www.nagyvas.hu online a katalógus, kiválasztod a motort, kiadja mijük van hozzá. Lánc az tuti van. lesz mellette egy ikon, hogy gyári lánchossz, vagy sem... De vigyázz, mert ha nem eredeti lánckerékméretekl kerülnek fel, akkor nem igaz, a gyári...
Pl a 125-ösnél gyárilag más a Futura, és a Sintesi áttétele. A váltóban, és a láncnál is! Egy 20 éves kismotornál pedig már lehet módosítottak, pláne, hogy sokszor jobb egy rövidebb, könnyebben visz a motor. HJa, és az ugye tiszta, hogy illik lánckerekeket is cserélni.... Jó, 50-esnél még ha nagyon jó állapotban van, akkor a hátsó elmegy, de nemigen láttam én olyan jó állapotút.... Persze van aki nagymotoron is spórolni próbál....
Meg tudnád számolni nekem ha nincs meg minden szeme az se baj mert akkor veszek olyat amin pl: 2 szemmel több van csak kb. ha sok akkor meg veszünk ki belőle csak nekem semmi tapasztalatom sincs még ilyen téren csak Simson de az is más
van valami szlovén oldal, azt szokták linkelgetni a srácok ebben-abban a topikban (vagy cseh? vagy lengyel?...) és azon sok TechSpec van. Én fejből sajnos nem tudom, van kint egy Sintesi lánc a garázsban, rendesen lehasznált, az elvileg arról lett leszedve. (egy kétkörlámpás AF1-50) De nem biztos hogy megvan minden szeme.
Ezt a kérdést ebben a topicban ha 64x nem tárgyaltuk meg eddig, akkor egyszer sem. Csak én személyesen legalább 2-3x leírtam az egészet részletesen. Miért nem tudjátok használni a keresőt?
1 lengőkaros a hátcso vila?
akkor ugy kell hogy leveszd a fogaskereket!a vila végén 2 imbusz csavar azt felazitod a hátcso fogaskerék tengeje körül van 1 excenter! ott vannak aba kisebb nahyob juka! és előre kel csavarni vagy üteni 1 kicsitt utána megnézzni hogy elég feszes és ha igen akkor viszahúzad a 2 csavart a villa végén ! viszateszed a fogaskereket és kész!
Az faja,csak egy gondom van,hogy én a Nagyfaluban vagyok és Te legalább 200km-re vagy.Tudom,van posta,de én inkább elmotorozok ennyit,hadd menjen bele a km és akkor lehet megkívánok más alkatrészt is.Mert van mit cserélni még rajta.Csak ehhez meg egy nagyobb összeg kéne egyben:( Szal ha ha úgy érzem már,hogy elég vastag vagyok,visszatérünk rá.Látom van plexid is...Meg nem ártana egy hibátlan villa sem,meg hátsó rugóstag...
szükségem lenne valaki-től,egy 50-es RV blokk-ra való öninditó rögzitő keret-re.
tényleg nagyon kellene,mert az enyém 2 helyen is eltört ráadásul a lendkerék is hozzá ér és elég szar hangja van.akinek van vagy tud ilyet az jelezze már légyszi.
Köszönöm a tippeket és a felajánlásokat!Ilyen bőség mellett lehet lefelé licitálni
A váltókart már néztem és nem akad bele a sztenderbe,úgyhogy nem úszom meg a szétszedést,de lehet várok vele őszig,addig meg motorozok...ha addig nem megy szét a kuplungom,mert már az is megcsúszik néha...
Van ilyen akciós kuplungotok is?
Köszönöm a felajánlást,de nem akarok uj vázat venni:D
Igyis ugyis blokkot kellesz vennem most,és azért kérdeztem h érdemes lenne-e beletenni a 125-s blokkot,mekkora átalakitások kellenek hozzá?:D:D:D
Hali nem válaszoltatok a múltkor de mindegy... Na szóval mondták hogy a motor nem futura 50 hanem sintesi 50 ehhez hány fogas lánc kell? És honnan tudnék szerezni egy kilóméteróra spriált,esetleg egy kapcsolási rajzot tudnátok adni?
Érdeklődnék h meg van e még a víztérfedél?
Pl a 125-ösnél gyárilag más a Futura, és a Sintesi áttétele. A váltóban, és a láncnál is! Egy 20 éves kismotornál pedig már lehet módosítottak, pláne, hogy sokszor jobb egy rövidebb, könnyebben visz a motor. HJa, és az ugye tiszta, hogy illik lánckerekeket is cserélni.... Jó, 50-esnél még ha nagyon jó állapotban van, akkor a hátsó elmegy, de nemigen láttam én olyan jó állapotút.... Persze van aki nagymotoron is spórolni próbál....
Af1 125-re keresek hátsó fékrendszert a tartó konzollal együtt.
Ha van valakinek jó áron akkor jelezze.
Előre is köszi. Ata
akkor ugy kell hogy leveszd a fogaskereket!a vila végén 2 imbusz csavar azt felazitod a hátcso fogaskerék tengeje körül van 1 excenter! ott vannak aba kisebb nahyob juka! és előre kel csavarni vagy üteni 1 kicsitt utána megnézzni hogy elég feszes és ha igen akkor viszahúzad a 2 csavart a villa végén ! viszateszed a fogaskereket és kész!
A motor '88-as és SINTESI.SÜRGŐS! Előre is köszönöm!
szükségem lenne valaki-től,egy 50-es RV blokk-ra való öninditó rögzitő keret-re.
tényleg nagyon kellene,mert az enyém 2 helyen is eltört ráadásul a lendkerék is hozzá ér és elég szar hangja van.akinek van vagy tud ilyet az jelezze már légyszi.
A váltókart már néztem és nem akad bele a sztenderbe,úgyhogy nem úszom meg a szétszedést,de lehet várok vele őszig,addig meg motorozok...ha addig nem megy szét a kuplungom,mert már az is megcsúszik néha...
Van ilyen akciós kuplungotok is?
Igyis ugyis blokkot kellesz vennem most,és azért kérdeztem h érdemes lenne-e beletenni a 125-s blokkot,mekkora átalakitások kellenek hozzá?:D:D:D