Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem tudok szerezni vagy meg javítani akkor majd meg látom.
Köszi

Széles utat.
De szeretném ha eredeti lenne.
vegyél rá 1 szép sport pro idomgarniturát! aval szebb lene!

nekem van is ha kel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nekem van álórészem!
heló nekem van sport sro faridomom! vagy ha kel komplet idomgrniturám is van még festeni sem kel!
Eladó a képenlátható olajtartály
3500Ft
Ha érdekel adatlapomon az msncím
Hello.
Powerem van melyik fajta kell?
torok.lajos29@gmail.com
Sziasztok.
A képen látható idomja nincs valakinek?
Biztos lesz olyan,aki majd megveszi. Pont te mondod ,mikor az adatlapodon semmi sincs.. Mind1.
nem kell az senkinek! Mased XD
Eladó Aprilia AF1 125ccm 2t. A motor külföldről behozott és jelenleg működésképtelen. Hibái: Nincs szikra,hátsó fékmunkahenger. A motor megcsinálásra vagy alkatrésznek is tökéletes. Blokk átfordul,és elektronika működik. Ára :100.000 Az ár FIX. Bővebben: 30-25-62-333
Kellene nekem Rotax123 komplett blokk, vagy

gyújtás állórész
CDi
lendkerék
power
hengerszett
főtengely

Aki tud jó árban mindezt, az szóljon!
heló!
az állórész mennyibe kerül?
Sziasztok! Aprilia AF1 Sintesi -hez keresek Tolna,Baranya,Somony megye környékén dugót gyűrüt... ha van valaki a környéken aki tudna segíteni várom válaszát :) Ja Futura faridom valakinek?
Előlre is köszi Hello!
heló.
köszönöm a segitséget.nekem RV4-es blokkom van.majd még utána nézek valahol.hátha szedett már szét valaki ilyen blokkot.tömitésem is lenne hozzá,mert az italmondo-tól rendeltem egy készletet anno és mivel nem lett felhasználva megmaradt.mégegyszer köszi.
leszeded a deknit utána nem tudom mert még nem szedtem szét de a 123-ast anak 1 csavat kicsavarozok és ko lehet szedni a hjéböl csere és mehet visza
hali.
nem a simsont szedtem darabokra,hanem az apriliát,de a motorhoz nem nagyon kellett hozzá nyúlni.azért kérdeztem.de amúgy legallyaztam teljesen a vázig.az elektronikát nem volt egyszerű összerakni mert haverom elirta a cimkéket.de meg összejött.
jjaj
agya magáz
hali.
mennyire macerás és időigényes szétszedni azt az oldalt?bár amikor megvettem tavaly a motort darabokra szedtem,pedig nekem simsonom volt abba is csak benzin kellet.de belevágtam.ezek után mi bajom lehet?
az a kuplung felöl lesz ha köpködi a ygerrtyát meg kormol!
onnan szikálya a olajat
azt nem tudom de a lendkeréknél 1 rugós alátét és az agya és kész!
hali!

A lendkerék csavarja alatt hány alátét van?
mert leszedtem visszaraktam (lendkerék rugós alátét és anya)
De találtam egy sima alátétet az vajon honnan került elő?
sárga festékes mint az anya.
van sejtése valakinek?
szia.
remélem nem.a gyujtás felőli oldalon kicseréltem mert le volt szedve a lendkerék is meg az alaplap is.hát a kuplung felőli oldalt nem tudom.lehet.minden esetre kössz hogy irtál.
10-15k, nemtudom mikor lesz