Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Érdekel igen, esetleg képed van róla? Milyen állapotban van és mennyit kérsz érte? Előre is köszi!
szacsomotor@freemail.hu,további egyeztetés email-ban
Nekem van komplett öninditóm 12 000ft
koszonom!
mi az ára a bendixnek?
sziasztok!tudna valaki segiteni nekem?van egy aprilia af1 125 om es folyik az olaj az elso telobol..szet is kaptam de az a gondom,hogy nem tudom kivenni a szimeringet..kell hozza valami szerszam vagy miert nem jon ki?
Zsír új alkatrészek!

AM3-5-6 blokkokhoz:

-váltókar 2500ft/db
-berúgókar 4500ft/db
-vízpumpa fedél 2000ft/db
-CDI 7ezer ft/db
-trafó 3ezer ft/db
Zsír új alkatrészek!

AM3-5-6 blokkokhoz:

-olajpumpa tömítés 200ft/db
-szívómembrán tömítés 300ft/db
-vízpumpa fedél tömítés 400ft/db
-hengertalp tömítés 500ft/db
-kuplung dekli tömítés(vittonos) 600ft/db
-dugattyú tűgörgős kosár 500ft/db
Eladó!

AF1 125 alkatrészek, vázak, segédvázak, idomok, blokk, henger, blokk alkatrészek, önindítók, bendixek, karbik, trafó , kerekek, fékek, lábtartók.......stb-stb.

30/435-1769

orozoli2002@yahoo.com
nekem van bendixem, ha érdekel
de azb uj alkatrészek általába megfizethetelenek!
heló holnap érkezik 1 blokk abba lesz bendx is! de öninditóm az most is van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szia árban fogalmam sincs mondj valamit ami neked megéri. Alkatrészbe csere érdekelne, gázbovden km spirál tükrök.aksi vagy minden más kopó alkatrész. mond mid van megegyezünk.a blokk dugó nélkül komplett.Henger hengerfej stb. Képet este rakok fel vagy adj egy címet és küldöm.üdv.
helo!
uj alkatreszeket rotax 123 blokkos apriliakhoz hol szoktatok vasarolni?
markisa_17@yahoo.com
Kalapács, pajszer DDD :)
szacsimotor megnézem de nemtudtam leszedni a lenkereket még sajnos:S de orvosolom a hibát de valszeg 5tekercses kéne :Dköszi a választ előre is :)
RV 50eshez kéne alaplap de csak 10felett osztogatnak itt az emberek 15ért meg vadonás ujjat lehet venni kompletten:D azért ez vicc szerintem maximum 5öt adnék egy RV-hez valóhoz mert nemvagyok milliomos :D
Ha érdekel akkor tudok benne segiteni, nekem van itthon jó állapotú lámpám, illetve mindenféle egyéb alkatrészem is hozzá.
keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Üdv
szia rendben köszönöm énis agyors reakciót:))
Szia!

Köszi a választ de ez esetben kihagynám,mert az enyém sem katasztrófa csak kicsit rozsdás. Ha töéletes lenne 6ezerért is érdekelt volna, de így köszönöm nem élek vele. De a válaszodat mindenesetre nagyon köszönöm!

További szép estét.
Szia!

Egy önindító bendixed nincs véletlenül rotax 123-hoz?
Előre is köszi!
szia nekem van rotax 122 es alaplapom rs 125 höz..5000 ért...az nemjó neked?
30 605 6883