Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló érdekelne a szett csak lenne pár kérdésem:
A gyári cucc ugy értem karbi membrán stb-t alakítás nélkül is rá lehet tenni,gyári főtengely,csapágyazás mennyire bírja?
Jah és a legfontosabb mennyibe adod kompletten?
mennyiért adod?
mennyiért adod?
szijasztok!
valakit nem érdekelne alaplap+lendkerék aprilia af1 125be?
hali.
úgy néz ki nekem az öninditó probléma megoldódott.szétszedtem a bendix-et kimostam benzinnel a kosarat bezsiroztam,de észre vettem hogy az alu ház-on van egy furat.belenéztem mit látok?hát a kis fogaskereket a meghajtó motoron.na ez a furat üres volt,gondolom van egy stift benne ami nem hagyja elszabadulni a kis fogaskereket a tengejen.az enyém össze is akadt emiatt.reszeltem bele egyet,összeraktam,láss csodát működik.a direkt szűrő leragasztása is működő dolog.a gáz elengedése elég lassú,de az a membrán baja.az enyém-be még üvegszálas van,és az egyik nem zár tökéletesen.most no cash,de télen kicserélem házzal együtt.köszönöm a hozzászólásokat.csá.
2 dolog okozhatja.Vagy trafó vagyis gyujtás elektronika hiba vagy gyujtás alaplap jeladó hiba.Ki kell szürni.
takaricsd ki a karbit!
vagy cserélj gyertyát
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki tud segíteni. AF1 50-es 5 ezres fordulat után ledadog.Mi lehet a gondja. Ezeken a gépeken lehet gyújtást állítani? És ha igen hogy? Segítséget előre is köszönöm.
heló nekem van sinteci csapom! viztérfedelem is! hőgombát azt nem tudom megnézem!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
viztérfedelem, hőgomba-m van, ha érdekel adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz.
sziasztok, 125ös af1 sintesihez keresek benzincsapot, hőgombát, és víztérfedelet. a blokk 123as, szóval akár rs víztér is jó rá.
akinek van írjon vagy itt a fórumon, vagy az e-mailemre.
heló nekem van membánom tökéletes!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok.Af1hez keresek szívó membránt. Ha valakinek van kérem jelezze. Köszönettel.
papp.istvan@mailbox.hu
Szia . Érdekelne az Mgx. Csere 2 Aprilia Etx-re (160és125 ccm-ek). Ha igen dobj üzit.
ha kérhetem újraküldöd, a te mail címed jobb lett volna, mert a sajátom azt tudom, így csak ide tudok írni neked
nem tuc a motorm pairojaira vevőt?Í?
11kw-os! váz és a blokflek + a rendszám forgalmi törzskönyv
msn:czegledizsolt@freemail.hu
ha utalod a pénzt csak 1000 ft a psota
bocsi de így nem éri meg tőled.. mivel 2x kell akkor futár díjat fizessek mert első ülésem akkor sem lesz :/
hátsó, de csak lámpa búra kellene... meg ülések.. az lenne a legfontosabb az űlés
nekem van labtartom.
Nem fog neki segíteni! Mert ez a 125-ösé....

Tőlem kaptad? Mert ez az anyag tőlem származik eredetileg, örülök, hogy jópáran hasznát veszitek, de ez 125-ösé. Az 50-esé nem ez!
hátcsolámpára gondoltál ugye? vagy elsőre?
heló hátcsó ülésem van csak meg hátcso lámpát kompletbe adom nem tökéletes a bura van 1 pici repedés rajta de belüröl meg van ragasztve és nem nagyon lácik
sport pro üllés? első hátsó kéne és lámpa búra az idomra.. az is lenne?
hm..küldtem levelet..mito cuccok miatt.. erre a mail cimre, amit itt megadtál.

Címzett: orozoli2002@yahoo.com