Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia itt van nagyobb kép róla.....30 605 6883
gyárilag ezt rakták bele ujonnan és egy motorszervizből vettem apriliából mert ismerősm ott dolgozott,direkt rs 50 be hozatta a tulaj de nem rakták rá mégsem azért hibátlan és karcmentes nullakilóméteres -felnit nemlátott gumi...
üdv gabó
Szia nekem van egy gyári tök új rs 50 be való michelin macadam gumin nulla kilóméterrel.....5-6 mili recével....
postával együtt 9000 ft.
hátsógumi amugy ........30 605 6883
hibátlan gumi....garanciális....
Hello 50es af1 be be fér a 130/60/17es v. a 130/70/17es gumi?
Félkarú lengő villás!
Hali megint :)

Én a szívatóval nem foglalkozok... Hidegen melegen, pöccre indul! Jah , Te milyen gyetyát raktál bele? :) Márcsak világítás kéne rá, megnéztem és minden kábel a helyén van és úgy van ahogy volt, talán még a 4. kábelre tudok gondolni ami az állórésztől jön fel és nem a CDibe csatlakozik, lehet az van megtörve valahol, elég régi gyújtás már :)
Gyorsan belecsavartam még 80 km-t a mociba, hát, megyeget nah :) sikerült megcsinálni hogy ne szarakodjon... Bár lassan veszi a lapot alapjáratról, de menet közben legalább megy. 90 ig húzta, ment volna még tovább, de már visított nagyon :)
Nekem a 12-es karbiban 75-ös fúvóka van.
És Te hogy haladsz a Te mociddal?
Szép lesz főleg ha majd mindent beállítasz rajta meg fel rakod az idomokat.Amúgy ahhoz képest,hogy azt mondtad kuka vagy hozzá elég jól ment az át alakítás gratula .Annyit még a suber magaságával alapjáratot állítasz a a másik csavaral az üzemanyagot a simonál van még egy amivel a levegöt is tudod állítani.Szerintem a karbin kellesz még hangoni itt volt már olyan hogy az egyik ismerösöm kisebb fúvókát tett bele üresben szépen járt ha oda húzta pörgöt aztán kivitte de akár hogy húzta a gáz alap járatnál nagyobb fordulat nem volt.
A fater 4 sebességes simsonja van igy 3-dikban jobban pörög mint 2-ben,Az autómata szívatót hogy kötötedbe jelző gombához vagy csak adtál külön áramot neki mert azt olvastam hogy van benne valami tekercs vagy valami ami lassan melegszik benne és úgy nyítt meg zár?
Szia!

Nekem 13-as első lánkerekem van, most mentem vele 85-öt. Csak néha nem is tudom ránt egy kicsit.... Nekem a karbimon 2 allító csavar van. Van 1 amivel a súber magasságán állítok, meg egy ami a levegőbeömlő melett van. Ez is autómata szívatos. A szikra az kékes. A lendkeréknek annyi baja volt, hogy hozzáért a blokkhoz belül, azt kicsiszoltam már :) Sajnálom, hogy tényleg nem lakunk közelebb egymáshoz, mert akkor néha motorozhattunk volna 1-et :) Köszönöm a segítséget! ;)
Jah jut eszembe, meg 5. fokozatban nagyo lassan pörög ki, felváltok 6.ba és onnan gyorsabban gyorsul... Ez azért vicces :)
Most egyenlőre még nem rakom fel az idomokat, majd ha 100%-os lessz.
Itt a havernál ilyen gond nincs 11-s első lánckerékkel meg 85kg-val közel 90km/h. Karburátornál csak üzem anyagot tudsz állítani, levegőt nem.Cserélj gyertyát nézd meg milyen színű a szikra kékes akkor jó ha sárga az nem.Azt írtad hogy a lendkerék szorult azt már meg oldottad?Még azt tudom javasolni ha a gyújtás rész kivételével máshol nem bontottad meg a blokkot amit úgy vetél hogy szinte új még bejáratós kérdez meg az eladót hogy mi lehet baj mert még egy nyers blokknak sem szabad melegedni és ahogy a képen látszott pár dolgot levetek róla ami kivülröl látszik ki van véve az olaj szivattyú szerintem az önindító is ezt csak azért mondom lehet hogy szét volt szedve és valami nincs teljesen a helyén.Én a blokkot onnan van vettem ahol a haver vette és ez tényleg garantált bontatlan igaz te 30eft-ért veted ez meg 38eft volt posta költséggel együtt de itt adták hozzá a gyári karbiját ami automata szívatós,be van hozzá állítva legyen 5eft,11-s lánckerék ami zsír új legyen 1500ft rajta az önindító ami legyen 7eft és benne az automata olajzás ha ezeket össze adod rá jössz,hogy sokkal drágában vásároltál mint mi.Sajnos ennél többet nem tudok segiteni ahhoz látnom kellene a dolgokat személyesen mert ez olyan mint a táv gyógyászat és a kettönk közöti távolság nem kicsi földrajzilag.
hali.
keresek lehetőleg 40 mm-es brembo hátsó fék nyerget,af1 futura 50-hez.ajánlatokat kérek.sürgős(ez nem azt jelenti hogy bármi áron!)
köszi előre is.akinek van az jelleze már légyszi ha nem okoz nagy problémát hogy keressen egy kis pénzt!
Hali!

