Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen de ugyan azt tetem bele repsol 10w40
edigis aval ment mióta nálam van
csak széthuztam öszetetem és azóta csiszik!
Eladó!

Aprilia Pegaso 50ccm, frissen felújított blokkal!

100ezer ft
Hali!
Van pár eladó használt 125-ös Futura alkatrészem:
Egy pár hibátlan sárga hátsó index, 2000Ft/pár,
Egy 110/80-17-es Dunlop elsőgumi, középen 1 mm, a szélein pedig 4 mm mintával, 2000 Ft.
Kérdezzetek bátran!
egy dolog kimaradt, 50-es, vagy 125-ös. Ha van benn pover szelep, akkor vélhetően 125-ös, az nem szokott, ott érdemes olajcserével kísérletezni. Sima 10W-40-es legalapabb motorolajat tölts bele! (legalapabb alatt kb legolcsóbbat is értem! A drágák agyon adalékoltak, attól pl csúszhat) Ha ez nem segít, és jó minden holtjáték, akkor szét kell szedni.
Ne haragudj, de ez így baromság. Vagyis nem, majd én keresek neked új bowdeneket, ráteszek 30 % hasznot, és eladom neked jó?
Aztán mikor beépíted, rájössz, hogy hoppá.
Előbb az okot keresd meg! A gázmarkolat akadása lehet több minden miatt. Pl amit mondtak, hogy a kormánysúly hozzáér a markolathoz. De még lehet más is, ami a bowdentől független. Szóval előbb én vizsgálódnék, mielőtt 10 e Ft-ért veszek egy újat.
A kuplungon meg lehet állítani! Fenn a karnál van a finomállító csqavar, lenn a blokk oldalába ha kicsavarod a műanyag fedőcsavart,a durvaállító. Ha ezekkel nem lehet beszabályozni úgy, hogy kiemeljen rendesen, de ne csússzon, akkor valószínűleg kopott a kuplung. Ha meg a végállásba is túl hosszú a bowden, akkor érdemes még alaposabban vizsgálódni. Akkor se biztos, hogy a bowden a ludas.

Persze ha van feles pár tízezred ilyen apró beállításokra, akkor hajrá. Vagy méginkább hozd el hozzám, 15 e ért (ha a kuplung nincs elkopva) megcsinálom mindkét problémád!
meglehet az is hogy az olaj miatt csúszik...lehet másikkal nem csúszna...cseréltél hajtóműolajat mostanában?
Valakinek van aprilia af1 futura 125 motorhoz km/h meghajtása, vagy hol tudnék venni esetleg?
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy mért csuszika mocimin a kuplung? lehet gyenge a rugó?
álitotam más a blokon belül a karmon is amikiemel de semi!
amikor odalövöm neki a povert egy az egybe csuszik!
amikor nem csiszikcsak a végén akormeg nagyoin laza a bowdwn és nem fog csak a legvégén a kar!
heló cserélj gyertyát mert vanamikor igy szabadon van szikra de nyomás alat meg nincs!
köszönöm! nem pontos a szikra,vagyis korábban robbant mint ahogy megfelelő pontra érne a sűrítési fázis. kösz mégegyszer. minden jót!
keresek af 1 50cc europához kuplungbowdent ha valakinek vna eladó pls jelezze;)
Eladó AF1 125 bontott motor alkatrészei!

//Ugyanitt Rotax 123 és 127, Minarelli RV 50 alkatrészek!//

KOMPLETT MOTOR BONTÓDIK! Rotax 127-es önindítós blokkja van!
vAN PÉLDÁUL:

GYÚJTÁS
FŐTENGELY
GYÚJTÁSELEKTRONIKA
LENDKERÉK
FUTÓMŰ
SPIRÁLOK
ELEKTRONIKA
VÁLTÓ
KUPLUNG
LÁMPÁK
KOMPLETT IDOMSZETT EKEIDOMMAL ÉS ÜLÉSTAKARÓVAL
(a képen nem látható idomok is megvannak, színben!)
VÁZ
FELNIK
GUMIK
FÉKEK
KORMÁNYKAPCSOLÓK
KAROK
KARBI
MEMBRÁN
BLOKKFELEK
LÁNC-LÁNCKEREKEK
MŰSZERFAL
KIPUFOGÓRENDSZER
GYÚJTÁSKAPCSOLÓ KULCCSAL

ÉS MÉG SOKMINDEN, KOMPLETT MOTOR! SÜRGŐSEN!

Vannak még cuccaim Rotax 123-hoz is,
Illetve Aprilia
Minarelli RV 3-4-5-6 sebességes motorokhoz is van ez-az.

