Pakolásztam kicsit az udvaron és emittaláltam! Azt nemtudom, rs vagy af1, de azt igen hogy egy akksitöltés után azonnal beindult. És még egy 10 kilcsis próbakörre is elvittem. Kicsit ütött kopott szakadt, de megy, meglepően jól! Azt ntudom, hogy gyárilag 50/ de 80-as tuning szett van rajta. Ha valaki megdobna egy korrekt ajánlattal viheti, esetleg megbontanám alkatrésznek.
Hello! Van egy 93-as af1 sport-om (kockalámpás) és erre 6-os felfogatású lánctányér megy és azt szeretném kérdezni hogy felehet e rakni rá olyan hátsó láncfelfogatót mint pl az extrem-ákon van mert annak 5-ös lénctányér felfogatása van.
hát érdekelni érdekelne főleg hogy rendszámos. csak nincs rá lóvém amugy majd akarok venni valami 125öst vagy 250es gépet de majd tavaszra gyülik össze a zsém rá de amugy köszönöm az ajánlatot. rendes vagy
Szia!
Komplett Red Rose amúgy nem érdekel? Tudnék egyet, rendszám-forgalmi megvan, de most ki van vonva, nagyon pöpec állapot, nagyon kedvezményes árban. Egy haveré, és már 1,5 éve áll neki, nem használja.
tudom.nem nekem kell havernak van egy red rose 125je de a gyújtás feladta és neki kellene rotax 123as blokk van benne. majd átnézünk hozzád a napokba de nekünk csak az alaplap meg a trafó kellene.
ez mind szép és jó, de neki nem ilyen alkatrészek kellenek.
hanem a 2db oldalidomhoz kell neki takaró műanyag(fekete), pl ami a vízbetöltőnél van és túloldalra, és nem légbeömlő!
Pakolásztam kicsit az udvaron és emittaláltam! Azt nemtudom, rs vagy af1, de azt igen hogy egy akksitöltés után azonnal beindult. És még egy 10 kilcsis próbakörre is elvittem. Kicsit ütött kopott szakadt, de megy, meglepően jól! Azt ntudom, hogy gyárilag 50/ de 80-as tuning szett van rajta. Ha valaki megdobna egy korrekt ajánlattal viheti, esetleg megbontanám alkatrésznek.
Üdv Atix
Eladó a 125-ös Futurám, ezen a linken megnézhetitek:
http://www.kepesmotor.hu/april...
Kérdezzetek nyugodtam!
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Ha kell majd írsz.
rajta 34es karbi van, de van 2db 28as is
melyik érdekel?
Rendben! Várom írásod/hívásod.
domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091
Komplett Red Rose amúgy nem érdekel? Tudnék egyet, rendszám-forgalmi megvan, de most ki van vonva, nagyon pöpec állapot, nagyon kedvezményes árban. Egy haveré, és már 1,5 éve áll neki, nem használja.
Állórész 15.000, gyújtástrafó (elektronika) 13.000 ft.
Együtt 25.000 ft
Péter
rotax tömítés szett!
átlátható képekel!
4500ft/szett
gumigyűrűk, összes tömítés+power szimering!
hanem a 2db oldalidomhoz kell neki takaró műanyag(fekete), pl ami a vízbetöltőnél van és túloldalra, és nem légbeömlő!