Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok idomzatott hogy ha érdekel. keress meg:
patvaros87@gmail.com
Zsolt 10 ezer forintért ajánlott nekem sport pro hátsó idomot. Valakinek jobb ajánlat?
Szia Zsolti nem érlek el telefonon! Kéne a Far meg a Fej idom... valami másik telefon elérhetőség? :) üdv
sziasztok a képen látható alkatrészek eladók megegyezés szerinti áron.....üdv gabó
30 605 6883
új alkatrészek érkeztek!
van minden!
van rotax 123-hoz gyújtás( sem amal) lendkerék,főtengely,kuplung,blokk felek,deknik,olajpumpák,stb
akkor van még pár cuccom rotax 127-hoz is olcsón!
akkor van még aprilia af1 sport pro és af1 sintesi alkatrészeim is!
van sport pro idomgarnitúrám is!
van sintesi is! felnik is vannak lengőkarok hátsó lengéscsillapító is ! van még feszűltségszabályzóm is ! kábelkötegek!af1 gyári és arrow sport kipufogórendszer is végdobok is!af1 hűtő,ellső fék szívócsonkok is vannak membránok is rotax 123-as blokkhoz zsír új elő fogaskerekem is van ! af1 hátsó fogaskerkek gumiágy,műszerfalak olcsón!
stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nekem van 1 zsír új 28-as karburátorom ha érdkel!
olcsón!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Kis fordulaton meglepően jóllehet vele teljesiteni, azonban felső tartományban már nem tud semmit..... Nem tudom nálad hogy teljesit látni kellene igazából
Írtam mailt.
Hát jó neked mert az enyém nem valami jól veszi a fordulatot vele!
heló nekemis 24-es karbivolt az af1-emen nekem mentvele normálisan jóerőbevoltvele:D:D
A pneumatikus az van az elektromos nincs sajna.
Érdekel?
20/936-1327

hello: ha kell van 34-es nagy karbim szivócsonkal =15e
vagy 28-as gyári=8000ft
Akkor próbáld meg 34-el. Mert azzal már tuti jó lesz. Nekem is az van
Csak pont az a baj hogy menni megy vele csak nem úgy ahogy kellene, már sok mindent átnéztem rajt és csak véletlenül vettem észre, mert nem is gondoltam volna hogy csak 24-es karbi van rajt
Ha eddig is jól ment vele akkor miért lenne gyenge. Két verzióban jött ki. 28-as majd 34-es. Ha azzal is szépen megy,akkor felesleges cserélni.
Sziasztok!
Aprilia af1-esnek mekkora a gyári karbi mérete mert mindenhol azt olvasom hogy 28 vagy 34 de az enyémen csak 24-es van és azt szeretném kérdezni hogy emiatt lehet e gyengébb a motor? Ha igen milyen kellene rá?
Így néz ki a sintesim az új idomokkal
Szia! Kellene elektromos és pneumatikus.
Eladó bontásból alkatrészek!

-Aprilia AF1 Replica 125
-Aprilia AF1 Sintesi 125
-Aprilia AF1 Sport Pro 125
-Aprilia RS Extrema 125

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
Amal sem gyujtások, és power elektronikák eladóak. Van több darab is, lepróbáltak 100%-asan müködnek.
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
ez kész:) az a kééép

hogy azért AF1 is legyen:

Csabi jön az állórész ;) a tied meg megy próbára a Szombiéba hátha az is szikrázik mán egyet .
Mondta ByFzr hogy te vagy az.
ja unatkoztam:)
Mi van Csabikám unatkozol?
neked is