Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
a gyujtáskapcsoló belmegy aprilia rs 50be?
mennyi kábel van rajta?
Vízálló, öntapadós matrica eladó!
Bármilyen mintázattal, a megrendelő által elküldött minta is matricává alakul, vagy elég megmondanod milyen legyen és másnap kész is.
Az árat a matrica alakja mondja meg.
Kicsi 5cm matricák 100Ft-tól.
Sziasztok! Aprilia Af1 ducati energia gyujttáshoz kapcsolási rajz van valakinek?
Valakinek nincs véletlenül egy Deloroto 19 es Kabrija? Vagy 17,5 es?
Bocsi. Az rv4-es blokk...
Köszi
Mire érted hogy meg van e még?
Hali! Feladtad már amúgy a csekket? Mert a te pénzedet még nem kaptam meg!
Hali!

Nekem is ez a problémám, köpi a gyertyát! Leszedtem a membránt és fecskendővel kiszívtam vagy 3 ml ilyen full fekete benzint, ami néha a kipufogóból csöpögött... Nemtudom hogy miért csinálja ezt, de így nem megy a mocim... Lehet hogy főtengó szimeringes? Vagy a gyújtásom szar?
szeva.
a felújitás vége felé járok,még egyenlőre nem sikerült és az a baj hogy én le se tudom szedni a szivattyút,mert szét van cseszve a két inbusz csavar.hát igy állok én ezzel.
eladó aprilia sport pro alkatrészek!
van komplett rotax 123-as blokk fasza főtengellyel mindennel!
akkor van idomgarnitúrám is! (több féle színben!
van még rotax 127-es alkatrészim is!(olcsón)
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Szia megvan még?
Lala
szia.olvasom a problémádat sajnos nekem is épp ez a bajom csak az enyém levegős de köpi az olajat az is,neked sikerült megoldanod?én sem bírom belőni a szivattyút,eddig még esetleg ha már tudsz valamit megírhatnád?
szia

nekem van elso telom ha erdekel.barati aron. attila.hunter@gmail.com
Köszönöm a választ mindkettőtöknek. Elérhetőségek mentve egyenlőre meg próbálom vissza húzatni mindkettőt. Ha esetleg nem sikerül akkor jelentkezem.
amugy érdemes vele foglkozni!
heló nekem van teleszkópom fasza mind a 2!
tel.06307316232
Bocs, elírtam, magUk a szárak... :D
Nekem pont van egy teleszkópszáram! A csúszórész ki van kopva (a persely, meg a szimeringek is), szóval lóg az egész, de azt hiszem, magok a szárak jók. Ha azon jók az alsó részek, akkor bele lehetne tenni ezeket. Könnyen szét lehet szedni őket, én már szedtem szét ilyet. Most sajnos hirtelen csak ilyen képem van róluk, de az nem is igazán számít...
Sziasztok.

Most olcsón hozzá tudnák jutni egy AF1-eshez, csak annyi a baja, hogy elhajlott az első teleszkóp pár. A kérdésem a következő: Hol és mennyiért lehetne hozzá teleszkópot szerezni, és érdemes-e vele foglalkozni?
Sziasztok!

Aprilia AF1 Futurához van minden féle bontott alkatrészem. Érdeklődni a 2utemm@gmail.com -on lehet.

Jó száguldozást ;)
Esetleg valakinek valami jó matricát?
Bármi megoldható...
SINTESI/REPLICA BONTÓSOK !

Szükségem lenne a karburátor és a levegőszűrő közötti gumicsonkra.
Nem szívócsonk, hanem ami a légszűrőből a karbiig megy:)
Sintesi-be kell, de a replicáé is jó.

Ha valakinek van ilyen jelezze!
Köszönöm!
Sziasztok ujra itt:) Már elkelt a fekete démon de maradt egy felnim kb 30% os gumival- mégy egy füstöt kibír:D
Ahhogy nézem futura felni. Sajnos nemtok képet tenni fel róla mert a webcamos képet nemengedi feltenni de ugyan ijen felni fehérben centirozott.
4000ft ért eladó(jó belső van benne, kb 30% os külsővel)
af1 cuccok eladok. rotax 123 cuccok is vannak. attila.hunter@gmail.com vagy 0670/5655856
én segitek mindebe ha kel!
alkatrészben is!
tel:06307316232