Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok RV blokba belelehet építeni az am-es gyújtást lendkereket állórészt?
Motormatricák eladók! Szinte bármi! Igények szerint!
szisztok lenne egy kis bajom!van eghy replicam amibe rv blokk van rákötöttünk egy gyújtás cdi-t és nem akar szikrát adni nemtugyátok milehet a hiba?és még az érdekelne van e valakinek kapcsolási rajza vagy esetleg rv-hez való cdije?:D
Meg sasolom.
Addig is köszi.
Jaaaaa :):):):):):)
Vágom már mi a szitu.
Nem esett le.
Na és van kapcsi rajzod?
Hello.
Vágom csak nekem most más gondjaim vannak nincs szikrám és nem tudom mi a rossz.
Sziasztok! Van egy bomba ajánlatom számotokra. Fogja a helyet, így
9900 ft-ért elvihető egyben:

Af1 váz-kerekek-gumik-féktárcsák-első féknyereg, fékcső, olajtartály, első-hátsó teleszkóp, kormány, sok idom hozzá, etc.etc.
A képről az első sárvédő nincs.
Viszont a duplakörlámpa, ami nincs a képen, az van, tank, tanksapkával, kulccsal, ami néha ki is nyitja

Csak pár napig, csak itt Bodajkon, Székesfehérvár mellett

9900 ft!
Adatlapon elérhetőségek.
Szia!
Én is szenvedtem 5 napig ilyen problémával itt talán találsz valamit http://zaplon.pl.tl/SEM-AMAL.h...
Üdv Ata
aprilia af1 sintesi alkatrészek eladók:faridom,h.lámpa,h.ülés,kerekek,fékek,lengővilla,műszerfal

szacsomotor@freemail.hu
125ccm Aprilia AF1 futura bontódik!
Mindenféle alkatrészem van hozzá, illetve a többi af1 tipushoz is!
Bármi érdekel keress meg
patvaros87@gmail.com
06303207630
ha világítás és szikra sincs, akkor tán gyújtáskapcsoló. Ha trafó nincs akkor is világítania kell. Duda, index van? Biztosítékok?
te fent vagy nekem msn-en :D Nekem vannak az alkatrészek(narancs motor ) :D
Sziasztok.
Még egy kérdés.
Valaki tudna írni AF1 Trafó és fesz szabályzó ellenállási adatokat?
rs50 kipufogó=9000ft(1994-1999ig ha jól tudom.)
tel:06209103659
msn:danika94@msn.com
hali.
help kéne valakitől,mert ma jött meg a fékbetétem(első-hátsó)a futurám-ba,de sajnos a hátsó fékembe(brembo) bele van törve a légtelenitő csavar.a kérdés az lenne,hogy mi a pontos mérete(hányszor-hányas)és hogy van-e olyan csavar más tipus ami kompatibilis esetleg vele.sürgős lenne.előre is köszi.
Hello.

Nekem is ilyen a gépem.
Sikerült hozzá szerezned kapcsolási rajzot?
Ha igen át tudnád dobni nekem is?
Ide: torok.lajos29@gmail.com

Köszi.

Széles utat
Sziasztok.
AF1 hez kapcsolási rajzot nem tud esetleg küldeni valaki?

Széles utat.
Sziasztok.
Volna egy problémám.
Szerintetek mi lehet a gikszer akkor ha az Aprilia AF1 Fekete blokkosnak nincs szikrája és világítása?
Gyújtótekercs vagy trafó vagy esetleg a feszszabájzó?
Segítsen valaki mert már nagyon ki vagyok hogy itt a király idő és nekem meg a pinyóban van a motorom szétszedve.
A címem: torok.lajos29@gmail.com

SZÉLES UTAT.
Sziasztok! Azt kérdezném tőletek, hogy kihajítottam a régi rv blokkomat az 50-es sintesimből és próbálok belepakoltatni egy am6-ost. A gigszer az, hogy a régi karbit esélytelen összejátszani az új blokkal. Meg tudná valamelyikőtök mondani, hogy milyen karbit kell beszereznem? Valamint a gyújtással és a pufóval lehet-e gáz kompatibilitás szempontjából? Ezer kösz!
mailban a többit:

orozoli2002@yahoo.com
Rendben akkor kérném és h íntézzük az adás vételt?:)
szilveszter.koncz@gmail.com
Írj erre és megbeszéljük a bovdent.
Köszi, de sajnos ezek közül nem érdekel semmi. Üdv.
nekem van makulatlan kuplungbowdenem rotax 123hoz.
szia itt egy link af1 sport prohoz ilyen alkatrészeim vannak ha érdekel...fizetem a postát ha többmindnet veszel vagy ha mondjuk 10 000 felett! a főtengelyt is odaadom olcsóbban mondjuk 15 ért is ha kell!a lámpát is 4 ért ha kell....a polini szett is párezerrel olcsóbb ha érdekel.....mondjuk 30 000 ért odaadom....üdv gabó
holnap fel is tudom adni ha bármi érdekel....szia
itt alink az af1 alkatrészeimről....
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...