Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia légszűrőház eladva......kuplungbovdenem az van 1000 ft !javítva van azért ennyi az ára!
30 605 6883
Érdekelne engem,50-es sintesi-hez gyári karbi(delorto12-14-es),és egy komplett harmadik fokozat!
Meg kérdésem lenne,mivel hogy nem jó a 3.,igy 2.-ből rögtön 4.-be teszem fel,és igy nem tudja magát rendesen kipörögni,tul nagy lenne a fogaskerekem negyedikbe?:S:S
Légszűrőház érdekel, kuplungbovdened nincs?
Sziasztok!

AM6 gyújtásalkatrészek:

Állórész: 5e
Lendkerék :5e
Szívócsonk: 2e

Egyben: 10e

2009es AM blokkból maradt meg. Alig használt darabok. Újabbik fajta gyújtás.
mint a képen is látod javított volt, átrohadva nincs, nem lyukas.
az ár fix
sziaszto keladó még pár cuccom...30 605 6883
üdv gabó
10 000ft felett állom a postaköltséget!
A polini 160 szett a ma lefoglalónak 30 000 ftért elkel!
Szia érdekelne a kipufogó :) nem lyukas nem lett javítva?csak felületi rozsda van rajta? hol lehetne átvenni? 5ezret tudok érte adni
sziasztok!
a juniusi nagymotor-vasarlas elott vennek egy picit, valoszinuleg AF1 lesz a kivalasztott, tudnatok segiteni hogy kiprobalasnal mit nezzek meg rajta hogy ne vegyenek hulyere es ne essen szet ket nappal kesobb?
hali!

van egy Gianelli kipum 6ezer ft RV blokkoshoz, jobbos

orozoli2002@yahoo.com

30/435-1769
Köszönöm a választ de akkor viszont valakinek lenne esetleg rv hez kipufogója ami jobbos?:P
Annyira nem értek hozzá, nem találkoztam még, csak a rvvel, de szerintem nem, bár ezt nem vedd készpénznek, várd meg valaki okosabb válaszát! Lehet hogy hülyeséget mondok...
Hello kedves forumlakók az érdekelne h az am-es kipufogó jó e az rv-s blokkhoz? kösz a felvilágosítást hali :D
Van 10 centis fekete megfelel?
Ha fogaskereket írtam, akkor bocs, lánckereket akartam. A lánckereket csináltatom, lekicsinyíti. Elvittem a láncot, az RV lánckereket, meg az am lánckereket, és ugy megcsinálja hogy jó legyen hozzá.
Mit csináltatál a fogaskerékel az esztergályossal?
Hát először nem volt, mikor ahoz az S betűhöz néztem a gyújtást. Akkor nem volt semmi. De van egy T betű kinn a szélén a lendkeréknek, most ahoz állítottam be, így van szikra.
Sikerült megoldani a gyújtás problémát, megcsináltam. Van szikra is. Itt egy kép, eddig jutottam el... Még 1-2 apróság kell és készen van.
Ha rosszul állitotad is be a gyújtást szikrának akkor is kellene lenni ha minden jó és működik!
Szia!

Nah elhoztam a motort a heggesztőtől, bepakoltam a blokkot, a gyújtás megcsináltam úgy ahogy mondtad, de nisnbcs szikra... Az lehetséges hogy azért nincs, mert rosszul raktam fel a gyújtást?
Bár azt kitalálhattam volna... De köszönöm szépen :) Mint mondtam már teljesen sötét vagyok az elektronikához, ami elég szégyen pff :S
A forgás irány szerinti eleje rajta a nyíl.
Írtam e-mailt, válaszolj minél hamarabb!
Köszi szépen :) :) Így a leírtak alapján feltudom rakni :) Még egy kérdés :)
A generic lendkerekét úgy állítsam be, hogy a jeladó középen legyen annak a hosszú csíknak, vagy a legelejére állítsam mikor az eleje eléri a jeladót?
7 centisek?
jó nagyobbra gondoltam de jó lesz ez is:D de lehetőleg feketét vagy szürkét vagy még talán a fehér is belefér.
akkor kell. ide küld:

Bócsai László
Orgovány
Sallai imre utca 34.
6077
Úgy látom így utólag elég kicsibe írtam rá a képre hogy hol a jel lényeg az a ducati lendkeréken S betűvel jelölik kívül.