Elérhetőségek:
06-20-555-4091

Email: domotorpeti@gmail.com (ez CSAK email!)

MSN: domotorpeti@msn.com (ez CSAK msn!)
Úgy hívják hogy kormánysúly, igen
Haverom Af1-én akkor nem ugrott vissza a gázkar ha rajta volt, vagy nagyon meg volt húzva a "kormánysúly", bocs nem tudom hogy hívják de ott van a kormány végén.
hát a gáz bowdenem az olyan hogy nem csapja vissza a markolatot ... magyarúl húzom neki és nekem kell visszatolni (Y) mondjuk azt nem tudom hogy a karbulátorrészénél van gáz vagy máshol mert még nem szedtem szét. De úgy gondoltam hogy bowdenek esetében nincs értelme használtat venni ... aztán lehet hogy nincs így . a kuplunk meg nem a megfelelő helyen fog. meg lehet nyúlva
Küldtem mailt
Sziasztok!
50-es Gilerára tennék komolyabb lámpát, egy 25-ös AF1 kétkörlámpáját. (2x35W)
A gyári lámpatest 2x15W.
Nem a helyére, hanem alá tenném, hogy lássak is valamit.
Valakinek van elképzelése, hogy kb. milyen kapacitású áramtermelésre számíthatok, azaz az 50-es generátor (töltő és világítótekercs) elbírja-e majd a 2x35W-os első lámpát?
Köszi!
De Zoli! Te is tudod, hogy Magyarországon minden motor 30-40 km/h val gyorsabb, mint a gyárilag megadott érték, nagyobb motorokat is legyorsul, ráadásul sokszor még feleannyit is fogyaszt, mint máshol. Egy 50-es Magyarországon 110 km/h körüli végsebességre képes, a 80-as 140 körülire, a 125-ös 170-180. Kis tunyinggal, pl nagyobb első lánckerék ezek még megfejelhetőek olyan 10-15 km/h-val.
Tehetünk mi arról, hogy ilyen csoda a mi levegőnk? Biztos kéjgázt tartalmaz! Ezért is oylan örök optimisták, és örök jókedvűek a magyarok!
Háát.. Miért kellc serélni a bovdeneket? Egyébként 3 lehetőséged van:
1; itaqlmondo, vagy egyéb boltban újat veszel, ekkor készülj fel alaposan. A gázbowden kompletten kb 10 e a kuplung 5-6 persze gyári.
2; kisiparossal minta alapján legyártatod, ekkor olyan 3000 Ft/ db
3; keresel bontottat. Ha kedvező áron adják, és jó állapotú, akkor én mindenképpen ezt választanám. Illetve ha a bowdenház ép, csak a bele van oda, kicserélném a belét.
Hja, csak két 20 éves, 10 tulajos, agyonbuherált motor volt az összehasonlítási alap. (sarkítás, és lehet nem igaz, de a lényege igaz) Egy 250-es sor 4 -es sportmotor 40 LE körül van. Reggelire megeszi a 125-ös Apriliát, ha jó! Ha mindkettő nagyon pöpec, akkor is! Ráadásul nem nyüszít, hogy most 35 fok van azért nem akarok menni, most meg bekormoztam a kipufogómat azért. Én egy 250-es Yamaha Zeallelanno mentem kb 200 km-t, háát jobban ment, és sokkal jobban bírta a strapát. Szóval ezt óvatosan hangoztasd. Nem kétlem, hogy "legyorsultad" (bár mint tudjuk, ez a hülye amerikaiak sportja, és a rajton dől el nagyon sok minden) de öreg motorokról beszélsz, és nem az eredeti tudású, új gépekről.
Hello lehet hogy nempontos a szikra, vagy nem megfelelő a benzin levegő arány. de pl nekem az volt hogy szikrázott de nem akkorát hogy beindítsa a motort.
csáó
ilyen feszültségszabályzót keresek! akinek van írjon!köszi!
Egynéhány cuccom nekem is van hozzá, amiket említettél.
S.O.S!
nem indul a motorom! most vettem új dugattyút verttex-et.szikra van üzemanyagot kap és csak annyit csinál hogy belefuj a kipufogóba. totál megőrülök a szerelő azt mondta új dugó kell, vettem uj dugót.henger is meg lett honolva. és tessék . valaki mondoj valamit mert tanácstalan vagyok. mondom kompresszio az van nem is kicsi, szikra is megrázott ott fetrengtem fél napot a motor mellett.
eladó am6 blokk frissen generálozva dugó nélkül:40000ft
TEL:06209103659