Nem :) Nincs, és nem is volt.. Egy havernak volt 80-as Futura, nekem volt, vagyis van is egy 125-ös Replica. Csak imádtam, elég sokat jártam utánuk, ezért ez-az már tiszta....
háát meg.. de érdemes bemenni egy helyi kismotoros boltba, és megkérdezni, mit mondanak rá kompletten... Általában ilyen boltokba vállalják a komplett rendezést. Tehát rendelnek neked hajtókart, és megcsináltatják. Kérdés mennyiért. Ebben még az a jó, hogy ha véletlenül rosszat rendelnek, akkor nekik kell újat, meg mindent intézni... Mert sajnos nem biztos, hogy csak 1 féle főtengely van hozzá. Meg persze hogy milyen a mostani tengely.. Ha sérült a menet, lazák a csapágyak, kopott a szimmering alatt, vagy a kúp sérült rajta, akkor persze érdemes újat. De tudni kell, hogy az új is utángyártott.
Neked van Sintesi 50-ed mert a kolléga azt mondta hogy kérdezzek meg egy Sintesi 50 tulajt a lánc miatt mert kellene rá egy lána és nem tudom hogy hány szemes kéne ha van neked akkor meg tudnád számolni?
jah és persze, ugye jó?nem repedt nem volt már mukucsolva? mer akitől kaptam az előzőt utólag szólt jah hogy hoppá már volt javitva... és persze szar is mer fojatott...."-.-
Hogy mit lehet kezdeni a lógó hajtókarcsapággyal? Veszel egy felújító készletet (ez 50-eshez kb egy 10-es) amibe van egy új hajtókar, alsó-felső tűgörgő, alsó hajtókarcsap, becsettegsz vele egy gépműhelybe, ahol 2-5 e Ft körüli összegért széthúzzák a sonkákat, beteszik az újat, és kicentrírozzák az egészet....
HJa, ha érzed, hogy lóg, akkor gondolom hangja is volt, és úgyis hamar szétesik, ha nem cseréled ki....
na heló.
még mindig keresem az RV blokk öninditó tartó keretet.annyi szét szedett motor blokk van,igaz a legtöb AM.a lényeg hogy tegnap széthúztam a blokk-ot.a főtengely egy kicsit kotyog oldalra:1-1,5 mm.ez normális?meg az alsó tűgörgő kosár-nak is kicsit karcos a hangja.úgy döntöttem megveszem a csapágyakat meg a szimeringeket és kicserélem.a gond az,hogy a blokk-ot ugyan jól húztam szét,de sajnos megborult a váltó része pedig széthullott.ha eljutok odáig esetleg valaki tud nekem segiteni összerakni vagy valami képet róla,mert nekem a nagyjából tudom mármint én az kevés.a hajtókart meg el nem tudom képzelni hogy lehet kicserélni.ja még annyit hogy a szimering és csapágy cserének van malami fortélya?hogy könyebb beletenni sérülés nélkül.tudom ezt elég végig olvasni,de ha már szétszedtem jó lenne rendbe tenni.köszönöm a türelmet.
Köszi szépen,megnéztem az oldalt tényleg elég jó.A lánckereket nem igazán szeretném cserélni...Mert frissen lett horganyozva és nem volt még olyan rossz állapotban meg már nagyon ki szeretném próbálni
egy olyan kérdésem lenne hogy a rotax 127es blokkból a power átlehet tenni a 123as blokkba? és ha igen fog rendesen működni?:)
valakit esetleg nem érdekel egy arrow rendszer?
tel:06307316232
az jobb lene
köszi a gyors választ.az italmondo-n 14.500 forint egy zsir új főtengely.meg gondolandó nem?a többi dologba help később esetleg?
csá.
Régi Rotax blokkhoz (123 előtti) nincs valakinek komplett gyújtása vagy tekercs? Előre is köszi!
és akor az még hozáadódik a 4 ezerhez
Tarjányi Bendegúz
köszi előre is
HJa, ha érzed, hogy lóg, akkor gondolom hangja is volt, és úgyis hamar szétesik, ha nem cseréled ki....
nem a főtengely kotyog,hanem a hajtókar.
még mindig keresem az RV blokk öninditó tartó keretet.annyi szét szedett motor blokk van,igaz a legtöb AM.a lényeg hogy tegnap széthúztam a blokk-ot.a főtengely egy kicsit kotyog oldalra:1-1,5 mm.ez normális?meg az alsó tűgörgő kosár-nak is kicsit karcos a hangja.úgy döntöttem megveszem a csapágyakat meg a szimeringeket és kicserélem.a gond az,hogy a blokk-ot ugyan jól húztam szét,de sajnos megborult a váltó része pedig széthullott.ha eljutok odáig esetleg valaki tud nekem segiteni összerakni vagy valami képet róla,mert nekem a nagyjából tudom mármint én az kevés.a hajtókart meg el nem tudom képzelni hogy lehet kicserélni.ja még annyit hogy a szimering és csapágy cserének van malami fortélya?hogy könyebb beletenni sérülés nélkül.tudom ezt elég végig olvasni,de ha már szétszedtem jó lenne rendbe tenni.köszönöm a türelmet.
VAn tökéletes fékrendszerem, emailon keress meg ott a többit!
Üdv
nekem van mindegyik!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232