sziazstok valakit nem érdekel az apriliám?
zsir uj hajtókar doboza is megvan az öszes csapágy iszsir uj anakis megvanak a dobazai
3000 km-es dugatyuval!
papiros 2011 müszaki
11KW-OS!
a moci ára :300.000 ft
bővebben és képek msn-en!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Hali
Most vettem meg az első gyorsasági motorom (AF-1 Sport Pro) 4 év robogózás után :D Csak eléggé le van harcolva a szerkezet :\ Nem tudja valaki véletlen hogy hol lehet kapni ehez a típushoz újj alkatrészeket ? elsősorba olyanokra gondolok mint gáz/kuplung bowden, fémfékcső, kmspirás ...
Köszi előre is :)
Megkérdezhetem mennyiért sikerült eladni? Ha nem akarod megmondani, természetesen ne tesdd, csak a kíváncsiság hajt. Illetve aki venni/eladni akar, annak jó támpont lehet.
majd jelzem. mert van egy kecskeméti cbr 125- gyerek mindig látom hogy huzatja de haladni nem nagyon halad a kordéé. és egy versenyt megérne a dolog:D hátha...
Sziasztok!
Tegnap evitték a motorom.
9750km-t tettem bele sok jó és rossz emlék let 3év és 1 hónap alatt amig nállam volt,de végeredményben nem bántam meg hogy megvettem!
Mindenkinek köszönöm a 3 év fórumos segítséget!
Sziasztok!
Tegnap evitték a motorom.
9750km-t tettem bele sok jó és rossz emlék let 3év és 1 hónap alatt amig nállam volt,de végeredményben nem bántam meg hogy megvettem!
Mindenkinek köszönöm a 3 év fórumos segítséget!
Az enyémre a váz oldalán lévő matricán 7,5-8,5 mm szerepel. Ott van az ábra is mellette. Mikor kienged, ezt a 7,5-8,5 mm távolságot kell tudnia elengedni. Igyázz, mivel bowdenes, kijebb is húzható a vasmag, ezért fontos, hogy ha maga engedte el, akkor jó! Utána kell megnézni, hogy nem szorul-e, és mászik még kiljebb.
Nem túl szép megoldással oldottam meg ideiglenesen, de megszüntettem a kattogást. A betéteket tartó rugók mellé betoltam még drótokat, a végeiket felhajtottam és most nem tud oldalirányba elmozdulni. A fékfolyadék viszont még mindig folyik szóval egy első fékkar és fékcső még sajna kell. Van valakinek elfekvőben?
zsir uj hajtókar doboza is megvan az öszes csapágy iszsir uj anakis megvanak a dobazai
3000 km-es dugatyuval!
papiros 2011 müszaki
11KW-OS!
a moci ára :300.000 ft
bővebben és képek msn-en!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232