Kérdés: kéne nekem motorhispania furia (full derbi) km/h meghajtója
illetőleg PHBG 19 karbijára szivató-kiemelő műanyag, kevésbé törötten,
illetve membrán, vagy csak egy pár Malossi fiberglass membránlap.
üdv,Elcserélném Dellorto PHSB 35 Ms karbimat más alkatrészre
pl: láncszett, powernyelv, himbarendszer ilyesmik érdekelnek!
Egyébként ez a karbi szinte ugyanaz mint a dellortó 34-es nem tapasztaltam külömbséget, aprilia rx 125-ön próbáltam..
Igen nálam is ez volt még anno a problematika...Powernyelv Fordítva volt és nem pörgött ki + alacsony fordulaton is rengeteget zabált...De Úgy mentem vele 162Km/h-t hogy a powernyelv fordítva volt benn a motorban,és még a karburálás hátra volt.szal..nah nembaj..megjön a főtengely,henger + dugó , belövöm a karbit,és kíváncsi leszek hogy a 180-at súrolom-e . Széles utat mindenkinek
csao mindenki!eladó af 1 sp müszerfal csak fordulatmérö és hőfokmérö van benne km óra nincs,régi af tank melleti két motor takaró idomjobb-bal,hátsó idom,kétkörlámpás fejidom. kérésre küldök képek ...msn/mail:tothgabor91@msn.com
Hát kis idő után sziasztok :) .Szereztem ideiglenesbe FŐtengelyt... Sajna leszorítottak az első félkilométeren...és árokban végeztem..kb 90km/h-nál ...elszakadt a bokaszalagom..és a bokám megrepedt két helyen...természetesen egy kamionos elvtárs okozta az " árokba sodrást " ... De nem bírom az ilyen köpni való embereket...nahmind1...Konkrét kérdéssel fordulok hozzátok 125 ös MZ-ben vagy a 150-esben mekkora dugó van ? és a találok méretemben,akkor be tudok szerkeszteni a blokkomba ?( Rotax 123 ) Mivel mostanában nagyon nem jönnek össze a pénzeim...ezért már mindenféle bontott cuccra gondolok,amik esetleg... Válaszokat várok pls. köszi sziasztok és mindenki vigyázzon magára ;)
illetőleg PHBG 19 karbijára szivató-kiemelő műanyag, kevésbé törötten,
illetve membrán, vagy csak egy pár Malossi fiberglass membránlap.
Elképzelhető hogy összefutsz velük?