Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne haragudj, de így sem tudom miről lenne szó, ha leírnád vagy küldenél még egy mailt.
Váltó oldali lábtartóm van, ha érdekel keress meg emailon.
patvaros87@gmail.com
Helló 125-ös af1-esbe kellene nekem km meghajtó ami az első kerékhez megy ezenkívül váltó oldali lábtartó akinek van kérem jelezze!
e-mail:rolee111@citromail.hu
tel.:30 7511231
Előre is köszönöm!
konkrétan? amugy bármitől :)
a LÁNC fogaskereke nem azonos a LÁNCCAL ! :)
mitől ingadozhat az alapjáratom 3000 és 0 közt?
A kérdés az volt,hogy emiatt csinálta-e ezt?
de köszi a segitséget,már megoldódott,újat rendeltünk:D
Itt a láncról szó nem volt,csak a fogaskerékről,de köszi a segitséget azért :D
Ennyire hirdeted, akkor legalább egy mailra válaszolhatnál..
háháááá a képen látható af1 segédváza nemsokára az enyémen díszeleg :D
Eladó!

AF1 125 alkatrészek:
-idomok
-kerekek
-blokkok
-telók
-kipuk
-stb

or
ozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Hátőőőő ha a kislánckerék leesett valószínűleg hajtás hiányában nem nagyon megy majd sehová. De szerintem még most hagyd abba a próbálgatását, amíg le nem gyalulod a kuplungházat. (ha eddig nem tetted volna meg)
Fiatal motoros koromban (jó, még mindíg fiatal vagyok) életem 3. motorján kinyírtam így a kuplungot. (Derbi Rabasa, ha valaki ismeri spéci bakelit csiga nyomja a kuplungtengelyt)
Most tulajdonképpen mi a kérdés? Ha leesett egyértelmű hogy nem megy sehová.
Persze... én is így vagyok vele, csak tudom, hogy ennyi pénzt nem fogok érte kapni :P
Amikor ezt a motort megvettem, és el kezdtem csinálgatni már akkor is tudtam, hogy ez a motor a nyakamon fog maradni.. mert most per pill ott állok, hogy 160 ért megvettem a motort és már 100 ezer ft -t rá költöttem. Inkább megtartom és barátnőm használja amíg megy utánna eladom az alkatrészeket és ennyi! sajnos ez van nincs áruk ezeknek a motoroknak! üdv!
szia

en nem is minden robogosra ertettem. en egy konret peldat mondtam itt a kornyezetemben, mert tudom hogy az a gyerek nem az o penzebol rakta ossze...es szarik is mindenre... de nem is akarok itt vitazni senkivel, mert nem nagyon erdekel amugy ki mit hogy csinal...csak elmondtam a velemenyem. :)
a lánc fogaskereke esett le? :D Hát , akkor rakd vissza. De előbb nézd meg, hogy nem kopott-e már szét az egész..
Ilyet se láttam még
Azt azért nem mondanám ! Én saját pénzből raktam össze egy full tuning robogót, szüleim ellene vannak mindenféle "tuning"-nak.
A lényeg... nem biztos, hogy mindig előítéletesnek kell lenned...
koszi. :)
csak szimplan utalom a nagyzolo hulyegyerekeket akik szarnak mindenre mert anyuci meg apuci majd ugy is kivakarja a szarbol.... ismerek par ilyet sajnos... varosban 90el eloz robogoval...stb...
Segitség kellene!
A motort felakartam tenni 4.-be de nem vette,aztán se a kettőt se az egyet,de az egyik pillanatról a másikra,vagyis bevette,de nem ment sehová,csak bőgött,mintha üresbe lenne,de aztán levettem a műanyag burkolatot a blokkon,és a kis lánckerék leesett:S
Létezne,hogy ezért nem megy sehová?:S(Tehát én érzem,hogy beveszi a sebességet,de mégsem megy sehová,mintha üresbe lenne:S)
Könyörgöm valaki segitsen:S:(
"bar nekem a 89-es mocim tobbet jelent szerintem mint annak a ficsur gyereknek a frissen vett akarmilyen gepe...mert o csak megkapta egy kis kuncsorgasert...en meg tudom mit szivtam hogy ezt is megvehessem...es szivok is vele mikor szerelni kell vagy barmit venni ra.es nem anyuek penzebol....."

Szívemből szóltál fiam
Nagy erőkkel csatlakozom
eladó maradék rs és af1 125 alkatrészek.....30 605 6883
aprilia alkatrészek eladóak!
van rengeteg mindnem!van 1 2008-as dellorto 28-as karburátorom rotax 123 blokkok hengerszttek!
kuplung válto deknik olajpumpa stb.
akkor van még olcson rotax 127-es blokbol is alkatrészeim!
van még pár bovdenem spirálom is!
müszerfalak lábtartok power elektromágnes , sport pro idomgarnitura kipufogorendszerek felnik gumik stb.
ird meg mi érdekel és én mondom az árat és hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hát ha azon muli lejebb viszem az árát ha érdkleli beleteszek 1 még ép elutó blokot és kész!
ott az olcso motor
vagy 50-esként is elafó! van másik fővázam áteszem és kész!
tudom mennyibe van egy felujitas....rengeteg love es melo... es ezt nem fizetik meg....inkabb megveszik ugye a szarul osszerakot de elmondas alapjan frissen felujitott szarokat...de nem fizetik meg a jot...es kenytelen odaadni az ember aproert mert kell a penz...stb...
osszecsorog aprankent a penz amit raver az ember a gepre...de eladasnal meg nem er vele tobbet ugye.....foleg a mostani hasznaltpiacon....:S nagyon be van allva....

de vagod hogy nem ellened szoltam, nincs veled semmi bajom tod. :)

de ilyen az elet...bar nekem a 89-es mocim tobbet jelent szerintem mint annak a ficsur gyereknek a frissen vett akarmilyen gepe...mert o csak megkapta egy kis kuncsorgasert...en meg tudom mit szivtam hogy ezt is megvehessem...es szivok is vele mikor szerelni kell vagy barmit venni ra.es nem anyuek penzebol.....

es szerintem is jok az apriliak, korabban en se nagyon birtam oket...amig nem lett egy. :)