Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ragadt a henger, furni kell, és akkor már egy minta dugóval küldeném el neki. nem bp-n lakom, igy postán intézzük a dolgot. lebeszéltem már vele, megnézni mit tud rá. Azt mondta, hogy küldjek egy minta dugot.
Én kérdeztem ritka fajta yamaha dugóról (kéthengeres 125) azt mondta csinált már, ha akarom megcsinálja de a gyári jobb, vagy ragadni vagy csörömpölni fog.

Monyuk én ismerem rég:)
Tábori mestertől szerválod? És milyen árat mondott rá? (ha 20 feltt, akkor rendeli vélhetően, és minőségi, ha alatta, akkor nem) Amúgy ha rendeli, és vertsex, wössnert, akkor nem lehet rossz. De ahhoz minek minta? Rotax 123-ashoz kell, és kész. Vagy annyira túlméretes?
Amúgy hideget/meleget is mondanak rá. Annyira nekem nem volt szimpatikus....
tábori tuning szerinted rossz minőséget állít elő\rendel? oké..
Jót akarunk. Mikor majd hamar tönkremegy, a második majd nagyon deficites lesz.
Én kérek elnézést

DDD:)
köszönöm, de nem kérdeztelek :) dugót kerestem, nem pedig magyarázatot.
Hiába kérsz dugót, ha még esetleg sértetlen is amit kapsz, a geometriát sem fogod tudni leutánozni róla, mivel ugyi használt dugó, ami véletlenül sem egynletesen kopik...

Arról nem is beszélve, hogy a lemásolt alak csak ahhoz az ötvözethez oké, amiből a szaki meg majd önti, ahhoz meg nem.
Eleve,a szakinak akivel gyártatja, nem lesz sem megfelelő anyaga, sem technologiája, sem gépe a dugattyú öntéséhez és megmunkálásához.
Létezik túlméretes vertex, wössner is...
a gyártatott ilyen nagy fordulatú motorban valószínűleg nem lesz hosszú életű...
nekem van vertex dugóm 5 ezerbe! 1 kis hejen le van patanva anyi baja van mert elröt a gyürü máshol nincs hiba rajta!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Nyilván azért lett kiszerelve, mert már nem fut, csak ez nem lyukas, vagy ilyesmi.
Nem tudom milyen méretre van szükséged, 1900 pénz gyűrűkkel együtt. Ha kell digit tolómérővel megmérem, vasperselyesből lett kivéve.
mennyit kérsz érte?
Nekem már túlméret kell, nem gyári méret.. Egyébként pedig, ami már húzott, nem menthető :) De te tudod. 1-2ezer ft-nál többet nekem nem ér meg egy rossz dugó.
Van dugóm, bár ez még menőképes, csak húzott. Ha érdekel adatlapon keress meg mailben.
Üdv ! Keresek Rotax 123 blokkhoz rossz dugattyút.
A lényeg, hogy egyben legyen, és méreteit le tudják venni.(átmérő nem érdekel, csak a magasság, ablakok mérete, gyűrűk elhelyezkedése...)
Van egy perselyes hengerem és ahhoz kellene hogy le tudjak gyártatni egy dugattyút. De ahhoz kellene egy minta darab.
10 ezer mindegyiknek darabja!
es mennyit kernel erte?
Hali!
Kész a mocim... Kapott zsír új vertex dugót a kis generic am6-om... Az lenne a kérdésem, hogy az Af1 50-nél az akksi visszatöltés az hogy van? Mert mindig lemerül... Meg a mási, hogy af1-re 130/70 r17-es gumi jó-e vagy megéri-e rárakni?

Üdv
heló nekem most lesznek gyujtás cucaim!
heló nekem volt polini 160-as hegerem ez szerintem rotax 123
nekem van gyári hüvejes ha érdkel! olcsón
ez milyen blokkhoz való pontosan?
rotax ?
http://noob.hu/2011/05/23/DSCF...
Sziasztok!
Eladó a motorom ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/april...
szeva.
erre én is gondoltam de én a karbin csak alapjáratot tudok állitani semmi mást.dellorto sha14-12.én a membrán-ra gyanakodnék vagy esetleg a gyertya.nem tom.azért kérdeztem.de köszi hogy válaszoltál.
Ja trafóm nincs.
Van egy szett esztétikai hibásom, jó működéssel. Mágnes kicsit repedt, de egyben van, jól megy, alaplap csúnya, de jó.
Kompletten odaadom 18.900-ban, ha érdekel.