) Még nem volt ehhez hasonló motorom,csak nagyobb,vagy kisebb.
Ha tudtok ebben segíteni,máris feltennék párat:
-szerelési leírásokat honnan érdemes letölteni?
-hol érdemes alkatrészt venni-újat és bontottat?(Bp.és környéke)
-mivel kezdjem az átvizsgálást?Van pár jelenség:magasabb fordulaton nagyon vibrál a motor,elzsibbad a kezem,lábam.Az egyest kidobálja.Kupplung nem emel ki teljesen,de lehet váltani és néha megcsúszik...
többet még nem tudok,mert csak 1 órát motoroztam még vele.
af1 légszörőház és első villa eladó (szárak kicsit görbültek de a többi része használható)
pici pénzért adom, nálam csak a helyet foglalja
képet tudok küldeni
06302420786
persze van még és igen 500ft/db áron adom.
elsőféket komplettan adom.
üdv:Zoli
én tudok neked segiteni mindenbe!
alaktrészbe is és tanácsokba is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
ez a Malgutim már rég elkelt van egy másik azt 30ezer ft-ba árulom kissé hiányos
üdv:Zoli
Adatlapon elérhetőségek.
ROTAX 123 LENDKERÉKLEHÚZÓT VALAKI TUDNA KÜLDENI AKINEK MÁR NEM KELL? Vagy kölcsönbe postán valamennyiért? Vagy fixre megvenném.
Egy kib@szott lendkereket nemtudok levenni...ahhoz kell...rárohadt
Viszont nem úszom meg a blokk szétkapását:( Jelölés nincsen erre a mutatványra?A lent az azt jelenti,hogy a henger függőlegeséhez képest lent,vagy az abszolut vízszintes,ill. függőleges képest?
Az 1-es kidobáláshoz fogaskereket kell cserélni,vagy komplett váltó belsejét érdemes inkább?
Nekem is ez volt a baja mikor megvettem.
Elzsibbadt rajta mindenem. Szerintem ezt nézd meg.
Ha a dugattyú a felső holtponton áll a kiegyenlítő tengely lent legyen.
Nem nehéz megcsinálni.
Segítsetek létszíves! Generic am6-om van ducati gyújtással és aza probléma 1x h nem pörög ki és a másik h folyamatosan daráló hangja van... már vagy kurva sok pénzt öltem bele és nemjó, valami 5let? új dugó van benne ezt méh hozzárakom!
A kipufogó rendszer volt totál eldugulva ami lefojtotta motort. Le vettem a rendszert és láss csodát tökéletes minden. Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Széles utat
Új vagyok itt,most vettem egy Futurát és szerintem lesznek kérdéseim:) Még nem volt ehhez hasonló motorom,csak nagyobb,vagy kisebb.
Ha tudtok ebben segíteni,máris feltennék párat:
-szerelési leírásokat honnan érdemes letölteni?
-hol érdemes alkatrészt venni-újat és bontottat?(Bp.és környéke)
-mivel kezdjem az átvizsgálást?Van pár jelenség:magasabb fordulaton nagyon vibrál a motor,elzsibbad a kezem,lábam.Az egyest kidobálja.Kupplung nem emel ki teljesen,de lehet váltani és néha megcsúszik...
többet még nem tudok,mert csak 1 órát motoroztam még vele.
pici pénzért adom, nálam csak a helyet foglalja
képet tudok küldeni
06302420786
de olyan gyertyát tegyél bele ami a gyári nem a 700 ft-os ngk-t
Mind kettő megtörtént. Vacsi ujj gyertya karbi puceva de a helyzet sajna nem változott. Lehetséges hogy a szívó membrán miatt csinálja mindezt ?