Az nem lehet baj, hogy szar az aksim?

meg a másik problémám: Állóhelyzetben kipörög a motor, de menet közben nem pörög ki teljesen és 50-nél gyorsabban nem megy, felrakom hatba 50-55-nél és lelassúl. Meg nem úgy veszi a lapot. Húzok gázt és lasabban pörög fel... Ez gondolom a karbi hibája h rosszul van beállítva, de azt is már állítgattam mindenfele.

Meg még 1 kérdés, az lehetséges, hogy ez a blokk még erősen bejáratós és emiatt nem megy? Meg a mási, hogy rohadtul melegszik a blokkom... Remélem mindenre tudsz válaszolni, vagy esetleg más aki még ért hozzá!

Köszti előre is!
Nézd át minden a helyén van,nem huztál le egy vezetéket véletlenül nincs valahol a vezeték le esve!Ez nem olyan mint a simson itt nincs külön világitásnak tekercs ennél CDI-be meg a feszültségszabályzóhoz megy áram.
Szia Janicsur!

Az lehetséges, hogy ez az alaplap, nem ad feszültséget, vagy nemtudom és emiatt nincsen világításom? Mert eddig volt :S Most nincs...
sziasztok....eladó aprilia rs 125 rotax 122 blokk cuccok és apróságok..af1 125 alkatrészek eladók alkuképes árakon....
üdv gabó 30 605 6883
50-es sintesihez,rv4-es fekete blokkal,
komplett harmadik sebesség,meg gyári karbi(dellorto 12-14-es),nincs valakinek?
ha igen,az kérem jelezze!
hali.
keresek lehetőleg 40 mm-es brembo hátsó fék nyerget,af1 futura 50-hez.ajánlatokat kérek.sürgős(ez nem azt jelenti hogy bármi áron!)
köszi előre is.
Eladó futura idomok!
Érdeklődni E-mail vagy telefonon.
aprilia0212@freemail.hu
06-30-396-9584
cső nekem is volt ilyen az af-1 el
nekem az volt a gond h elnyírta a főtengelyen az éket a lenkerék
Eredeti Minarelli AM6 vagy Generic AM6? Mert nem mindegy!
Attól mert új még lehet rossz, az esetek többségében igaz is, főleg, ha olcsó volt.
A gyertya vadi új,kb 4km ment,a hézag 0,6 de kipróbálom.Köszi a segítséget,ha valakinek valami még eszébe jut,irja meg légyszi!
Vedd ki a gyertyát és állítsd a szikra közt 0,4-0,5 mm-re.
Ha ez se segít dobd el a francba a gyertyádat mert szar, és tegyél bele egy bele való új gyertyát.
Igen,néha durrog,de nem indul.
próbáltad betolni?
Köszi,az megvolt.karbi szintén,benzin csere,szikra van,benyát kap.A poweren viszont ki van kötve,az nem befolyásol valamit?Vagy esetleg elállítódott valami?
Szedd ki a gyertyát és pucold meg.
Sziasztok!Van egy af1-em 123 rotax blokkal.Az lenne a gondom,hogy a garázs elött melegítettem alapjáraton,egyszer csak megállt,és azóta nem indul.Mi lehet a baja?