Sziasztok. Még mindig keresek kutatok valakinél gyújtás oldali alu keretet és műanyag deklit RV blokkhoz. Ha esetleg lenne valakinek kérem jelezze. Köszönettel.
ha kilóg semmi baja nem lesz nem tud kotyogni meg semmi nehezen fogsz olyat találni ami nem lóg ki én is elmentem egy cosmó boltba és még a momo-ban ( http://momo96.hu ) is olyat mondtak gyárira ami kilógott. hibátlan lesz vele attól ne félj:)
Sziasztok, lassan kész a motorom csak még arra lennék kíváncsi hogy mi a pontos! mérete az aprilia af1 125 -(rotax 123) hajtókar felső tűgörgőnek?
Az italmondon azt irta :15x19x20 vettem is és beleprobálva a hajtókar peremétől mindkét oldalt kilog kb 1-1 mm-t ezért vok most gondolkozoban mert elvileg nemkéne kilognia.
Várom a segitőkész válaszokat köszii
Heló.
Köszi a választ, Ha ennyi be kerül és ráadásul sok a meló is vele ,akkor marad a berugás. Meg nem is biztos betudom szerezni ezeket a cuccokat.
Köszi még egyszer.
Sziasztok a képen látható alkatrészek eladók rs 125 höz és sport pro hoz!
alkuképes alkatrészek egyben 65 000ft!
30 605 6883
a felnikhez van 2 darab féktárcsám előre kicsit vállas de még szabályozható...30 605 6883
üdv gabó
a postát én állom!
heló ha nincs rajta a helye akkor se hogy nem teszel rá önindítót mert a lendkerekeden sincs fogas koszorú tehát egy olyan blokk felet kel szerezned(kb 3-5eft között) amin rajta van a önindítónak a helye meg egy fogas koszorús lendkereket(kb 5eft) kell még egy olyan jobb oldali kormány kapcsoló(kb 4eft) amin rajta van az önindító gombja és kell egy ön indító relé bár ezt szerintem kilehet kerülni mert nem igazán értem a funkcióját tehát kell hogy érts a szereléshez meg egy kicsit az elektronikához.ÉN ugyan ezért a problémáért vettem most AM blokkot és majd teszem bele az idomok fényezése után.
Neten online.. Vagy akármelyik motorosboltba rendelnek neked. (Aprilia,Kawasaki,Yamaha,Honda).. Esetleg nagyvas vagy pinkmotors. Árba kb ugyan annyi mindenhol. 22 körül
Itt a link ahol irja a tűgörgő méretét.
Az italmondon azt irta :15x19x20 vettem is és beleprobálva a hajtókar peremétől mindkét oldalt kilog kb 1-1 mm-t ezért vok most gondolkozoban mert elvileg nemkéne kilognia.
Várom a segitőkész válaszokat köszii
Már várom valaki válaszát, ha aktuális lesz és még meg van akkor jelentkezem.
Elöre is köszi: Attila
Köszi a választ, Ha ennyi be kerül és ráadásul sok a meló is vele ,akkor marad a berugás. Meg nem is biztos betudom szerezni ezeket a cuccokat.
Köszi még egyszer.
30 605 6883
alkuképes alkatrészek egyben 65 000ft!
30 605 6883
a felnikhez van 2 darab féktárcsám előre kicsit vállas de még szabályozható...30 605 6883
üdv gabó
a postát én állom!