Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kell hozzá egy malacperzselő meg egy ezüst! (fontos,hogy ezüst legyen) szívlapát. Amikor már eléggé felmelegszik a műanyag,a szívlapáttal formálható. Ezért a válaszért nem kérek sokat,csak azt a kis fzr-t.
viszont ha valakinek van 160/60 R18 as gumija használtan olcsóért annak a válaszát várom:)
nagyon szépen köszönöm a lehetőséget de én még midnig nem vásárolni szeretnék hanem átalakítani:)
van egy üvegszálas farokidomom 8k
gyári farokidom 6k
segédváz 7k

orozoli2002@yahoo.com

0630/435-1769
hali!

a blokk felfogatást kell átalakítani, könnyen kivitelezhető kb 20perc
hali!

AM6 blokk hibás főcivel henger nélkül 20k
Am6 blokk jó főcivel henger nélkül 25k
Am6 blokk hengerrel 30k

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
power elektronika 5k
nyelv+ház+bowden 5k
Sziasztok! Rég voltam itt ,és úgy is volt eladom a motorom. Már feltettem a kérdést egyszer és kaptam egy két választ is,de nem tudtam sajna vele foglalkozni. AF1 FUTURA RV6 blokkos, de nem önindítós hanem berúgós, kérdésem az lenne, hogy lehet rá rakni önindítót és hogy mit kell nézni a blokkon mert ha jól tudom két féle RV6 blokk van. Egyikre lehet rakni a másikra nem vagy valamit át kell alakítani. Ja és esetleg hol találok rá önindítót, és kb mennyibe lenne ez nekem. Köszi előre is a választ, válaszokat.
heló eladó egy rv gyujtásalaplap és lendkerék:6000ft
am gyujtásalaplap és lendkerék(rajta van a fogasléc is):7000ft
és van egy rs 50 kipufogó rendszer 94-99 ig:9000ft

képeket kérésre.
MSN:danika94@msn.com
TEL:06209103659
Persze van mindegyikböl korlátlan mennyiségben!Meikböl kellene?
Meteor meg 8,mindennel együtt,dobozban Apriliában nagyon rám akarta sózni a srác.
szia! nekünk TSR csinált hasonlót,az gyertya miatt volt...
sziasztok.
már a finish-ben van a mocim felújitása(AF1 50 futura),fényezgetem ilyesmik.tettem bele benzint beinditottam,de még melegen is köpi az olajat elég rendesen a kipuffon.nekem a szivattyú nincs kikötve csak nem tudom mi lehet a gond.a két szimering elméletileg jó,a henger kapott egy tömités készletet,a vizet se főzi.nem tudom.esetleg egy olajszivattyú beállitás vagy nem tudom,mert amikor megvettem az olaj szivattyú ki volt akasztva egy rugóval.vettem hozzá komplett gázkart a dupla bowden-el.segitsetek légyszi.aki tud és persze akar !
köszönöm.
a gyrek ért hozzá elégé!
beláthatod te is nem potyán kel megfizetni a 25 ezret 1 jo dugóra én is elsőnek vetem meteort de össze visza baszta a hengerem!
legszivesebben én is venék olcsó dugót csak nem éri meg!
nem hiába annyi az ára
Sziasztok keresnék am6os blokkhoz láncot kipufogót jobb végkivezetéssel és egy 50eshez való karbit akinek van kérem írjon nagyon köszönöm :) üdv: lelkes amatőr :)
Illetve bárkinek, bármilyen 125ccm-es aprilia alkatrészre szüksége van keressen meg nyugodtan! adatlapomon lévő elérhetőségeken ellehet érni
Ha érdekel, adatlapomon lévő elérhetőségen elérsz, van hozzá mindenem!
Enyémben bírja már egy ideje
Arra nem gondolsz hogy nem csak a dugó lehet szar, hanem a beállítások, fúrás minősége, összeszerelés.
heló
meteort semi képen ne vegyél!
nekem össze vissza karmolta a hegeremet a havernak meg 10 km után megragadt
inkább prox wöshner vertex ere felé gondolkoz azok 25 ezrek de jók!
De jó több gyereket is megkérdeztem olasz minőságű dugó kb 20 ezer
jólegyélbáttya
Helló kb 1 hete igen voltak érdeklődők
Ahogy behuztam,ugy maradt,emg se mozdul:S:S:S
sziasztok.
már a finish-ben van a mocim felújitása(AF1 50 futura),fényezgetem ilyesmik.tettem bele benzint beinditottam,de még melegen is köpi az olajat elég rendesen a kipuffon.nekem a szivattyú nincs kikötve csak nem tudom mi lehet a gond.a két szimering elméletileg jó,a henger kapott egy tömités készletet,a vizet se főzi.nem tudom.esetleg egy olajszivattyú beállitás vagy nem tudom,mert amikor megvettem az olaj szivattyú ki volt akasztva egy rugóval.vettem hozzá komplett gázkart a dupla bowden-el.segitsetek légyszi.
köszönöm.
A hátsó fékrendszeredet szereld le és takaritsd ki. Lehet a tömitéseknél szorul meg. Folyadékod van benne? Csak akkor ragad be miután behúzod?
50-es sintesi,elől hátul tárcsafék,de a hátsó fék ugy megragadt,h anyira foga a kereket,h a motor meg sem mozdul,h lehetne rajta engedni,esetleg teljesen kikötni?
Sürgős lenne,kérem segitsetek:D:D