Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek érdemes lehet ezt a motort megvenni? Mert láttam hirdetve, elég drágán igaz, de ha tökéletes lenne akkor lehet megérné és nem kellene hozzá nyúlni...... Bár ami nem tetszik rögtön rajta az a ronda kipuff dob, az sokat ront az egészen.
Kérem aki ismeri vagy tudd felőle valamit irjon pár mondatott róla, az előzmények gombra kattintva valaki be is linkelte a gépet.
Üdv
micsoda megoldások :)
Hali!

Valaki tudna adni nekem egy AF1 50-hez service manualt? Vagy bekötési rajzot?

Köszi
Helló!
Én is jártam már így és a szerelő azt ajánlotta,h fémragasztóval ragasszak egy gumigyűrűt a nagy alátétre...(ami behúzza a fogaskereket)
Azóta tökéletesen működik.
ne is mond!
ezek vadbarbárok voltak, régi acél vázas af1 125ös vázat és a 50es vázat szétdarabolták szétgányolták, pedig csak az idomokat kellett volna átrakni...........
ja azt ne is mondjam, hogy a tank fel se ment rendesen mert a hengerfejbe bele ért volna és a víz se volt megoldva... káosz XD
40-es europa vázba Rotax 123-as blokk :D Elég vaddisznó lehetett :D
Próbáld meg kipucolnia a bendixet még egyszer. Aztán zsírozd meg. Lehetőleg ne WD40-el, hanem zsírral. Vagy legalább olajjal. Gondolom szorul a fogaskereked.
hello, 50ccm, am5-ös blokkba keresek kuplung meghajtó fogaskereket ami a főtengelyen van, illetve fordulatszámspirál meghajtó fém és műanyag fogaskerekeket. Akinek van, jelezze pls.
Sziasztok.
RV 3 blokk alkatrészek más AF1 alkatrészre cserélhetők. Henger hengerfej hajtókar gyújtás trafó alaplap lendkerék váltó blokfelek kuplung olajszivattyú.vízpumpa stb.

papp.istvan@mailbox.hu
Sintesi re Sport pro segédvázat keresek olcsón! sürgős lenne
hali.
lenne egy kérdésem.az öninditóm szarakodik.RV4-es blokk-ban van.olyat csinál,hogy mikor gondol egyet csak forog mint egy kávédaráló de nem akad össze a fogas lendkerékkel.egyszer már szétszedtem,utána egy darabig jó volt.mi lehet az oka?bendix?az a baj hogy ez város-ba elég ciki hogy egy öninditós motor tolásra indul.a másik meg hogy nem olyan régen ezért 6000 ft-ot fizettem itt a fórúmon valakinek.előre is köszi
Így már oké.
Köszönöm a kielégítő választ.

Széles utat.
rajta van a olaj pumpa, karbi nincs
Van valakinek a tulajdonában esetleg V-force membrán? Vagy beépítve a motorjába, vagy eladóba, vagy akárhogy.. Nem csak rotaxhoz. Honda\Yamaha\suzuki\cagiva bármié jó, csak legyen .
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
Most az lenne az,amelyik legalul darabokba van?:D:D
Még annyit,hogy olajszivattyú rajta van-e,meg karbi jár hozzá?:D:D
Nem tudom mire gondolsz, de alighanem nem.
Elvileg a félkaros lengővillán van két rögzítőcsavar hátul.
Azokat megoldod, meglazítod.
Utána a keréken a 3 csavarlyukon kívül van egy negyedik is, azzal addig játszol, míg egybe nem forgatod a mögötte levő excenteren levő lyukakkal. Amikor egyvonalba érte egy lyukkal, akkor átdugsz rajta valami erős acélszálat (l. hosszú csavarhúzó) és elkezded tekerni a kereket. Ezzel állítasz láncfeszességet. Ha megvan a fesz, akkor rögzítőcsavarok visszahúz (2db elvileg) és kiveszed a csavarhúzót.
Excenter az a tojás alakú gigapersely, amiben a keréktengely fut.
valakit nem érdekel a motorom pairjai?
vagy esetleg a motor 50-es vagy 125-ös pairokal!
11kw-os
müszaki is van még rajta!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nem! az excenter a fogaskerék mögött van a hátcsobilában a tengejen!
a vila végén van 2 csavar azt felazitod és spanolsz rajta utána viszahuzod és kész!
Erre gondoltál ugye?
Az ami a csavar és a fogaskerék közt van?
A háromszöghöz hasonló ugye?
Hátsó tengelyszorítók lelazít -- excenter elteker -- visszaszorít.
Sziasztok.

Lehet hülye kérdés de az AF1 127-nél hogyan lehet a láncon spannolni?
Vagy lehet e egyáltalán de ha kicsit laza a lánc akkor mi tegyek vele?
A láncra már raktam keményítőt hogy ne legyen olyan laza de nem használt

Széles utat mindenkinek.
polini 80as hengerszett van rajta, ami sérült(de még használható)
főtengely felújítva,váltó jó

ahogy a képen látod, önindítóval gyújtással együtt 25ezer ft
Szia!
VAn keress meg emailon
patvaros87@gmail.com
Az rv3-as blokknak van hibája?
Meg menyibe adnád?