az a 2 matricáéért még adnák 1000ft-ot
nekem ez a kombináció kelne !
aprilia sport pro és a mobil 1 is kellene!
igyan ez a aprilia sport pro kelne kicsibe is az elejére!
ezeket menyiért tudnál még hozácsapni?
Nem is tudom, mennyit ér meg neked, megmondod, aztán én meg mondok rá kicsit többet.
Csak vicceltem! Nem tudom! valahol 500 és 1000 között tartom az értékét, és számítsd hogy el is küldöm. Amúgy tudok még szerezni! Sőt, akármit tudok szerezni, ami ilyen körvonalas mintájú. Írj valamit, vagy küldj képet, hogy kb milyen kell, akármit tudok.
ki tesszük ide fórumra:) h mindneki rgeeljen:) bár ide legtöbben vásárolni járnak:D ez már nem fórum hanem jhirdető oldal.. érdekes más nagy motoros fórumokon ahova még feljárok it sporton megy a hülyülés meg minden:) d eitt áhh..:D igaz énis sok mindent vbettem itt:D
heló le lehet szedni csilagkulcsal szoktam én leszedni! a főváznál aluról kel és ott tucc egyszere 1 negyed kört de csak adig lomha míg le nem lazul utána lehat kézzel is
csak itt a viszatétel körülményes nagyon!
af1 futura..hogy lehet ugy leszedni a hengert rola hogy nem vesszem ki a blokkot?! mert a hátso két csavarhoz nem férek hozzá...valami ötlet tipp jólenne..elöre is köszi:)
Sziasztok!
Valaki segítség. Szétszedtem af1 első telót de nem tudom összerakni. Van valami taktika vagy rajz, vagy valaki Pesten aki összerakná nekem?
Köszi Ata
sziasztok segítséget szeretnék kérni!nemrég vásároltam egy apriliát és eléggé hiányos és az lenne a problémám h kéne lánc rá és karbi 50es a motor szóval ahoz kéne de nemtudom miylet vegyek és keresek még jobboldali kipufogót ami jó am6os blokkhoz :D aki tud kérem segícsen nagyon köszönöm :)
milyen matrica kellene,mert lehet hogy tudok adni cimet.
üdv:zsolti