Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne felejsd hogy a power az aksiról megy, ha lemerül akkor nincs power. Bár más dolog is állhat a háttérben, nézd meg a power szelep fedelénél a bowden végét, és ahogy húzod a gázt üresben akkor mozognia kell a bowdennek, ilyenkor egy kis kattanás is hallatszódhat.
0-2500 fordulatig nyitva a szelep
2500-től 7-8000-ig zárva, onnantól ynitva a szelep.
Persze ha pneumatikus a powered akkor nem szóltam :)
nekem vannak lamelláim ha érdekel. 60-70%osak.
eladó.ha érdekel írj
Sziasztok! Lenne egy eladó aprilia af1-50 em!
szerintem nyit,de még ránézek azért.
nem lehet ezt valahogy megoldani hogy állandóan nyitva legyen és úgy kipróbálni mit bír?
mit mondasz?
hello
van behuzó mágnes+elektronika! ha kell irj!
üdv
ezek sajnos nincsenek.
Hello!

Volna az a kérdésem hogy a 125ös af1 nek a kerekei elsö hátsó jó e egy 50 esbe?
mert ugy tom a hátsó jó de az elsö az passz!
Tudok. Adatlapon elérhetőségeim.
Nem tudom, a szerelőm csinálta. Remélem jól megcsinált mindent. Nem mindig tudtam ott lenni mellette, így sajnos nem tudok ilyen infókkal szolgálni. De eddig úgy néz ki semmi baja sincs. kopp kopp kopp
Na mégegyszer:
Hali!
Nem tud valaki adni nekem 50-es minarelli rv6os blokkhoz használható (viszonylag még jó) állapotban lévő kuplunglamellákat?
Elég sürgős lenne...
Köszi...
Ilyenkor illik megkeresni a hibaforrást, mert nagy valószínűséggel ugyanúgy fogsz járni megint.

Mekkora gyűrűhézaggal raktátok össze? Akkor szokott még így felakadni...
Nekem van egy motoros barátom aki szerelő,ért az ilyenhez nagíon.Tegnap vittem egy futurát javításra.Szedresi Szekszártól kb 15km.Ha kell a tel szám írj a keki@euromail.hu-ra és megadom
Sziasztok!
Olyan embert keresek Tolna, Baranya megyében, aki ügyes, ért a motorokhoz, és szívesen átnézné nekem. Nem tudom mi baja lehet, AF1 Sintesi 125/50. 4.500- 5.800 ig rángat a motor nem gyorsul. a másik hibája, a poweremmel is valami gixer van. Remélem valaki segít a közelből
Üdv.
heló mindenkinek
kelenne nekem 125-ös aprilia af1 sinestesi-re utasülés ha van valakinek lécci irjon előreis köszönöm
üdv gyufa94
Hali!
Nem tud valaki adni nekem 50-es minarelli rv6os blokkhoz használható (viszonylag még jó) állapotban lévő kuplunglamellákat?
Elég sürgős lenne...
Köszi...
Én is legalábbis ezt mondják Holnap felhívlak az adatlapodon található telószámon
asszem' Te küldted nekem a balos kormánykonzolt Ergo megbízható személy vagyok
Mi már üzleteltünk nem
lehet a powerrel van ott probléma. nem nyit rendesen
Fogalmam sincs, de már nem is érdekel Összetettük az új dugóval, (eddig) minden rendben, és egy két apróságon kívűl 100%-os a moci

Igen perselyes...
Indexeim vannak!

1 pár - 1500 Ft
Ja anyósülés
Plexi,tükrök,estleg indexek?
hali!

mi kell?
Szia 125ös futurához van valamid?