Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keress meg, van hozzá mindenem
patvaros87@gmail.com
06303207630
Eladó egy Dellorto VHSB 37 es síktolattyús karburátor. Ára:15000 ft
tel:0620/4614744
Hali
Rotax 123 as blokhoz keresek lendkeréket meg alaplaplapot
Ha valkinek van irjon vagy
Előre is köszöntem
30 526 3688
most lett kész a vasam,és nem tudom mennyivel megyek.aszem ennyit még megérdemel.
még mindig keresem a kilóméter meghajtó fogaskereket 50-es futurához.nem a tányér kell,hanem a másik ami belemegy a tányér fogaskerék-be.akinek van akár kompletten és eladó,jelezze már légyszi.ezért van a fórum nem?köszi.
heló meghajtó nincs
a spirál 2500
A spirál érdekel .. mennyibe kerül ? és érdekelne, hogy a meghajtója is meg van ? A karbi viszont nem mert nagy .. :S a 24est próbáltam de azzal se volt az igazi :/
sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy 28as karbihoz mekkora fúvóka kell? köszi
Sziasztok.
AF1 am3 blokkhoz vannak alkatrészeim. Henger, hengerfej,gyújtás alaplap, lenkerék, blokk felek. Dugó nélkül majdnem komplett blokk.Eladó vagy más alkatrészekre csere is érdekel.Hátha valakinek szüksége van rá.
heló
fordulatszám mérő sporálom van!
dellorto 28-as nem érdkel? zsir uj olcson odadom!
Sziasztok! Érdekelne nekem 50es Rotax blokkos Af1-hez :
Dellorto 21es karbi,
Szívócsonk,
Fordulatszám mérő spirál !
Ha valakinek van és eladná az jelezze .. ;)
nem irtam mihez kell:kilóméter óra meghajtó.bocsi.
szevasztok.
keresek spirál fogaskereket 50-es futurához,bowden-nel vagy anélkül.elég sürgős lenne.előre is köszi.
Sziasztok. Még új vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az Aprilia AF 1 125 gázbovdene és a kilóméteróra spirálja megegyezik az 50-es tesóéval? Köszi
Szia!
Köszönöm szépen hogy megmérted. De sajnos nem veszem meg mert nem fér bele. Valami más megoldást kellesz kitalálnom.
Köszönöm még egyszer és ne haragudj, hogy feleslegesen ugráltattalak.
Üdv!
Emailon keress meg, ott a többit!
Üdv
sziasztok power rugó kellene, vagy a méretei.csak a rugó!
a lámpa átmérőlye :7 cm
a lámpák szélesége :16,5
lámpák közöti hej:2,5 cm
Szia! Csak a lámpa érdekelne az idomom már kész van. Lámpát akarok venni de előbb tudnom kellene a méreteket amiket az előbb kérdeztem. Csak akkor veszek ha be tudom építeni, mert így a képekről nem tudom megállapítani hogy mekkora ez a lámpa. Ha megteszed, leméregeted nekem azokat a méreteket amiket az előbb kérdeztem akkor megmondom, hogy kell e a lámpa vagy nem.
szia zoli.mennyi lenne a szett.
heló
nekem van hátsó lámpám! tökéletes!
faridomom is van ha kel még festeni sem kelne!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Valakinek nincs véletlenül AF1-50 hez (1997 évjárat) hátsó teleszkóp?
Sziasztok.
Egy AF1 hátsó lámpát szeretnék tenni egy motorra amit épp most javítok. Olyan kérésem lenne, hogy valaki mondja már meg nekem, hogy milyen átmérőjű a két körlámpa hátul az AF1-en illetve milyen széles az egész kompletten, valamint hogy a két kör között mekkora a távolság. Mert nem tudom így a képekről megállapítani, hogy elférne-e az idomba amibe építeném és nem akarom potyára megvenni. Előre is köszönöm.
Széles utat!
Na fiúk! Kellene nekem egy 50-es af1 replica-ba egy RV blokk, ledarált a váltóm! Lehet komplett RV6 vagy RV3-4-es váltó szett is! Típus, ár, állapot kellene és postázni kell ha nem Balaton környékről küldenéd. Várom ajánlatokat!
csak anyira zsir uj hogy még én szetem szét elsőnek a karbit!
és a siber szó szerint zsiros volt!
nem tudom hogy mentek e evel a karbival 1 km -t is !