Helló érdekelne a szett csak lenne pár kérdésem:
A gyári cucc ugy értem karbi membrán stb-t alakítás nélkül is rá lehet tenni,gyári főtengely,csapágyazás mennyire bírja?
Jah és a legfontosabb mennyibe adod kompletten?
hali.
úgy néz ki nekem az öninditó probléma megoldódott.szétszedtem a bendix-et kimostam benzinnel a kosarat bezsiroztam,de észre vettem hogy az alu ház-on van egy furat.belenéztem mit látok?hát a kis fogaskereket a meghajtó motoron.na ez a furat üres volt,gondolom van egy stift benne ami nem hagyja elszabadulni a kis fogaskereket a tengejen.az enyém össze is akadt emiatt.reszeltem bele egyet,összeraktam,láss csodát működik.a direkt szűrő leragasztása is működő dolog.a gáz elengedése elég lassú,de az a membrán baja.az enyém-be még üvegszálas van,és az egyik nem zár tökéletesen.most no cash,de télen kicserélem házzal együtt.köszönöm a hozzászólásokat.csá.
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki tud segíteni. AF1 50-es 5 ezres fordulat után ledadog.Mi lehet a gondja. Ezeken a gépeken lehet gyújtást állítani? És ha igen hogy? Segítséget előre is köszönöm.
sziasztok, 125ös af1 sintesihez keresek benzincsapot, hőgombát, és víztérfedelet. a blokk 123as, szóval akár rs víztér is jó rá.
akinek van írjon vagy itt a fórumon, vagy az e-mailemre.
heló hátcsó ülésem van csak meg hátcso lámpát kompletbe adom nem tökéletes a bura van 1 pici repedés rajta de belüröl meg van ragasztve és nem nagyon lácik
A gyári cucc ugy értem karbi membrán stb-t alakítás nélkül is rá lehet tenni,gyári főtengely,csapágyazás mennyire bírja?
Jah és a legfontosabb mennyibe adod kompletten?