Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áá a felujitás meg amit belefektetem arol nem is álmodok hogy viszajön nekem vagy 400 ba benne van!
mindig költötem rá aprodonként mert sajnos nem volt rá pénzem hogy megrendeljek vagy 100 ezrért alkatrészt és egybe megcsináljam
na hát ez a sok nagyképü hüjegyerek eben tejesen igazad van!
én is tapasztaltam már mikor álok a pirosnál melémjön a gyerek a 2007-es rs 125 -tel és ott veri a nyálát
etöl fel megy benem is a pumpa ! nameg hogy nekiálnak hogy az 50-es megeszi a 125-öst mert ijen tuning olyan tuning
ara meg hogy vagy elmegy vagy nem 1 kicsit akarom is hogy elmenyien de a másik oldalrol meg nem mert tudom hogy ál meg minden meg szép
csak sajnos nagyobbat akarnák venni csak most meg vagyok nagyon szorulva nem tudom miböl müszakiztatmo le
már vagy2 hete még nem is motoroztam
a csapágyak a pairos blokkfélbe ujak!
igen az tény hogy tavaj regeteget irtam ide ! mert akkor hoztam a motor és regeteget szivtam vele!
de azóta lehajintotam rola a polinit tetem rá nagyobb karbit meg amit montam feujitásokat! amikor ide irogatam akor nem szeretem még apriliát és itt segitetek nekem!
enyi az egész történet!
meg ha akrod itt lehec a blok átpaolásnál
nekem nincs elnemre!
elhiheted hogy en se allok ugy hogy mindegy hogy mennyi az az annyi...korant se mind1... mivel nem anyuval es apuval elek es semmire sincs gondom, mint sok nagy arcu emberkenek.... ezt nem konkretan rad ertettem...ne ertsd felre...

de a lenyeg a lenyeg hogy a felujitast sose fizeti meg senki...

ez hogy nem erdekel hogy elmegy e vagy sem...ha nem akarod eladni miert hirdeted?
ez egy atlagos hulye duma sztem hogy nem erdekel elmegy e vagy sem....

aki hirdeti a gepet az el is akarja adni sztem.nem veletlen hirdette meg 2 sor utan a discoba....
de a új csapágyazás a papiros blokfélbe van nem ebbe!
a papiros blokfélbe ful 3-as csapágyak vanna
ugyhogy nem akartam átpakolni
szimering meg természetes hogy csere nekem mindig van ithon pár darab uj !
nem értem fére nyugi de azért van aki nem ugy áll anyagilag hogy nem számit hogy menyit bubik meg stb.
meg én azért tartom anyira mert nem érdkel hogy elmegy vagy nem mert akkor megmarad tudom mi van benne és kész
nem hiába kérem meg az árát!
hat jah...erre gondoltam en is... ezt en is ketlem hogy rogton kap uj tomiteskeszletet is...meg stb...
en nem akarok lehuzni meg megbantani senkit, mert nem ismerem szemelyesen az eladot, csak forumrol... de akart mar nekem eladni 'jo' nicasilos hengert, azt mondta hibatlan, csak az also reszen van lepattogva, de oda nem megy le a dugo azt mondta... termeszetesen nem vettem meg...mert nekem az ilyen mar kukasnak szamit...

meg ugye hibatlan motor, de 2 napja kabelkoteg kellett hozza, meg vezetekeles...meg a vegdob most lett festve.... sok kis aprosag sokat elarul...

de tenyleg nem akarok megbantani senkit....de igy elso hangra nagyon max 200ra mondanam az arat.foleg hogy a muszaki is lejar lassan aszem...
Pont erről van szó.....
Hamár szétszedi akkor új tömités, szimering,csapágy. Gondolom nem újakat rakna bele... Meg nem tudom hogy ugyan ez-e a motor-e(motor külseje, matricázás az ugyanaz....) de kb tavalyi hozzászólások között olvasgattam, akkor is hirdette a motort, igaz akkor még 160-as volt akkor is elvileg ktünő állapapotú, de mindig járt ide a forumra segtiségért, hol csak ez, hol csak az volt a baja neki, a hirdetés előtt is illetve utána is, illetve valaki megis jegyezte, hogy mivan hibásan árulod a gépet?, gondolom azóta sem lett jobb. Persze először dicsérte a motort utána pedig szitta a 160-asat hogy milyen rossz is mert hogy megszorult, gondolom azért 125-ös már. Jóhogy van ez a forum, legalább némelyik "jónak" hitt motor után, utána lehet olvasni a multja miatt......
ezzel csak az a baj hogy akkor mar kuka az uj csapagyszetted, lehet az akarmilyen jo is...ha szetszeded meg csereled a blokkfelet... mivel a masikban nem hiszem hogy megint van egy uj csapagyszett...vagy ha ebbol veszed ki es teszed at az mar megint annyit er...

