Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50-es sintesi,elől hátul tárcsafék,de a hátsó fék ugy megragadt,h anyira foga a kereket,h a motor meg sem mozdul,h lehetne rajta engedni,esetleg teljesen kikötni?
Sürgős lenne,kérem segitsetek:D:D
ezekből van egyforma 4db?
Hello valaki segítsen már azt akarom megkérdezni hogy rotax 123 af1 blokba METEOR dugattyúról valaki tud nekem véleményt mondani?
http://www.motobikeshop.com.ro...
Itt megnezheted, mert ilyen gyujtotrafo-m van ezt beszerelhetem?
Irj.
Szia.Mióta hirdeted a mocid? És volt már valami komolyabb érdeklődő?
Helló a képeket csak csütörtökön tudom küldeni de a tükrök egybe 10000Ft ha érdekel akor írj vissza és akor csütörtökön küldöm a képeket de csak akkor ha komoly érdeklődő vagy
Nekem momentán egy 50-es trafója van fent,és üzemel.Akartam cserélni,de bontottan valami 10-15ezret kérnek érte. Elvileg ilyesmi van benne,és a színe is ugyanez.
125 ccm
Nincs mit. Így olcsóbban megúszod,mint az Apriliában,és u.a.-t kapod.
Egyáltalán mekkora motort vettél? 50ccm vagy 125?
Szeva, nekem is van egy Aprilia AF1, 1992-es kiadas de ugy vettem hogy hianyzott rola a gyujtotrafo. Harom szalas. Erdekelne hogy milyen tipusut rakhatok bele. Van egy honda gyujtotrafom, az vajon jo lenne bele? Elindulna? Legyszives irjal minel hamarabb mert mar adom fel a remenyt. Koszike. a valaszokat a freemailre kernem. (skyking87@freemail.hu)
Amúgy ha beindul az AF1,akkor dobom fel a netre.. Asszem friss műszakival lesz,mert most jár majd le áprilisban..
Kírom vagy 200-220-ra,aztán alkudozzanak,meg mondjanak jó ajánlatokat
A többi 250-re van kiírva,de azok se tökéletesek Ha ilyen 170 felett viszik,arra már azt mondom,hogy talán okés,és akkor nem is bukok rajta (olyan sokat).
Kell a gixxerhez a pénz
Amúgy szép fajta motor az,nem tudom,mi bajod vele.
Na nézd csak: GSX-R
másik
mégmásikabb
Na,így gondolom! rendszám
Ááá,még nem hoztam el.. Trélert kell majd szereznem :D 300km-et azért nem gurulok okmányok és rendszám nélkül.. XD AF1-en most töltöm az akksit,meg öntöttem bele hűtővizet. Le kell cserélnem a benzincsövet,mert megkeményedett.. Aztán kiderül,hogy beintul-e még.

Amúgy elvagyok,köszi. Veled miújság? Még mindig 200 felett közlekedsz?:D Próbálom kideríteni,hogy a rendszámtáblatartót milyen fokban lehet megdönteni az idom alatt,hogy még nem büntessenek érte,de basznak visszaírni,én meg nem találtam meg a neten. Vágod..
Így csak kicsit jobban.

Egyszer láttam egy hirdetést,ahol egy RS volt,szép metál narancs színben,és valami 45°-kal volt felhajtva a rendszám,alig lehetett elolvasni,ha ott álltál mögötte.. Valami ilyesmire gondolok. Az a nagy gyári műanyag nem olyan jó
látom osztod az észt azért:D mi van a gixerel?:) elhoztadmár?:) af1 hogy áll?
bekaphatod:D inkább told le a mocid hozzám:D:D régi arc felbukkant:D amúgy jaja megyeget elég szépen hálaistenek:) mizuveled?:)
nagyon szepen koszonom! :-)
Eeeember,jól el vagy tünve.. XD Megy a masina? Tudod,az az agyontuningolt
Szia. Szaladj be egy csapágyboltba,és ők majd tudják,mi kell neked (olajálló szimering+ vidd el a régit,vagy mondd meg a méretét) Mi így szoktuk. Kb 2000 Ft lesz a kettő,vagy annyi se.
jaa és 123-as Rotaxhoz kéne.
Üdvözlöm a motoros társakat !
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy power elektronikát és power nyelwet ki és milyen áron tudna nekem kínálni ?
Válaszaitokat előre köszönöm.
helo!
af1 futura teloszimeringeket hol szoktatok vasarolni? es milyen fekbeteteket hasznaltok?
Hali.
A tükrök érdekelnének. Ha tudnál küldeni róluk képet meg egy árat azt megköszönném. ( ballapeter@hiperkom.hu )
Köszi.
Helló Eladó 2db Aprilia rs tükör+ vízpumpa ház műanyag beömlők és egy plexi is akit érdekel jelezze kérésre képet is tudok küldeni !
Sziasztok!
Sürgősen kellene nekem aprili af1 50ccm-es km óra( ami 120 ig vagy 100 ig van skálázva már nemtudom)
Akinek van vagy tud "olcsón" az kérem irjon mert nagyon fontos lenne, köszi.