szevasztok.
biztos volt már róla szó régebben,de most nem keresek vissza.a gondom az,hogy olajos az első teló szára.ez a szimering miatt van,vagy esetleg más a gond.köszi.
Mindegyik izzót kicsapta, és ugy hogy a hátsó féklámpa megy... Akkor a helyzetjelzőnek is mennie kéne ha az izzó rossz. A helyén van. Átnéztem a kábelezést, nem láttam sehol elszakadva vagy ilyesmi. Majd kiméretem
sziasztoka képen látható lámpa 4000 -
a főtengely sport prohoz 15 000 ft....
ha egyben megveszeda két cuccot akkor fizetem a postaköltséget..üdv gabó
a többi képen látható cuccok akciós áron nem a feltüntetett árakon eladó..
30 605 6883
halihó!
valakinek AM blokkra való 60 as 70es 80 as hengerje van eladó?mert engem érdekelne. valamint 98as RS re plexi. karcos is jó csak ne legyen törött.
Szerintetek miért van az hogy nincs helyzetjelzőm? (lámpám?) Új akksi van benne, duda indexek féklámpa működik, de elöl, és hátul nincs lámpám... Nem bírok rájönni egyszerűen! Valaki segítsen!
Köszi szépen:) csak az érdekelne h a fesz szabot hova csavaroztad fel meg h nagyából mik hol vannak összekötve mert az enyémet lekellett csupaszítani vázig és a kábelkötegemből sok minden össze vissza lóg vagy levan meccve :D
eladó alkatrészeim:
sport pro idomgarnitúra! van futura is ha kel valkinek kell több féle szinbe is vannak idomok! lámpák! !
akkor vannak még felnik főváz segédváz, kipufogórendszerek,takaróidomok,fék kar váltókar rs hátsó fogaskerék is van! akkor vannak még rotax 123-as és rotax 127-es alkatrészeim is
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telón hívhac egész nap!
Szia Paszuly ugyan iylen motoroom van esetleg nincsen hozzá kapcsolási rajzod vagy nemtudnád nekem lefotózni mi hova van összedugdosva?:P
köszi előre is
Nekem NGK R BPR6ES van benne.Mivel teljesen felújitom most még a z idomoknál járok eddig szóró kittezve volt most flekkelve van várom,hogy kössön még nagyon az elején vagyok vele még a régi blokkot sem vettem ki.
biztos volt már róla szó régebben,de most nem keresek vissza.a gondom az,hogy olajos az első teló szára.ez a szimering miatt van,vagy esetleg más a gond.köszi.