Sziasztok! Bár nem AF1, hátha érdekel valakit, mivel elég olcsón adom:
Honda NSR 125 Rendszámos!
Eladó NSR 125 R magyar rendszámos motorom!
1990-es évjárat, R-es kiadás, tehát a teleidomos, kétkörlámpás.
A KÉPEN NEM LÁTHATÓ IDOMOK ÉS ALKATRÉSZEK IS MEGVANNAK!
Én szedtem le róla őket.
Jár hozzá egy Polini sportkipufogó-rendszer (alja horpadt) is.
A moci nincs a nevemen, de magyar tulaj nevén van, a köztes adásvételik megvannak,
tehát GOND NÉLKÜL ÁTIRATHATÓ! Jelenleg hengerhiba és hátsó kerékcsapágy-hiba miatt (4 bar a kompresszió) szétszedtem,
egyéb hibájáról én nem tudok, de ez nem azt jelenti hogy nincs is, át kell nézni alaposan, sokat állt a motor.
Idomok és alkatrészek a sárvédőt leszámítva MEGVANNAK, tehát az oldalidomok, fejidom, plexi is.
Néhol javítandó-festendőek, de alapvetően egyben vannak.
Gyári kulcsával, szakadásmentes üléssel, tükrökkel, forgalmival, törzskönyvvel, rendszámmal.
Azért ennyi az ára, mert SÜRGŐS!
valakinek eladó BENZINTANKJA? futura vagy sport pro.. ugyan az.. elérhetőségem ! csehzole@freemail.hu ez MSN cím! már 1 hónapja kunyerálom de senki nem jelentkezik.. aki igen azt meg elérni nemtudom.. szal valaki ocsó pénzért PLS...
Sziasztok. Keresek AF 1 hez RV 3 blokkhoz gyújtás oldali alu keretet és műanyag deklit.Valamint önindítót. Vagy lepukkant blokkot ahol mind ezek megvannak.
valakinek eladó BENZINTANKJA? futura vagy sport pro.. ugyan az.. elérhetőségem ! csehzole@freemail.hu ez MSN cím! már 1 hónapja kunyerálom de senki nem jelentkezik.. aki igen azt meg elérni nemtudom.. szal valaki ocsó pénzért PLS...
szia hát lehet hogy az első sebességed a blokkban odavan.....elkopott eltört stb de ha ablokkból jön ahang és csak egyben akkor igen lelehet szűkítteni a kört..........szóval blokkbontás és megnézni hogy mi van vele...........amugy ne használd így még óvatosan sem......én mikor a motoromból iylen hangott hallottam gondoltam még hazaérek vele...........hát nem jött össze 500 méter alatt 130 000 ftos kárt okozot a blokkban.....kuplungom olajpumpám -gyujtásom bánta 130000ftoba kerültas javíttása inkáb szedd szétt és vegyél bele új tömítést és új bontott fogaskereket pár ezerért minthogy ekkora károd leygen....üdv gabó
Nekem RV6-om van. Nekem is kattogot én is azt hittem hogy a lánc, de közben letört a fog a váltóban a fogaskeréken... De nem biztos hogy neked ez a baj, nemtudom h milyen blokkod van.. Rem tudtam segítnei
A következő probléma adódott:(:( :
elindultam a mocival,1-2,kanyarba visszatettem egybe1-be,és vmi elkezdett kattogni,mintha a lánc kopogna,de emgnéztem már nem az,azóta mióta egyesbe van kattog....:(:(:(
mi lehet a probléma?:(:(:(
KÖnyörgök segitsetek:(:(
94.000Ft
Honda NSR 125 Rendszámos!
Eladó NSR 125 R magyar rendszámos motorom!
1990-es évjárat, R-es kiadás, tehát a teleidomos, kétkörlámpás.
A KÉPEN NEM LÁTHATÓ IDOMOK ÉS ALKATRÉSZEK IS MEGVANNAK!
Én szedtem le róla őket.
Jár hozzá egy Polini sportkipufogó-rendszer (alja horpadt) is.
A moci nincs a nevemen, de magyar tulaj nevén van, a köztes adásvételik megvannak,
tehát GOND NÉLKÜL ÁTIRATHATÓ! Jelenleg hengerhiba és hátsó kerékcsapágy-hiba miatt (4 bar a kompresszió) szétszedtem,
egyéb hibájáról én nem tudok, de ez nem azt jelenti hogy nincs is, át kell nézni alaposan, sokat állt a motor.
Idomok és alkatrészek a sárvédőt leszámítva MEGVANNAK, tehát az oldalidomok, fejidom, plexi is.
Néhol javítandó-festendőek, de alapvetően egyben vannak.
Gyári kulcsával, szakadásmentes üléssel, tükrökkel, forgalmival, törzskönyvvel, rendszámmal.
Azért ennyi az ára, mert SÜRGŐS!
Mail: domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091
30 605 6883
megvan még a tanksapka,és eladnád külön?légyszi válaszolj.
köszi.
Ha az RV6-ot lecserélem AM6-ra akkor láncszettet is cserélnem kéne rajta? :S
Nekem RV6-om van. Nekem is kattogot én is azt hittem hogy a lánc, de közben letört a fog a váltóban a fogaskeréken... De nem biztos hogy neked ez a baj, nemtudom h milyen blokkod van.. Rem tudtam segítnei
További kellemes napot,
Sokat segítettél vele,
Motult néztem ki, azt hiszem, hogy Dot 5 ös
De akkor nézek valami 4est,
csak a tanksapka mennyi lenne és eladó-e külön?
köszi.
elindultam a mocival,1-2,kanyarba visszatettem egybe1-be,és vmi elkezdett kattogni,mintha a lánc kopogna,de emgnéztem már nem az,azóta mióta egyesbe van kattog....:(:(:(
mi lehet a probléma?:(:(:(
KÖnyörgök segitsetek:(:(