ha mar mindenki valtot akar adni akkor ajanlok egyet en is. :) nekem is van 3 is bontva. adom kulon a villat, dobot, fogaskerekes reszeket....
amugy en leptetovillara tippelek, az szokott elkopni.
Valószinűleg kopás, amit szétszedéssel tudsz megnézni hogy mi is lehet a gond. Lehet léptető villa, váltó dob, fogaskerék kopás szóval bármi ami a váltóhoz tartozik . Ha esetleg szétszeded és kell hozzá alkatrész, tudok benne segiteni komplett váltót tudok adni pici pénzért
szerintem nem emeli meg a vila elégé a fogaskereket!
nekem van tökéletes váltom cak pak 8 ezerbe
lépetávila 2 sor fogaskerék váltokar meg a töbi cuca!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok!
Meg tudja mondani nekem valaki,hogy mi lehet a baja (rotax123) a váltónak,ha induláskor kidobálja az 1-est?Ha menet közben rakom vissza 1-be,akkor már nem ,ha fordulaton van.
szükségem lenne valaki-től,egy egy 50-es RV blokk-ra való öninditó rögzitő keret-re.tegnap-ra.
tényleg nagyon kellene,mert az enyém 2 helyen is eltört ráadásul a lendkerék is hozzá ér elég szar hangja van.előre is kössz.
mondjuk akkor nem tom hogy vigyaztal ra ha azt se nezted mennyi olaj van benne....
en minden alkalommal mikor tolom ki a garazsbol ellenorzom az olajszintet, pedig jo a visszajelzo is.
es ugye nem beszelve arrol hogy az olajjelzonek is egnie kellett volna amit nehez nem eszrevenni...es a kifogyas elott leg 3-4 decivel mar jelez....
de igen is hogy tökéletes volt csak elfogyott az olaj belőle elfeklejtetem feltölteni a tartályt
ugyhogy nem kell it másnak a motorját lehordani meg magyarázni mikor nem is ismersz sem engem se a motort és enyi t
Mit csináltál vele? Hisz még nem régiben ugy hirdetted hogy tökéletes új dugattyúval Mert vettem egy af1-et amit tőled is akartam annó csak közbe rájöttem a fórum olvasgatásával hogy nem lenne jó vétel, sőőőőőt, most megint beigazolódott a dolog(hogy messze nem volt ökéletes ahogyan állitottad), ha valaki kiváncsi kicsit olvasson visszább picit.... Aztán azért szerettem volna egy tartalék hengerszettet, hogyha felkell majd újitani az enyémet akkor legyen tartalékba!
a hegerszet ugy van hogy a dugót kel venei és 1 honoláskel és kész!
van rajta dugó maradék de nem kapirgálom le megnesércsem a nikacilt a honoláskor leszedni rola gépel!igy adom 20 ezerbe
vegyél fel msn re vagy hivj!
amugy en leptetovillara tippelek, az szokott elkopni.