Jelentem nekem is összeállt a darázs (Peugeot Jetforce 50 TSDi 2003), kapott új GATES szíjat meg Stage6 önkenő versenygörgőket, uh. már jó 20-25km-es távok lehúzására is.
Valakinek nincs ismije akinek ilyen mocija van/volt, és ismerős lenne a fedélzeti computer jelzéseiben?
Hali! SÜRGŐSEN szükségem lenne egy aprilia af-1 125 sport pro benzincsapra! Lehetőleg Debrecenbe vagy annak környékén, még ma értemennék! Nagyon fontos lenne.
Köszi :)
Önindító az nem kell köszönöm, de a bendix érdekel. Amennyiben megoldható, hogy készítesz róla egy képet és felteszed azt megköszönném, meg az ára érdekelne!
szerintem talán kérdezz utána telefonon valami szervízbe vagy márkakereskedésbe! Ha mégis kell: 30 605 6883
Jelentem nekem is összeállt a darázs (Peugeot Jetforce 50 TSDi 2003), kapott új GATES szíjat meg Stage6 önkenő versenygörgőket, uh. már jó 20-25km-es távok lehúzására is.
Valakinek nincs ismije akinek ilyen mocija van/volt, és ismerős lenne a fedélzeti computer jelzéseiben?
(nézz utána érdekes, Bristol Hercules)
Skacok egyszer csináljunk már egy forgótárcsás AF1-et
Köszi :)
Rotax 127-hez keresek önindítós, jó állapotú, 61 fogas lendkereket.
Egy képet tudnál feltölteni róla? Előre is köszi!
Most a SEM AMAL féle 14-04-es van benne.
Van neked? Mennyiért?
Önindító az nem kell köszönöm, de a bendix érdekel. Amennyiben megoldható, hogy készítesz róla egy képet és felteszed azt megköszönném, meg az ára érdekelne!
Köszi neked is előre is!