heló!
mért nem vagyfent msn-en?
nem érdekel már a karbi vagy mi van?
énekemsürgős leneaz a blokfél ügy
légyszives minden képen irjál mertviszikelpénzért ha nem kelés akor veszek tőled alkatrészt!
üdv:zsolti!
Az enyém eladó (elvileg SP )!
Bárkit megkérdezhetsz a fórumon, csakis a belevaló dolgokat vettem bele, nem kókány munka. Igényesen megcsinálva. Ha gondolod adsz egy tel. számot, vagy valamilyen kontaktot (msn pl). A profilomban lévő kép régi, holnap teszek fel róla újat !
Sziasztok srácok lehetséges h beruházok majd egy aprilia sport pro-ba!Igazából arra volna kíváncsi milyen mértékű különbségek vannak a futura és az sp között!Csak a fő alkatrészekre gondolnék és hogy mennyire van alkatrész ellátás és mennyire reálisak az árak!
Hello! Azt szeretném kérdezni ha bevan kötve a Power akkor nincs benne nyomaték ien 6-7ezerig utánna megindul rendesen de addig alig akar megindulni az mér lehet?
Meg az lenne még a kérdésem hogy miben jobb egy rotax 128 mint pl 123-as vagy 125, és meik a legjobb közüllük?
Már FOCUS blokkos, bivaly motorral, 11,8bar átlagkompresszióval,
GHIa ülés, frissen lakatolva, blokk 3 éve futómű 1 éve felújítva kompletten.
ABS; SRS; duplalégzsák, szervó.
napfénytető.
Continental gumik, könnyűfém alufelnik.
Gyöngyház-metálbordó színben.ű
Nagyon ütős kocsi.
Petya
1kicsitcsunyánnéz kideamugyfaszául müködik!
mért nem vagyfent msn-en?
nem érdekel már a karbi vagy mi van?
énekemsürgős leneaz a blokfél ügy
légyszives minden képen irjál mertviszikelpénzért ha nem kelés akor veszek tőled alkatrészt!
üdv:zsolti!
ha sűrgős lenne nem ennyit írtál volna.
na mind1
Pontosan milyen típusú? (üzemanyag, évjárat, ccm)
lendkerék+alaplap
Még nem csináltam meg, lakásfelújítást csinálok, szerintem hétvégén lesz rá időm.
Az enyém eladó (elvileg SP )!
Bárkit megkérdezhetsz a fórumon, csakis a belevaló dolgokat vettem bele, nem kókány munka. Igényesen megcsinálva. Ha gondolod adsz egy tel. számot, vagy valamilyen kontaktot (msn pl). A profilomban lévő kép régi, holnap teszek fel róla újat !
csapágy: 6206 müanyagkosaras
Meg az lenne még a kérdésem hogy miben jobb egy rotax 128 mint pl 123-as vagy 125, és meik a legjobb közüllük?