szerintem a hasznaltpiacot nezve irrealisan magas arat kersz erte. :S
en elhiszem hogy sokba van a felujitas...csinaltam mar en is...de ezt soha senki nem fizeti ki majd eladaskor....nekem is volt hogy 280ba volt a gep es 180ba ment el, pedig polir volt az egesz......
xDDD na haragudj, és ne is értsd félre.. de ezért a motorért 300 -at kérni? :D:D:D ne nevettesd már ki magad!
A héten elkészül a motorom.. teszek fel egy képet róla majd, hogy hogy néz ki! Azért nem mernék 200 at elkérni.. nemhogy a tiedéért 300 -at! xDDD
vagy ha gondolod most igy odadom 300 ba ahogy most ál
tip top is azon nem muljon szétszedem és át teszem én azt a 2 blokfelet
Húh, kössz de igy nem érdekel, úgylátom ez nem olyan amilyet én keresek. Alapból hogy nekeljen trükköznöm, szétkellene szedni a blokkot.... ááá hagyjuk ezt a dolgot szerintem, csak akkor ne hirdesd ugy mint valami tip-top motort.
Üdv
vagy msnem irunk 1 adásvételit a blokrol + ba és akor átiratod a blokszámot is!
ugyis juliusba müszakira kell vini
meg adoma a papirost is és megsporolsz 1 blokszéthztást!
amugy alkatrész árulásal foglakozok! ugyhogy csak tökéletes és uj cucokat teszek bele!
heló
a csapágyak skf fag!
a főtengej 1 gyári! nagyon jo álapotba van hibátlan!
dugó wöshner
megvan igen a régi cucaim!
még a dugorol a számla is megvna!
csak ha kel szolj előre mert akor a 2 blokflet ki kéne cserélni mert nem az van benne!
Cserélt alkatrészek megvannak? Akkor igy mi az ára a motornak? Azt tudom hogy megbizható gépek, régen volt nekem is af1-em több mint 15000km-ert mentem el minden gond nélkül vele. Azért kérdeztem hogy konkrétan a tied mennyire megbizható, vagy mindig szerelni kell-e rajta valamit. Milyen márkájú coccok kerültek a gépbe?
heló
az aprilia elgé strapabiro motork!
ki lett cserélve bane a dugó a FŐTENGEJ A CSAPÁGYAK! KUPLUNGLAMELÁK OLAJ!EZEKBE AZ ALKATRÉSZEKBE 3000 KM VAN!
MOST UGY ÁL A MOTRO HOGY KÁBELEZÉSI PROBLÉMÁIM VANAK DE 1 KÁBELKÖTEGET TENI KEL BELE ÉS TÖKÉLETES LESZ!
Mennyire strapabiró? Mikor volt felujitva, ha volt mik lettek cserélve? Mennyire kell javitgatni? Minden infó érdekelne róla, köszi
sziasztok lene 1 kis segitségkérésemÍ%!
le kéne fenyképezni a gyujtáskapcsolo és a melete lévő nagy kábelkötegnek a öszekapcsolási pontját hogy lásam hogy mejk szin hova van kötve!
előre is kösz!
kénytelen leszek szétszedni,csak azt utálom hogy szét kell szedni a fél motort hogy hozzá férjek.(burkolat,kipuff).azt vettem észre,hogy ezt a jelenséget általában csak melegen csinálja,bár az öninditóhoz ennek sok köze nincs.melyik részét szokták bezsirozni?gondolom a kis fogaskereket.köszönöm a help-et.
sziasztok maradék olcsó alkatrészek rotax 122 höz és af1 125 hö5
30 605 6883
üdv gabó
heló az én motorm!
a kipufogodobot ma festem feketére! amugy szép hangja van!
Sziasztok. Újfent keresek km óra meghajtót :D ha esetleg valakinek lenne egy jó állapotú arra vevő lennék :D
Hátha segít
Sziasztok.
Segítséget kérnék hátha valaki találkozott ilyen gonddal.A motor beindítás után üresbe rendesen pörög viszont ha indulnák vele dadog de rendesen. És nem pörög.Gyertya gyújtás üzemanyag? Apropó lehet gyújtást állítani ? És ha igen hogy? Minden ötletet szívesen meg hallgatok.Köszönöm segítségeteket. A motor 50ccm RV.