Rotax123-ra 160 polini hengerszett eladó!
Felújítás óta, motort még nem látott.
érdeklődni lehet, emailon vagy telefonon
patvaros87@gmail.com
06303207630
szevasztok.
nekem,most lett kész a motorom nemrég.kb 2 hete járok vele.indul rendesen igaz általában szivató-val(hidegen),de a fordulat csak 6-7 ezer-nél kezdi el pörgetni a motort.mind a 4 sebességet jól veszi,a vége 11.000 fordulat mert ott valami miatt ledadog.ez jó vagy nem?mi lehet az oka hogy csak magas fordulaton dolgozik,meg úgy látom a kipuff-ból csöpög az olaj.direkt szűrős,bár az előző tulaj 60-as direkt-et vett az 50-es csonkra.nem tom,de mielőtt bármit feleslegesen szétszednék gondoltam megkérdezem.ezért van a fórum.
előre is köszi.
Köszönöm a képeket és a gyors válaszokat! Elküldtem a címemet a privát emailedre, holnap esetleg el tudod nekem küldeni postán? Vagy ha elküldöd a számodat felhívlak, hogy pontosítsunk mindent.
Előre is köszi!
szevasztok.
nekem,most lett kész a motorom nemrég.kb 2 hete járok vele.indul rendesen igaz általában szivató-val(hidegen),de a fordulat csak 6-7 ezer-nél kezdi el pörgetni a motort.mind a 4 sebességet jól veszi,a vége 11.000 fordulat mert ott valami miatt ledadog.ez jó vagy nem?mi lehet az oka hogy csak magas fordulaton dolgozik,meg úgy látom a kipuff-ból csöpög az olaj.direkt szűrős,bár az előző tulaj 60-as direkt-et vett az 50-es csonkra.nem tom,de mielőtt bármit feleslegesen szétszednék gondoltam megkérdezem.ezért van a fórum.
előre is köszi.
Üdv mindenki!
van AF1-hez elsö villám (szárak kicsit görbültek de a többi része használható) és légszüröház ha esetleg valakit érdekel tel:06302420786 vagy zombori.motor@citromail.hu
rotax 123 blokk (hianyos) egyben vagy bontva is. sok mas cuccom is van af1, tuareg, ....(vazak, idomok, kerekek, fekek, elektronika, index, tank, lanckerek, lanc, hutok, blokkfelek, valtok, kuplung, deklik, stb stb) 0670/5655856 vagy attila.hunter@gmail.com
Ha 15-ért van új, jobban jársz, ha megveszed. Elsőre lehet drágább, de a bontott 20 éves, ki tudja mit megélt "mocsok"....
Nem mindig az az olcsó, ami elsőre olcsó....
Hali érdekelne a tükör. Továbbá keresek km órameghajtót ha esetleg van ; D ha megadod az e-mail címed vagy dobsz egyet erre (ballapeter@hiperkom.hu) akkor egyezkedünk :)
eladó aprilia alkatrészek
vannak af1 sintesi és futura alaktrészeim!
van sport pro idomgarnitúrám ! küllömböző színbe idomok!
lámpák hátcsóvilla stb.
vannak rotax 123 és 127-s alkatrészim is!
rengeteg cucc van rotax 123:főtengelyek henger (vasperselyes)
blokfelke váltók kuplungok ! egybe is van rotax 123-as blokkom ha kel!
rengeteg alaktrészem van írd meg mi kel és írom az árat és hogy van e még!
még egyenlőtre majdnem minden van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
tlefonon elérhető vagyok éllyel nappal
es meg rotax 127 lendkerek fedel...