Meg még azt elfelejtettem, hogy megjött az RV gyújtás is, és hát nem olyan mi nekem volt... Ez négy tekercses csak, de a kábelek ugyan azok, meg a lendkerék is... Ez Nem probléma?
Végre itthoin vagyok nekiláttam szerelni... Sikerült leszedni a lendkereket (netudd meg mennyit szenvedtem vele...) Közben elvittem a lánckereket esztergáltatni, meg közben kiderült hogy nemjó hozzá a kipufogóm, szóval a henger kipufogó csonkjából is esztergáltatnom kell. Vettem hozzá egy 12-es dellortot, azt is ráműtöttem. Jah, eggyáltalán nem stimmelnek a felfogatási pontok a vázon, szóval valamikor el kell vinnem átheggesztettni... Röviden ennyi amit ma csináltam, meg csinálni fogok vele
Helló!Nincs senki a környezetedben aki már csinált ehhez hasonlót(simsont mz vagy valamit)?Sikerült már levenned a lendkereket?Amúgy jó hozzá a váltókar.
nekem 120as a fűfúvóka. a súber rovátkájában a legalsóban van, vagyis nem lóg bele a súber a fúvókába.. akkor sok dús lenne a keverék? na majd próbálkozok...
5-6-ban már eléggé nagy sebességed van, de attól még mennie kellene. Karbin próbálkozhatsz, de teligáznál igazából csak a főfúvóka mérete a meghatározó. Közép gázállás körül érdekes a tű helyzete. Én arra tippelnék, hogy ott már sok neki a kaja, a tűn állíthatsz, próbálkozz...a zégert egy rovátkával feljebb teszed a tűn, akkor elszegényíted egy picit a keveréket(jobban belelóg a tű a főfúvókába). Ha lejjebb teszed akkor egyértelműen dúsítasz. Először variálj a tűhelyzettel, de azért nézd meg a főfuvi méretét is. Levegőcsavar mondjuk fönnt már nem játszik szerepet, de 1,5-2 egész csavarásra legyen kitekerve, a teljesen betekert állapottól nézve!
hy! lenne egy nagy problémám! nem pörög ki a motorom 5-6ban :S aprilia futura 125, új bejáratott henger meg dugóval.. power nyit rendesen, minden sebességben megy, csak abben a kettőben nem akar pörögni.. esetleg karbi beállítás? mit merre tekerjek? súber tűn az állítógyűrűt meik rovátkába stb.. ?
[69450] ma 19:32
VÉGKIÁRUSÍTTÁS!
SZIASZTOK A narancs színű KÉPEN LÁTHATÓ alkatrészek
30-SZÁZALÉK kedvezménynel és egykét cucc féláron eladó!
ezek AZ UTOLSÓ CUCCAIM.....VANAK MÉG CUCcOK egy pár apróság....MÓVÁRI DRZ név alatt visszalapozva a régebbi cuccaimból is
pl rs kilóméter óra 3500 helyett csak 2500...segédváz 3000 helyett csak 2000....stb stb..
a polini szett pedig egy sport pron volt fennt...
30 605 6883
üdv gabó
szia az van hogy megnéztem a karbit és hiányzik belölle a tűszelep és az a tengely amin lóg az úszó vagyis hiányos így ha valaki megveszi akkor 4000 ft ért odaadom...
bocs érte.....
30 605 6883
sziaztok az érdekelne h az am-re való kipufogó jó e az rv-s blokkhoz? valamint h van e valakinek fölös váltókarja rv-s blokkhoz nagyon köszönöm a segítséget :D
Azt megtudod mondani, hogy az RV-re való váltókar az jó ehez a generic blokkhoz, vagy azt is cserélnem kell? Meg az RV gyújtást hogy állítsam be hozzá?
Végre itthoin vagyok nekiláttam szerelni... Sikerült leszedni a lendkereket (netudd meg mennyit szenvedtem vele...) Közben elvittem a lánckereket esztergáltatni, meg közben kiderült hogy nemjó hozzá a kipufogóm, szóval a henger kipufogó csonkjából is esztergáltatnom kell. Vettem hozzá egy 12-es dellortot, azt is ráműtöttem. Jah, eggyáltalán nem stimmelnek a felfogatási pontok a vázon, szóval valamikor el kell vinnem átheggesztettni... Röviden ennyi amit ma csináltam, meg csinálni fogok vele
meg a jet ha van:)
Soxerencsét
rs50 kipufogó=7000ft(1994-1999ig ha jól tudom.)
tel:06209103659
msn:danika94@msn.com
VÉGKIÁRUSÍTTÁS!
SZIASZTOK A narancs színű KÉPEN LÁTHATÓ alkatrészek
30-SZÁZALÉK kedvezménynel és egykét cucc féláron eladó!
ezek AZ UTOLSÓ CUCCAIM.....VANAK MÉG CUCcOK egy pár apróság....MÓVÁRI DRZ név alatt visszalapozva a régebbi cuccaimból is
pl rs kilóméter óra 3500 helyett csak 2500...segédváz 3000 helyett csak 2000....stb stb..
a polini szett pedig egy sport pron volt fennt...
30 605 6883
üdv gabó
bocs érte.....
30 605 6883
Két kerék eladó AF1-re, felni+ gumik. Project 108-on volt, de szerintem jó másra is.
Ár: 9900 ft a két darab.
2db karcos=5e
2db jó állapotu=7e
Segítséget szeretnék kérni af1 125 a gyujtáskapcsolónál mely szineket kell összekötni, hogy kizárjam a a kapcsoló problémát?
Köszi Attila
Gyújtáskapcsoló.
azom nincsen
AF1 gy kapcsoló?