Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello segítséget szeretnék kérni nekem egy Aprilia Tuareg Etx crossom van 123 Rotax blokkal és ehhez kéne nekem kuplung bowden és a hátsó fékhez(Brembo tárcsa) javító készlet
vegyélmfel msn re és bizniszeljük be a pairokat!
nekem van elado lehuzom. dobj egy emailt es megbeszeljuk.
:D hátt én gondolkodtam rajta, hogy le papírozom az enyém.. de nemtudom.. gondolkodok még rajta
Af1 mert mi így szeretünk :D
hali!

persze van még és igen 500ft/db áron adom.
elsőféket komplettan adom.

üdv:Zoli
heló
én tudok neked segiteni mindenbe!
alaktrészbe is és tanácsokba is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hali!

ez a Malgutim már rég elkelt van egy másik azt 30ezer ft-ba árulom kissé hiányos

üdv:Zoli
küldesz ide képet vagy nem?
38-ast is tudok adni!
Adatlapon elérhetőségek.
hali! RV3 váltóba fix tengelyed van?
Hellóóó!

ROTAX 123 LENDKERÉKLEHÚZÓT VALAKI TUDNA KÜLDENI AKINEK MÁR NEM KELL? Vagy kölcsönbe postán valamennyiért? Vagy fixre megvenném.

Egy kib@szott lendkereket nemtudok levenni...ahhoz kell...rárohadt
sziasztok 160-as polinihez az NGK gyári gyertyája jó, vagy champion C55-ös kell?
hello segítséget szeretnék kérni nekem egy Aprilia Tuareg Etx crossom van 123 Rotax blokkal és ehhez kéne nekem kuplung bowden és a hátsó fékhez(Brembo tárcsa) javító készlet
Köszi,én is valami ilyesmire gondoltam,vagy hogy esetleg valami más súlyú dugó lehet benne,mint a gyári,de ez a megoldás olcsóbb lesz:)
Viszont nem úszom meg a blokk szétkapását:( Jelölés nincsen erre a mutatványra?A lent az azt jelenti,hogy a henger függőlegeséhez képest lent,vagy az abszolut vízszintes,ill. függőleges képest?
Az 1-es kidobáláshoz fogaskereket kell cserélni,vagy komplett váltó belsejét érdemes inkább?
szia, tudom hogy nem épp ma irtad ezt a hirdetést, de nekem pont ilyen kellene, van ebből a halomból még egy?az ár ennyi még? jaa és még hogy más alkatrészed nincs véletlen ? kellene még egy elsőfékkonzol ellendarab (az a kis pici u alak)válaszod elöre is köszi, szia
szerintem nem jó helyen áll a kiegyenlítő tengely.
Nekem is ez volt a baja mikor megvettem.
Elzsibbadt rajta mindenem. Szerintem ezt nézd meg.
Ha a dugattyú a felső holtponton áll a kiegyenlítő tengely lent legyen.
Nem nehéz megcsinálni.
Hali!
Segítsetek létszíves! Generic am6-om van ducati gyújtással és aza probléma 1x h nem pörög ki és a másik h folyamatosan daráló hangja van... már vagy kurva sok pénzt öltem bele és nemjó, valami 5let? új dugó van benne ezt méh hozzárakom!
Köszönöm mindenkinek a segítséget de a probléma megoldódott.
A kipufogó rendszer volt totál eldugulva ami lefojtotta motort. Le vettem a rendszert és láss csodát tökéletes minden. Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Széles utat
Sziasztok!
Új vagyok itt,most vettem egy Futurát és szerintem lesznek kérdéseim:) Még nem volt ehhez hasonló motorom,csak nagyobb,vagy kisebb.
Ha tudtok ebben segíteni,máris feltennék párat:
-szerelési leírásokat honnan érdemes letölteni?
-hol érdemes alkatrészt venni-újat és bontottat?(Bp.és környéke)
-mivel kezdjem az átvizsgálást?Van pár jelenség:magasabb fordulaton nagyon vibrál a motor,elzsibbad a kezem,lábam.Az egyest kidobálja.Kupplung nem emel ki teljesen,de lehet váltani és néha megcsúszik...
többet még nem tudok,mert csak 1 órát motoroztam még vele.
af1 légszörőház és első villa eladó (szárak kicsit görbültek de a többi része használható)
pici pénzért adom, nálam csak a helyet foglalja
képet tudok küldeni
06302420786
Membrán lapokból nem hiányzik ? tökéletesen zárnak a lapok? a ház nincs deformálódva, ahol átlátni?
ááá ha a szivo membárn nem fasza akor sok anyagot kap!
de olyan gyertyát tegyél bele ami a gyári nem a 700 ft-os ngk-t
Szó szerint minden ki lett cserélve trafó gyertya + pipa, alaplap lenkerék. Én feladtam.
Szia.
Mind kettő megtörtént. Vacsi ujj gyertya karbi puceva de a helyzet sajna nem változott. Lehetséges hogy a szívó membrán miatt csinálja mindezt ?