Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam aki hívott telefonon! adok egy e-mail címet és ha tudunk hozzá szerezni ülést akkor mindenképp érdekelne :) szep_szemu@citromail.hu ----- nem ér nevetni :D :P
3/db áron tudom adni.

ha érdekel:

orozoli2002@yahoo.com
3ezer ft-ért nekem van ülések nélkül.

továbbá vannak még bontott alkatrészeim:
af1 sintesi
af1 futura
rs extrema

rotax 127
rotax 123

orozoli2002@yahoo.com
2 ha van.. elfelejtettem hogy irtal...
írtam már hogy van. hány darab kellene?
halihó! segítséget szeretnék kérni. AM5 ös blokkot szétszedtem mert lecsapágyalt, most raknám össze de a váltónál a hézagolókat nem tudom melyik hova való. valamint 2 el is veszett:S valaki esetleg tudja hogy milyen vastagságúak ezek a hézagolók és hogy melyik hova való? kérem segítsetek. kép is jó vagy ha valami ehhez kapcsolódó linket valaki adna megköszönném.
Hali nekem lenne váltókarom ha érdekel.
Sziasztok.
Valaki megtudja mondani aprilia AF1 am 3 hoz milyen típusjelü gyertyavaló.Ehez a blokkhoz vannak olcsó alkatrészek.Henger hengerfej hajtókar váltó kuplung stb.
sziasztok!
valakinem futura 125 huto olcson?
szacsomotor@freemail.hu
a főfékhengert sajnos nem tudom olcsobban adni,ha mind a kettőt elviszed a postának állom a felét
köszi de hátsó kéne:D
heló nekem van első 5 ezerbe!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Váltókar érdekelne de a főfékhengered nincsen olcsóbban?:) ha megadsz egy email címet akkor írok!
aprilia af1 sintesi 125(91) alkatrészek eladók:első kerék,hátsó kerék,lengővilla,tank,faridom,h.ülés,h.lámpasegédváz,bontott blokk
szacsomotor@freemail.hu
váltókar 2eft,főfékhenger 6eft
Sziasztok lenne valakinek RV-blokkhoz váltókarja?vagy esetleg egy hátső főfékhengere?:)
Dellorto 34-es nagy karbi szivócsonkal eladó=15000ft
PESTIEK! Motorral hogy lehet parkolni Pesten? Nézzétek el, hogy vidéki vagyok. Van parkolási díj? Hova állhatok? Járdára lehet?
patvaros87@gmail.com keress meg ott a többit!
ÜDv
Árba mennyi lenne?
Ment válasz is!
Ha érdekel tudok hozzá 34-es karbit kompletten,szivócsonkkal, tökéletes állapotút, azzal helyre fog jönni
írtam mail -t
Hát valahogy úgy ahogy írtad kis fordulaton még oké de feljebb valahogy nem akar teljesíteni
heló
06307316232
ez a számom
ma elég sokan hivtak lehet foglatat jelzet amikor nem értél el!