Érdekelne engem,50-es sintesi-hez gyári karbi(delorto12-14-es),és egy komplett harmadik fokozat!
Meg kérdésem lenne,mivel hogy nem jó a 3.,igy 2.-ből rögtön 4.-be teszem fel,és igy nem tudja magát rendesen kipörögni,tul nagy lenne a fogaskerekem negyedikbe?:S:S
sziasztok!
a juniusi nagymotor-vasarlas elott vennek egy picit, valoszinuleg AF1 lesz a kivalasztott, tudnatok segiteni hogy kiprobalasnal mit nezzek meg rajta hogy ne vegyenek hulyere es ne essen szet ket nappal kesobb?
Annyira nem értek hozzá, nem találkoztam még, csak a rvvel, de szerintem nem, bár ezt nem vedd készpénznek, várd meg valaki okosabb válaszát! Lehet hogy hülyeséget mondok...
Ha fogaskereket írtam, akkor bocs, lánckereket akartam. A lánckereket csináltatom, lekicsinyíti. Elvittem a láncot, az RV lánckereket, meg az am lánckereket, és ugy megcsinálja hogy jó legyen hozzá.
Hát először nem volt, mikor ahoz az S betűhöz néztem a gyújtást. Akkor nem volt semmi. De van egy T betű kinn a szélén a lendkeréknek, most ahoz állítottam be, így van szikra.
Nah elhoztam a motort a heggesztőtől, bepakoltam a blokkot, a gyújtás megcsináltam úgy ahogy mondtad, de nisnbcs szikra... Az lehetséges hogy azért nincs, mert rosszul raktam fel a gyújtást?
Köszi szépen :) :) Így a leírtak alapján feltudom rakni :) Még egy kérdés :)
A generic lendkerekét úgy állítsam be, hogy a jeladó középen legyen annak a hosszú csíknak, vagy a legelejére állítsam mikor az eleje eléri a jeladót?
30 605 6883